Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    05. Travanj 2018. 16:59

Hahahah panda ja svaki put imam pregled u 8 ujutro 🤣🤣 
    ako mi krene navecer porod, ne znam jel nas vazu jos u bolnici, pa imat cu 3kg vise 😀😀😀

panda102
    05. Travanj 2018. 17:00

Takitaka i Katuska pa supeeer steee. Bas su vam fini trbusi-hi hahaha oblo lijepo glatko hihih a novi zivot unutra. 
    Sape 😛😛😛😛😛😛 ti si luda hahahaha
    Kathryn i Frajla nadam se da se spusti taj pritisak koji mu je vrag 😫
    Ja evo zalegla ne mogu koraka napravit a ubi me Sarči 🤪
    Zrinchy citala sam malo i pise da ne mora nista znaciti. Da se treba uraditi kontrola za 2t i onda se moze nesto vise reci. 

Katuska99
    05. Travanj 2018. 17:09

Hahaha panda ujutro kad sam mrsava🤣🤣🤣 ja cu morat do mame na vagu, 6 kila manje pokazuje, i nece kupit novu🤣🤣 uvijek je ljuta na moju 🤣
    Ita te slape perem u masini tak da mi je svejedno 🤣
    Evo stavila sam ime na zid, jedva odlucila di cu stavit

Katuska99
    05. Travanj 2018. 17:10

Ita kad vidim tvoj ticker muka mi je🤣 jer ces ti uskoro, jer ce mi frendica uskoro jer sam ja iza vas🤣

• ita87
    05. Travanj 2018. 17:16

Divna sobica i ime ❤️
    Ma i meni je muka hahaha ali zelim sto prije to rijesiti i doci doma, jer mi je postalo dosadno 😀😀
     Rado bih da sam prije tjedan dana rodila ali sta ces. Samo da ne prenesem, to ce mi bit bas koma, jos cekanja

Honey
    05. Travanj 2018. 17:51

Katuska kaj je najgore bila sam kod Škvorca! Ja neznam šta mu je fakat. A ti si mi skroz lijepa s tom bacvom, bas je glatka i pravilna bacvica 😍 A ime 💜 jako ste to lijepo uklopili sve 🌸🌸🌸 Meni napokon dolazi rijesit ugradbeni za nasu sobu 19.4., onda cemo sve sredit napokon do 1.5. nadam se. Jesi vidjela Panda moja, opet glupi ogtt, nista mi to nije tesko popit, al gubljenje vremena to sam luda. A sta sad, sve za ove male pizdice 💓 Ja ozbiljno znam imat 2kg razlike u dva dana. Ovisi stvarno sta sam jela dan prije, kakva mi je probava itd. Ja se budala napucala mahuna, pojela i pljeskavicu sa strane uz njih, kuglicu sladoleda i popila pola litre vode i otisla na pregled. Ti budi na vocnom jogurtu 😂 

Honey
    05. Travanj 2018. 17:52

ita87

Dva dana sam hodala 4,5 km i isla stepenicama 5 puta gore dolje, i kad legnem jedva se ustanem, sve me boli, najvise izmedju nogu 🤣🤣

Ja da sam to napravila cini mi se da bi rodila sad 😂🙆🏻‍♀️ 

Zrinchy
    05. Travanj 2018. 17:53

Dosle tetriceeee

[/url

Honey
    05. Travanj 2018. 17:54

Ja ne mogu stavit ime na zid jer jos uvijek nije dogovoreno jel Nikol ili Nicole 🤷‍♀️🙄😆

05. Travanj 2018. 17:58

Sve ste mi jaaaako lijepe!
    Katuska sape 😂😂😂😂😂😂
    Ita evo sad ce to brzo,  vidjet ces,  neces se ni okrenuti a Rina ce bit s tobom!
    Katuska ime na zidu je 😍😍😍😍
    Honey misa mu i opet ogtt! Ja evo bas nisam nesto vodila racuna jesam jela ili bila na wcu prije pregleda,  nekad sam bila nataste,  nekad poslije rucka,  svakak sam isla. Jbg kaj je tu je!
    I ne zamaraj se mjerama puno,  pa tu se radi o milimetrima,  mase oni sad pa sad!  Ja bas kad sam ono na hitnoj kad sam bila su njih 3 bili oko mene dok sam bila na uzvu. I doktorica koja mi radi uzv govori kolegi kako ona uvijek oduzme malo na trbuhu,  a on veli da on uvijem doda malo. Tak da sve te mjere su ti plus minus i li la,  kako tko mjeri. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.