Panda, nisi pogrijesila s malmom, ja sam isto dvije te komode uzela, u jednoj mi stala sva robica, druga jos nije montirana. Ormar mi prakticki nije ni trebao haha ali neka ga, lijep je 😀
Tocno je da pedijatar ne smije odbiti primiti bebu, ali opet neda mi se uguravati kod nekog renomiranog pa kasnije cekati satima u cekaonici....
Tocno je da pedijatar ne smije odbiti primiti bebu, ali opet neda mi se uguravati kod nekog renomiranog pa kasnije cekati satima u cekaonici….
A to je isto ziva istina, iako se kod svakog ceka. Pogotovo ovo vrijeme bolesti i prehlada i viroza.
Ja svaki put kad idemo pripremim zivce za najgore, ponesem jela i pila, ko na piknik. Pa nekad protutnjimo za 20 minuta, a nekad je i preko 2 sata cekanja znalo biti.
Kako se zivot okrene kad postanes mama, za sebe sam znala doc doktoru i ak vidim punu cekaonu okrenem se i odem, ono ma ajd nije mi nista, prezivjet cu. A sad kad dolazim pedijatru samo molim boga da ih nema vise od 10 u cekaoni.
Imam pitanje vezano za komode. Vidjela sam da im je obicno dubina oko 50cm. Moze li i ona sluziti za previjanje? One podloge za previjanje su duze pa ne znam kako se namonitaraju. Treba li jos nesto staviti ispod. Komoda koja je bas za previjanje ima onu gornju dasku duzu.
Sviđaju m
Ja isto nez to za pedijatra, neko kaze prije poroda neko poslije.. ako Yra vidi ovo nek mi preporuci nekog u smb.. :)
Ja bila na pregledu u trudnickoj. Sve ok, zatvorena tlak super samo me grdio za kile🤣🤣🙄
Zadnji put kad sam bila prije 3 tj sam bubnula da sam 7 dobila( a vise sam), jer nisam tad znala kolko imam. I sad kad sam tocno rekla 14 ispalo da sam u 3 tj dobila 7 kila haha. Kaze obavezno dijeta dijabetes( na kojoj ionak moram bit od pocetka)..
No ok, sredit cemo i to🤣
Evo naseg trbuscica
Pisem s moba pa ode post u pola
Sviđaju mi se komode iz ikee, pa me zanima moze li se od obicne napraviti da sluzi za previjanje.
Odnosno na sto se mora obratiti paznja kad se kupuje.
Katuska super izgledas. Koliki ti je bio secer kad su ti dali na dijet? Meni je ogtt bio na granicama pa su me slali na dodatne pretrage i na kraju samo rekli da pripazim na slatko da ne pretjerujem, nisu mi dali dijetu.
Katuska jedan kaze fit mama, drugi grdi zbog kg 😁
Super je busica u svakom slucaju 😍
Katuska ja kazem da si bas fit i zgodna :)
Ocito si i inace bez trudnoce jako lijepo gradjena tako da sad i sa tim dobivenim kilicama jako lijepo izgledas.
Sortiraj odgovore
Najstariji