Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    05. Travanj 2018. 12:56

Yra sretno 😘
    Zaboravih vec tko je pitao za porodiljni-moze se otvoriti unaprijed. Ovo naravno vrijedi bas za porodiljni, ne za bolovanje! Doktor da dvije doznake, na njima stoji kada ih je napravio i od kada pocinje teci porodiljni. Jedan primjerak se nosi u firmu, njega uzmu sebi, a daju obrazac s prosjekom placa (zadnjih 6 mj). Druga doznaka i taj prosjek placa se nose u hzzo, tamo se ispuni jos neki njihov obrazac u dva primjerka i to je to

Zrinchy
    05. Travanj 2018. 13:08

Evo mene s dejta kak bi Panda rekla:)
    Mali je super,zivahan, dosli smo do 2 kilice😍
    Bile su tri doktorice i ponovile su par pita da je predivan, da ima velike cubice😊
    E sad..imam malo viska plodne vode, al nisam cula zakaj je to lose:/ samo su me narucile na jos jedan uzv za 2 tjedna:( zakaj je to lose??
    Proudy stvarno ali stvarno blistas! I nije ti buska prenisko,bas je lijepaaaa!
    A kile...ma to sve ode poslije poroda! Ja sam danas upisala prenatal vjezbanje posto sad imam viska vremena hahahaha
    Minja Gabi je preeesladak! Super da ste se ljjepo snasli! Samo tako naprijed 😚

[/url

Frajla
    05. Travanj 2018. 13:09

Mene ostavili u bolnici 😏
    Dr nije sretna s tlakom... ali mislim da me nece bas skoro inducirati ako nece tlak jos dodatno podivljati

05. Travanj 2018. 13:18

Zrinchy znam da ni manjak ni visak vode nije dobar,  sto se tocno dogadja zbog toga ne znam. Imala sam susjedu kojoj nitko nije dijagnosticirao taj visak plodne vode na vrijeme,  i znam da to nije bas bilo dobro,  tako da svakako je dobro da te pojacano prate i da su vidjeli na vrijeme. 😉 samo pozitivno,  bez crnjaka 😘
    Trbuh mi ocito je nize nego sto bi trebao biti,  jer je Aleks tamo gdje ne bi trebao biti jos,  ali nema veze,  izgurat cemo,  kako sve drugo tako i ovo! Inace se tim muskima nikad nikud ne zuri pa nece se valjda ni on zaletavat 😂😂😂😂
    Panda hvala ti! Mislim da mi radimo istu gresku sto se papanja tice,  u jednom obroku se natrpamo pa nam bude tesko i do kraja dana nam nije do nicega vise.
    Frajla,  pa koliki ti je tlak? Misa mu! Nadam se da ce ga drzat pod kontrolom malo,  da te nece odmah inducirati.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    05. Travanj 2018. 13:24

Minja Gabi je premeden! Ne mogu dočekati svoju, mislim da ju neću ispuštati iz vida neko vrijeme kad dođe
    Proudy trbuh ti je baš lijep, uopće ne djeluje tako nisko. I na svakoj slici si sve ljepša!
    Zrinchy super da malac napreduje kako treba. Što se tiče plodne vode, nisam nikad mislila da je može biti previše. Ali eto, očito da može.
    Frajla bolje da si ti njima tamo na oku, pa da reagiraju ako bude potrebe.
    Ja se osjećam tako nekako bezveze, ljigavo, jadno. Noge kao da nisu moje, svaka bježi na neku svoju stranu, bole me kao da sam radila ne znam koliko, a jedva da sam i ručak napravila. U par navrata me probolo u trtici, tako da sam zajaukala, pa nakon toga par puta naprijed, kao da ću dobiti. Sad je mir, ali i dalje mi je neki neugodan osjećaj u donjem dijelu leđa Da mi je prespavati ostatak dana...

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bublica123
    05. Travanj 2018. 13:26

Yra sretnoooo...javi nam se kad uhvatis priliku🎉🎊🎈🎉❤🎊🎈🎉❤🎊🎈🎉
    Frajla ma mirna si...38tt...bolje da te poprate i da si im na oku...ionako si u finalu🙏❤🙏❤
    Zrincy znaci oko 2kilice smo...jupiiii...plodna voda? Hmm nemam pojma
    Minja bravo za vas i malog slatkog miša
    Panda i meni sve nesto sjeda na zeludac, uopce ne znam sta da papam😞😞😞😞
    Honey mah mah😚😚😚

Bublica123
    05. Travanj 2018. 13:27

Proudi mamasita i pol😍😍😍😍🔝🔝🔝🔝🔝

05. Travanj 2018. 13:30

pikica3

Proudimamasita i pol😍😍😍😍🔝🔝🔝🔝🔝

Hvala terminuso! 😘 da tebe vidimo i tebi je puni tjedan! Al znam da si mama zmaj 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    05. Travanj 2018. 13:36

A neznam nisama za taj tlak, je on meni visi zadnjih tjedan dana, jutros mi je bio na pregledu donji 90, a to kao nije bas bajno. I onda su trazili da mi mjere opet i sa svakim mjerenjem je bio sve veci, na kraju sam dosla do 150/100 😱
    Nadam se da tu ima i malo panike i da ce mi se smiriti kroz dan ipak.
    E da znate kak sam se sad obradovala rucku 🤣 nema veze sto je bolnicki, sve sam potamanila. Bila sam uvjerena da sam ga propustila i da cu biti na keksu do veceri, a jutros nadobudno doruckovala samo jabuku

05. Travanj 2018. 13:41

Frajla

A neznam nisama za taj tlak, je on meni visi zadnjih tjedan dana, jutros mi je bio na pregledu donji 90, a to kao nije bas bajno. I onda su trazili da mi mjere opet i sa svakim mjerenjem je bio sve veci, na kraju sam dosla do 150/100 😱
    Nadam se da tu ima i malo panike i da ce mi se smiriti kroz dan ipak.
    E da znate kak sam se sad obradovala rucku 🤣 nema veze sto je bolnicki, sve sam potamanila. Bila sam uvjerena da sam ga propustila i da cu biti na keksu do veceri, a jutros nadobudno doruckovala samo jabuku

Naravno,  raste stres,  raste i tlak.
    A ovo za obrok ti vjerujem,  ja se ko danas sjecam prvog rucka nakon poroda,  cufte,  sigurno nisu bile bog zna sta,  al ja i dalje tvrdim da u zivotu nista finije nisam jela. 😂😂😂
    Samo se pokusaj opustiti,  pa se mozda i tlak normalizira!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.