Ja sam ocajnicki pokusavala malca odviknut od dojenja..tjekom prve godine zivota nikad se nismo odvajaki duze od sat dva i on nije cicao zbog gladi nego stalno..svakih pola sata..sto za utjehu,sto za mazenje..kad sam ga probala odviknuti plakao je stalno..odustala sam..sad radim vec tri mjeseca i kad sam doma cicamo sve u sesnaest,a kad me nema vele tata i baka da ni ne pokazuje nekakve znakove da mu fali cica..zaspi im bez brige..dok meni nece bez cice..nema sanse..dobro..ja hvala bogu ne radim nocne..po noci jos cica po 3-4 puta..nemre zaspat bez cice.sretno
medsr znači i ti u radne vode natrag :D moj se sam nekako odviknuo i od noćnih podoja i podnevnih pa nadalje. Sam je izbacio pa nisam imala nekih problema, ustvari začuđujuče prirodno i bezbolno je to prošlo .
Moram iskreno reći da sumnjam da se dojena beba neće buditi po noći i tražiti jesti ako već sa godinu dana nije sam odbacio noćne podoje . Možda bi mu ih sama trebala ukinuti već sada polako odvikavati od noćnog cicanja ..
Mame, cisto zelim cuti vase misljenje. Ja dojim, maleni ima 6 mjeseci. Uveli smo lagano dohranu (kasice od jabuke, kruske)… al nije lud za njom. Uredno dojim i maleni super napreduje. Svekrva da uvedem adaptirano mlijeko, da ga lagano skinem sa svog mlijeka. Molim vase misljenje na njeno misljenje.
Meni ne pada na pamet uvoditi ad mlijeko i micati ga sa svoga kad nemam problema sa dojenjem.
Sortiraj odgovore
Najstariji