Jutro svima!
U ovoj trudnoci ne citam nikakvu literaturu, iz prosle kao vrlo korisnu knjigu pamtim, Vase kompetentno dijete.
Panda, da i Frajla je nestala, kaj se dogadja?
Jel netko kontaktirao Honey? Meni je vec naugodno, ja sam ju prosli put cimala. Sretno ti na pregledu danas!
Yra nadam se da je prosla glava!
Sarita, mozes ti to! Sretno sutra!
Naravno da sam joj pisala i prošli put i sad hahahahaha briga me, nema ona šta nestajat ne može to takooo :D Ako šta napiše javim :D
Za Frajlu ne znam, vidim da je nema...
Ja bih voljela neku knjigu da imam pročitati ali nemam ništa i nije mi niko kupio :(
Prvo ću do banke, došlo mi nešto da popunim pa predam, i onda pregled pa kafica kod prijateljice koja živi pored bolnice, pa kućici kuhati ručak... Muž je rekao da zamolim za slikicu, fali mu dijete :(
Sarita polahko pa biće :D ne sumnjamo u tebe :D
Jučer nam je rodila i Ena, bila je na forumu prije fejsa :)

Gumbek ista situacija je i kod mene, samo mene i leda ubijaju na momente...odmarat i sve cetri u zrak pa se nadan da cemo izdrzat!!!
Proudy odlicna knjiga, citala je na faksu...mislim da je cak imam i u pdf-u, pa ako nekoga zanima...

Ita predivno izgledaš. Joj nama se u vrtiću pojavile kozice,mlađi sin ih nije imao. Ja sam ih preboljela sa 11 godina. Mislim da nemogu biti opasne za trudnoću ako si ih prebolio?
Ina ako si ih prebolila vec tribala bi bit mirna...bar su meni tako rekli na pocetku trudnoce, tako da nrmas straha 😀

Ina ako si ih prebolila vec tribala bi bit mirna…bar su meni tako rekli na pocetku trudnoce, tako da nrmas straha 😀
Kad gledaš još bi najbolje bilo da ih sad dobije,i da ih se riješimo. Stariji sin ih je imao. Bolje sad nego kad beba dođe.
Hvala svima! Vjerojatno sad ne bi bila u tolikoj panici da me nisu prošli puta srušili na gluposti. Al šta da im radim. Čak su mi rekli da im je to prvi puta da imaju trudnicu u 8. mjesecu da polaže. Valda ću preživjeti popeti se do učionice 😂
Ali što da se radi, ajmo gledat pozitivno i veselit se izletu u Rijeku 😊

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita samim time sta ces se pojavait tamo, trebali bi te pustit 😁
Ako su toliko ludi rusit trudnicu, onda stvarno...
Ma bit ce sve ok 😊

Sarita ja vjerujem da ce te sada pustiti kako god! Ne drzim fige, zenske fige kazu nose nesrecu 😂😂😂, evo reci cu Aleksu da drzi umjesto mene.
Panda javi ako ti sto napise!
Ja sam se sada tako prejela da to nije za ljude!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sarita ja vjerujem da ce te sada pustiti kako god! Ne drzim fige, zenske fige kazu nose nesrecu 😂😂😂, evo reci cu Aleksu da drzi umjesto mene.
Panda javi ako ti sto napise!
Ja sam se sada tako prejela da to nije za ljude!
I ja a vaganje za dva sata :( koza sam hahahaha

Hvala cure, nekad se cak i zabrinem kad svi govore mali trbuh, mali trbuh, a ja 78kg 😂
Ja sam bila malo ispod 3kg na rodjenju pa se nadam da to znaci da ce tak i mala bit hahaha
Nemam vam ja struk nikad pa mozda mi zato trbuh nije prema naprijed jako.
Yra neka mi sa cetvrtim djetetom bude busa kao tebi, to je bas prava trudnicka busa, necu se bunit 😉😉😉
Iako sam rekla da bih troje ali tko to zna heheh
Panda vracam se navecer, ali putujem opet za vikend. Mali necak ima 6.rockas, a kad sam mu rekla da sam trudna, on je bio izjavio da mu ne moram nista kupiti za rodjendan, da ce beba biti njegov poklon 💙
Vi koje ste se prikljucile kasnije ovdje ne znate da nitko osim mm nije znao za trudnocu do 20tt pa je ispalo pravo iznenadjenje za sve 😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji