Blago se vama šta vam se sise nisu promijenile, a jako me tješe supatnice :D. Prije prve trudnoce sam imala super sise koje su otišle u nepovrat,a šta će bit tek nakon ove 😱. Sve nešto ogromno i visi 😭
Moje sise su ostale iste. Nisu se povecale ni za pola broja 😔 Inace se nemam bas cime hvalit, pa sam se nadala da ce sad bit makar nesto malo. A ono nista. Jos mi ostaje nada da ce bit nesta od dojenja…
Nema velicina veze s dojenjem, moja kuma ti je ravna ko daska, dojila je prvo do 2.5 godine, drugo joj sad ima toliko i jos ga doji.
A inace je onaj tip kad obuce push up ima lufta izmedju sise i spuzve
Moje sise su ostale iste. Nisu se povecale ni za pola broja 😔 Inace se nemam bas cime hvalit, pa sam se nadala da ce sad bit makar nesto malo. A ono nista. Jos mi ostaje nada da ce bit nesta od dojenja…
Zaboravih reci, lijepo da si mamu iznenadila 😍 i nek ste sretno stigli. 😉
Apropo sisa, ja zivota mi nisam prije prve trudnoce imala nis, neka bjedna 2, nategnuta. I vjerovali ili ne, ostale mi poslije trudnoce puno vece. I bas sam zapravo bila sretna, napokon imam cice 😂😂😂
Al kak je to sad pocelo divljat majko mila sve me strah 😂 kad mi mlijeko dodje, puknut cu hahah
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Blago se vama šta vam se sise nisu promijenile, a jako me tješe supatnice :D. Prije prve trudnoce sam imala super sise koje su otišle u nepovrat,a šta će bit tek nakon ove 😱. Sve nešto ogromno i visi 😭
Daaa, bas to, bile su tako cvrste i savrsene, mogla sam hrpu stvari bez grudnjaka nosit i obozavala sam to
Al eto 18mj dojenja i gravitacija su ucine svoje, a sad su se stvarno povecale, vjerojatno od kilica i hormona, kad nadodje mlijeko sve me strah na sta ce licit. A tek nakon dojenja.
Tuga i jad.
Daaa, bas to, bile su tako cvrste i savrsene, mogla sam hrpu stvari bez grudnjaka nosit i obozavala sam to
Al eto 18mj dojenja i gravitacija su ucine svoje, a sad su se stvarno povecale, vjerojatno od kilica i hormona, kad nadodje mlijeko sve me strah na sta ce licit. A tek nakon dojenja.
Tuga i jad.
E toga se ja bojim poslije ovog drugog dojenja, da ce mi i ono prvo naplatit i da ce mi ostat, kak moja frendica kaze, koza bivsih sisa 😭
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
iskasape te dolje, razvuku ti se sise, trbuh ti ko puding bude i onda se neko usudi jos pametovat. Pa ljudi se stvarno zivotom svojim igraju.
Hahaha koza bivsih sisa hahaha citam i vristim 😂 iskasape dolje 🙊 to mi nije smijesno. Cure evo me, procitala sam SVE, znaci 20 i nesto stranica! Ajmo komentirati da vidim kako mozgic radi 😉
Hvala svima na brizi i hvala mojoj Proudy sa najljepsom Resting bitch facom koja je prenijela da sam ok. 😘 ekstra si mi lijepa na ovoj novoj profilnoj slikici 😍 panda drago mi je da ste sretno stigli i da si se lijepo provela na svadbici! Super zvuci sve sto ste kupili, jedva cekam da vidim, cim se otopi snijeg i cim ti vise nece trebati uteg u autu 🤣😂 Sto se tice refluksa, ovo navecer ne jesti 3 sata prije kreveta nista konkretno se slazem, samo sto mene zadnja 3 dana isto vec poslije rucka imam osjecaj da mi je u grlu hrana stalno. Zrinchy, Kika, Dare i Yra, divne su vam te 3d slikice 😍 i drago mi je da je sve ok. Meni je dr obecao slijedeci put napravit par lijepih, naravno ako mala bude dala.Yra ne kuzim zasto nebi prirodno rodila, pa mala se jos stigne okrenuti 10x, a o njihovim procjenama tezine smo vec komentirali. Drzim fige da bude GUK profil dobar!!! Minja vjerujem da ti bude sad ok sa tim iscjetkom. Imaj povjerenja u doktora, da je nesto opasno za bebu drugacije bi reagirao. Inace, trbuh ti je wow 😍 sad sam postala pomalo svjesna koliko ce jos moj narasti.
Katuska ja ne razumijem ak ti je secer dobar i ti dobro izgledas zasto te salju na dijetu??? 🤔 ono sta je njima, posudi im one naocale nek bolje pogledaju! Pa kile su samo broj! Ita super si organizirala ormar, imat ce Irina sta obuc! 😉 Gdje si kupila onu roza kutiju sa srcekima? Sarita mislim da ste praci dan izabrali za put! Nek ste sretno stigli i jos bas lijepo mamu iznenadili. Kako je ona? Gumbek ajde ti kreni pomalo sa tom torbom, svaki dan nesto stavi u nju i do dana D bit ce spremna 😁 Mene muz stalno terorizira da to sad sve spremim, i sobu i robu i torbu, a ja ga uvjeravam da je jos prerano, normalno kad se ravnam po vama 🤣 Ja napokon narucila one naljepnice za zid. Doci ce za 4tj., taman.
Frajla lijepa mi je tvoja komodica, a sve smo u neredu jos sa sobama haha, sve neka skladista! Jesi ti sad na porodiljnom? Mono jako mi je drago da se i ti i curica oporavljate. Sad puno strpljenja, najgore je proslo ❤ Ti se lijepo odmori doma, treba ti, a sigurno da je kod kuce druga atmosfera. Nadam se da ti osim peseka i kreveta fali i muz haha 😉
Pozdrav cure. Citam vas i ja imam jednu proljetnu bebu i to prva trudnoca, al ostalo nam je jos jako malo. Danas smo 34+2.
Ako sam koga zaboravila, nemojte se ljutiti, stvarno sam imala puno za citati 🙈 a ljetnice me cekaju sutra, to je jos veci zalogaj 😁 glupo mi je samo se ubacit, volim znat da ste sve ok i vase bebice.
Ova moja lezi jos uvijek poprecke koliko osjecam, vidjet cemo do 14.3. kako ce bit. Litta ti ides ovaj tjedan na pregled? Leica ti si nam isto super dogurala. A gdje nam je stvarno Palcica? Njoj je termin bio prije 3 dana??? Ina dobrodosla! Kad ti je termin, jel imas ime za curicu i u kojoj bolnici planiras roditi?
Ivana dobro nam dosla i ti! Kad stize beba? Curica/decko? Ime? Bolnica?
Sortiraj odgovore
Najstariji