Sad skuzula da nisam poslala post🙄
Minja mali misek je divan, sve ce to super biti, bitno da ste skupa i polako 😊
Proudy bas sam i ja napisala da si sve zgodnija, super ti trbuh stoji😍 jbt ja sam sa 63 zatrudnila🤣
Pikica preslatka, bas lijepa boja koze 🤗
Takutaka pravi trbuh spreman za porod😀 jos malo..
zrinchy macak je divan, volim te sive.
Frajla bas mi zao zbog tlaka, to se uvijek bojim da ce mi bit visok al fala bogu je idealan.
Ja sad jela cevape, velike🤭😡🐷
PIKICAAAA mah mah! Predivna si! Trbuh je prelijepiiiiiii <3
Takutaka ti si isto samo trbuh dobila i vidi se da je spreman za porod!
Frajla ja mislim da je to malo stres, a i što cure kažu, ti bez brige možeš rodit! Ja se nadam da te neće dugo zadržati.
Zrinchy neznam kaj je to kad su veće količine plodne vode, ni koliko to oni precizno mogu izmjeriti. Ja vjerujem da je sve ok, i samo ti pozitivno! Kathryn to ti je ok, bitno da je razvoj i da je sve tu negdje, rekli bi ti sigurno, evo moj meni opet svašta rekao, bolje da nije! Ja završila sa pregledom, mala ima 1560g, dobila je ravno 500g od zadnjeg pregleda, mamino <3 Al je meni rekao da bi trebala pripazit, da sam previše dobila sad u 3 i pol tjedna, po njegovom 4kg, po mom manje, i još sam došla na pregled poslije ručka i nisam imala stolicu danas a inače sam kod njega na pregledu natašte i uredno praznih crijeva. Mislim to sad smiješno zvuči, al fakat mislim da nije ništa. Sad moram na OGTT ponovno, što mi nije teško, samo neka bude sve ok sa mojom malom. Glavica je najviše napredovala pa kao i zbog toga. Trbuh je i dalje manji. Katuška kolika je razlika kod tebe trbuha i ostalo? Malo mi je palo rapolozenje al sve u svemu sam zadovoljna jer mislim da je sve u redu. Ona je i dalje glavom dolje, sve kako treba hB. Moram na pregled za 2tjedna, tj. 23.04. jer je doktor taman na go taj tjedan.
Minja Gabriel je pravi mali bombončić :)
Proudy, Pikica i Takutaka divne ste.
Honey bit će sve ok, meni zna biti 1kg razlike kad se važem ujutro i navečer. Ja sam u 2.mj dobila u mjesec dana 3kg, šećer stalno na granici pa mi je doktor rekao da je to ok, moramo se udebljati jednom. Ja sam imala taj nagli rast mjesec dana i sad se opet manje debljam. 1kg mjesečno.
Honey pa di si to bila? Skvorc ili pecic? Pa kaj bi meni reko onda🤣😱 evo moje bacve, ova trenirka mi inace bila skroz siroka🤣
Goli trbuh mi izgleda puno vece nego s majicom🤣
Proudy, pikica, takutaka i katuska redom sve lipe busice 😍😍😍😍
Ja goli trbuh nisam ni slikala, uvijek je neka crta od majice od lezanja 😂😂
Yra nadam se da se vec mazis sa Milom ❤️
Minja Gabi je slatkis pravi 💙
Danas kisa pa nema setnje. Cistim po stanu i peglam, nisam dugo haha.
Danas pojela 3 velike zlice nutelle, bananu i kikiriki. Sad cu neki sendvic. Od sveg mi muka osim od slatkog. Jedino slatko sta ne volim je vocni jogurt 😁
Meni nikakvo mljeveno meso ne pase u trudnoci tako da bas dugo nisam jela cevape, hamburger i ostalo meso. Samo piletina dolazi u obzir.
Bas mi ide n zivce hrana i je znam uopce sta da jedem.
Honey ma ja ne vjerujem u te njihove mjere i sigurna sam da je sve ok 😉
Dva dana sam hodala 4,5 km i isla stepenicama 5 puta gore dolje, i kad legnem jedva se ustanem, sve me boli, najvise izmedju nogu 🤣🤣
Katuska ove slapice su preslatke, ja ih ne bi ni po kuci nosila hahaha a kamoli po bolnici 😱😁
I sta sad opet glupi ogtt 😡😠😡
Pa ti si bas imala niske vrijednosti. Jbt al peglaju bezze. Ali dobro... sve za bebiceeeee. Znaci sljedecu srijedu ne smijem jest jer cu imati odmah kg vise. Glupi pregled mi u 15h. Sto nije ujutro tad sam mrsava hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji