Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama mia
    28. Veljača 2018. 20:59

Honey

Minja hvala, e onda razumijes u kakvom sam 💩
    Salim se, jako sam sretna i uzbudena i veselim se dobrom provodu 🥂🎉🎉🎉🎉🎉
    Ivana stavila sam te na popis, ime je bas lijepo!
    Zrinchy, hvala 😘 i da, hocemo sliku, puni je!!!

Hvala Honey 😁

Honey
    28. Veljača 2018. 21:00

ita87

Honey cestitke, divno iznenadjenje ❤️
    Ovako ce jos najbolje ispast! I mi smo slicno napravili, starcima rekli dva dana prije vjencanja, a brat i sestra su nam bili kumovi 😀
    P.S. Kutije su sve iz pepca.

Mi cemo rec 2 dana poslije, ono, da nebi sveki doletila hahahahaha hvala! Ma mi imamo nase kumove vec 3g, to smo ih pitali za slucaj da se ikad odlucimo i evo dosao je dan. Ludilo 😀 hvala ❤

Honey
    28. Veljača 2018. 21:08

Sad vidim da sam i ja dosla na 100 dana, shit shit shit, nema me par dana tu i evo ga na. 

28. Veljača 2018. 21:10

Honey, cestitat cu kad potpises, a  sad cu samo reci da je meni to totalno cool i opusteno i da se ponovno udajem nebi imala nista protiv toga.
    Napravila bi nekad kasnije dobar rostilj za ekipu i najblizu rodbinu i to ono totalno opusteno,. 
    Bit ces predivna, sigurna sam. Spontano i bude najbolje u zivotu. 
    Mi smo imali svadbu od 250 ljudi, planiranu godinu dana, ubila se oko svakog detalja, a sad evo vise ni sama ne znam kakvu smo tortu imali, jedino pamtim prvi ples i vjencanicu. 

• Litta
    28. Veljača 2018. 21:21

Honey cestitam, drago mi je da si se javila s lijepim vijestima. Svaka cast tvom muzu, lijepo iznenađenje. Meni su najljepsa iznenadna vjencanja, bez puno priprema, par ljudi. Ionako ste vazni samo vas dvoje, uskoro troje :) 
    Prije godinu dana sam bila kuma prijateljici. Zove ona mene u cetvrtak da se udaje drugi dan i ako bi joj bila kuma. A meni frka na poslu, trebam trazit slobodan dan jer ona u Zg, na kraju me pustili pa sam isla. I to je bilo mjesec dana prije nego je rodila. A cijelo vrijeme govorila da se nece udavati dok je trudna ako nije do sada. 
    Dobro si zapamtila da imam pregled ovaj tjedan. Jucer sam bila. Bebica 900g, mjere odgovaraju. Krvna slika isto dobra, zeljezo cak 21 pa za sad ne moram piti neko vrijeme.
    Danas sam bila na tecaju za dojenje. Stalno spominju neke komplikacije a promoviraju dojenje. Bolje da ne znam, imat cu manji strah od dojenja :)
    Jos kad vidim sad vase komentare na izgled sve me strah. Inace imam trojku sad su se povecale i to dosta. A kako sam mrsava 51kg prije trudnoce i visoka, ako se kasnije ne smanje izgledat cu kao stap s balonima, svi ce misliti da imam silikone :)

Honey
    28. Veljača 2018. 21:22

Joj Gumbek, moj dragi i ja ti nismo za te svadbe, to smo znali da nikad ne bude. Jednostavno nismo tip za to. A rostilj za ekipu bude, to cemo za tjedan-dva, vidjet cemo. Al to cemo im isto reci tek na rostilju koji je povod hahaha kad budem imala novo prezime hehe Pa ja isto mislim da ce biti bas dobro. 😀

Honey
    28. Veljača 2018. 21:27

Litta mala se fino zdebljala super! A sad sam se sjetila, ti nisi dobila slikicu, jedva da ti je sta pokazao. 😑 Al hvala bogu sve je super, i zeljezo ti je super, to je odlicno. Nisam znala da ima jos i odvojen tecaj za dojenje. Ja procitala ovu knjizicu neku kaj imam i vidjet cemo kako ce ici. Mislim da je sve stvar strpljenja...

• Litta
    28. Veljača 2018. 21:46

Da nastavim..
    Sarita super da ste sretno stigli, i lijepo iznenađenje za mamu. 
    Rita i Gabriel, sviđaju mi se imena.
    Rita mi se sviđa jer nije cesto, barem ne u mom okruzenju. Ja imam cesto ime, gdje god dođem ima barem jos jedna ili dvije s istim imenom. 
    Gabriel mi je posebno, lijepo.. 
    Kad sam gledala imena nekako su mi sva muska obicna, za curicu je lakse jer kao da ih ima vise. Iako je moja cura a jos nisam 100% odlucila.

panda102
    28. Veljača 2018. 21:47

Meni se stalno vraca temperatura. Aj uvijek neko sranjeeee!!!! Grlo kasalj temperatura sve 🧐🧐🧐
    Honey cestitam od srca jos jednom 😘🎉🎉🎉🎉🎉 i meni je draze tako. Mi smo imali oko 28 zvanica. Samo prijatelji i roditelji. Dernek do zore. Super nam bilo. Ja ne volim te velike feste. Sad sam bila na jednoj i vjeruj najbolje smo prijteljice nas pet 21 godinu a vidjela sam je na svadbi mozda pola sata. Dok ti oko svih gostiju....

28. Veljača 2018. 21:51

Honey,  slicno smo i mi. Nismo se planirali zeniti,  al smo na kraju odlucili to ipak napraviti kad sam bila u 6.mj trudnoce iz nekih prakticnih razloga. Nismo nikad htjeli neku veeeliku svadbu,  ja osobno to ne volim,  nije moj djir. Otisli smo mi,  kumovi,  moji starci kod maticara i poslije u Maredo. Nas 11! 😁 i super nam bilo. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.