Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikaa12345678
    15. Ožujak 2018. 13:08

U svakom slucaju bolje niski nego visoki...samo kod mene je to odjednom doslo  vjerovatno prehrana ili nest neznam😞 ugl...kod nas je jos isto malo do kraja... 46 dana i nisam se nista pripremila tj oprala niti jos peglala nadam se da cu stici..kako vi stojite sa pripremama??ja imam samo par krpica robice,1pak pelena i koju kremicu,sampon,dude...mislim da je to dosta za pocetak....

Kikaa12345678
    15. Ožujak 2018. 13:11

Zab sam...kadica za kupanje i kinderbet🙂

panda102
    15. Ožujak 2018. 13:31

Kikaa12345678

U svakom slucaju bolje niski nego visoki…samo kod mene je to odjednom doslo vjerovatno prehrana ili nest neznam😞 ugl…kod nas je jos isto malo do kraja… 46 dana i nisam se nista pripremila tj oprala niti jos peglala nadam se da cu stici..kako vi stojite sa pripremama??ja imam samo par krpica robice,1pak pelena i koju kremicu,sampon,dude…mislim da je to dosta za pocetak….

Ja imam brojeve nešto malo 50, dosta 56 i 62-68 možda 5 stvarčica. Svaka stvar različita, jer brojevi nisu isti. Imam 2 peškirčića nakon kupanja, tetra pelene imam 3 i još sam danas naručila 9. Imam one krpice za prati bebu prvih dana. 
    Imam nešto kapica. Kolica i ono za presvlačenje, onu podlogu. 
    Fali mi kozmetika ali to ću uzeti samo onu bademovu kremu iz Bosne jer znam da je veoma hvaljena, za guzu. Druge kozmetike neću imati za početak sigurno.
    Imam jednu flašicu hahaha
    Autosjedalica je obavezna za izlazak iz bolnice i to imam. Trebam uzeti nešto za nokte rezat to nemam ništa, nit imam za sebe kakve mrežaste gaće i uloške... tj.spremiti torbu.

Katuska99
    15. Ožujak 2018. 13:39

Hej cure, bome vidim da honey nema, nisam citala puno str unatrag, nadam se da je sve ok. 
    Proudy ozdravi brzo, uzas je to kad te spopa a nis ne smijes uzet. 
    Sarita sretno :)
    Ja vadila krv, jos mi veli zenska nalaz sutra, pa kad sam poludila rekla je da ce bit danas u 5. 
    Mi vodili danas pixia veterinaru, posto dolazi beba da ga skroz pregleda i cijepi za sve sto treba. Usro se od straha u autu. Poslije za nagradu dobio novu grebalicu🤣 (necu dijete razmazit ko njega 🤣) 

kathryn
    15. Ožujak 2018. 13:45

ProudMomy

kathryn

Evo nisam se zaljubila nego samo uzrujala!! Jos mi sestra tlak mjeri 140/100 a ja joj kazem da mi je doma cist ok a kad dodem na pregled onda je visok! Uglavnom, otisla bez uzv od tamo jer me dr sprasila jer sam radila 2 uzv privatno u ginekosu! Sa sestrom sam imala dogovoreno tako negdje pocetkom 2.mj da mi sve dosadasnje podatke upise u trudnicku i onda je zapao snijeg i nisam otisla..tad joj rekla da se zelim naruciti na uzv u 23tj a odg mi da oni rade uzv tek u 28tj i dodem danas i dr mi kaze da nece ona voditi moju trudnocu zadnjih 10 tjedana,da zasto ne nastavim u ginekosu i da cu od nje sad dobiti uputnicu za trudnicku i da kod nje mogu dobiti sve sto mi treba od uputnica i doznake ali to je sve….😔😕

Omg Kathryn, kakav je to odnos? Ne kuzim!
    Jesu ti bar upisali sve u trudnicku?
    Mislim ako imas papire od privatnika ne treba ti to tamo upisivat, dovoljno da imas papire.
    Ja sam na prva dva pregleda bila na htinoj u Petrovoj, za to imam papire. U trudnickoj imam 5 pregleda upisanih, s tim da mi je kod prvog pregleda upisao i napomenu, da sam prije toga 2 puta pregledana u Petrovoj.
    Jesi dolazila ti k njima prije ovoga sada ili? Fakat ne kuzim taj pristup, majke mi!

Evo upisala mi je sestra danasnji datum,kilazu,tlak i krvnu grupu i to pod prvi pregled! I to je to! Imam sve papire od privatnika i sve je vidjela...ne ma uzasna je, i ona i sestra! Samo da mi se da zezat isla bi odmah drugom ginekologu, jbt frendica trudna, krvari, ima.mucnine, preporuku privatnika za bolovanje i ona joj neda jer to njoj njije indikacija za bo i nece ga ona dati samo zato jer je to netko napisao! 
    E da,ide mi susjeda uskoro roditi u Petrovu, jel zna koja jel imaju apartman u funkciji ili ne? 

15. Ožujak 2018. 13:54

kathryn

ProudMomy

kathryn

Evo nisam se zaljubila nego samo uzrujala!! Jos mi sestra tlak mjeri 140/100 a ja joj kazem da mi je doma cist ok a kad dodem na pregled onda je visok! Uglavnom, otisla bez uzv od tamo jer me dr sprasila jer sam radila 2 uzv privatno u ginekosu! Sa sestrom sam imala dogovoreno tako negdje pocetkom 2.mj da mi sve dosadasnje podatke upise u trudnicku i onda je zapao snijeg i nisam otisla..tad joj rekla da se zelim naruciti na uzv u 23tj a odg mi da oni rade uzv tek u 28tj i dodem danas i dr mi kaze da nece ona voditi moju trudnocu zadnjih 10 tjedana,da zasto ne nastavim u ginekosu i da cu od nje sad dobiti uputnicu za trudnicku i da kod nje mogu dobiti sve sto mi treba od uputnica i doznake ali to je sve….😔😕

Omg Kathryn, kakav je to odnos? Ne kuzim!
    Jesu ti bar upisali sve u trudnicku?
    Mislim ako imas papire od privatnika ne treba ti to tamo upisivat, dovoljno da imas papire.
    Ja sam na prva dva pregleda bila na htinoj u Petrovoj, za to imam papire. U trudnickoj imam 5 pregleda upisanih, s tim da mi je kod prvog pregleda upisao i napomenu, da sam prije toga 2 puta pregledana u Petrovoj.
    Jesi dolazila ti k njima prije ovoga sada ili? Fakat ne kuzim taj pristup, majke mi!

Evo upisala mi je sestra danasnji datum,kilazu,tlak i krvnu grupu i to pod prvi pregled! I to je to! Imam sve papire od privatnika i sve je vidjela…ne ma uzasna je, i ona i sestra! Samo da mi se da zezat isla bi odmah drugom ginekologu, jbt frendica trudna, krvari, ima.mucnine, preporuku privatnika za bolovanje i ona joj neda jer to njoj njije indikacija za bo i nece ga ona dati samo zato jer je to netko napisao!
    E da,ide mi susjeda uskoro roditi u Petrovu, jel zna koja jel imaju apartman u funkciji ili ne?

Bitno da imas sve papire i bok! Odi dalje u trudnicku sada i bas te briga,  tamo ti tako i tako ja mislim pisu isto u povijest bolesti na papiru.
    Al nakon trudnoce mijenjaj  ginica,  ovo je ocito neka azdaja. Meni je bolovanje otvorila doktorica koja je mog ginica mijenjala 2 dana,  on nije rijec rekao,  krvarila sam i to je njemu dosta bilo.
    Ova je bas neka prasica!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    15. Ožujak 2018. 13:54

Danas je ocito svima malo koma dan.
    Mi bili na pregledu, srecom sve je ok, beban ima vec 2800.
    Bila je nenormalno guzva, a doktori su dosli kasnije nego inace, tako je bio bas kaos. Naravno da nas je zakacila i pauza gore, pogledali me poslje pauze, posalju nas dolje u lab da odnesem bris, kad ono njima taman pocela pauza 😨
    Dragi je poceo psovati tamo ispred vrata, bas mi je bilo neugodno, al onda je bar sestra izasla i uzela uzorak da ne moram cekati.

Katuska99
    15. Ožujak 2018. 13:56

Kathryn uzasne su, ne mogu vjerovat. Mojoj uopce ne smeta sto sam isla i kod privatnika. Ali znala sam i ja naletit na takav pristup. Kad su mi davno otkrivali sta mi je s glavom( ba kraju bila migrena) jedna sestra iz vinog me sprasila jer sam isla kod privatnika. Al nedam se ja, odmah se posvadjam i zaprijetim pa je sve ok🤣 previse si dozvoljavaju, pogotovo sam na neljubazne sestre znala naletit , svaka cast izuzecima. 
    Kika
    Ma stignes, samo kreni sad sto prije da ti poslije ne bude tesko. Ja sam sve zivo nabavila vec do 30tt i sad sam mirna

panda102
    15. Ožujak 2018. 14:05

Katuska99

Kathryn uzasne su, ne mogu vjerovat. Mojoj uopce ne smeta sto sam isla i kod privatnika. Ali znala sam i ja naletit na takav pristup. Kad su mi davno otkrivali sta mi je s glavom( ba kraju bila migrena) jedna sestra iz vinog me sprasila jer sam isla kod privatnika. Al nedam se ja, odmah se posvadjam i zaprijetim pa je sve ok🤣 previse si dozvoljavaju, pogotovo sam na neljubazne sestre znala naletit , svaka cast izuzecima.
    Kika
    Ma stignes, samo kreni sad sto prije da ti poslije ne bude tesko. Ja sam sve zivo nabavila vec do 30tt i sad sam mirna

nisam dugo ništa trošila, daj prijedlog ahahahahhaa

15. Ožujak 2018. 14:05

Katuska,  tvoj Pixi mi je zakon,  nek se i on ponovio malo! 😍
    Znaci poslije 5 ces znat nalaze? 
    Jel te jos svrbi?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.