Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nemam Bogu hvala. Samo me nos muci ali i to moram sto prije rjesiti. Ne znam sta da vise rafim pijem lupocete caj med i cijedim si voce.. -. - 😂 Ko baba
Nemam Bogu hvala. Samo me nos muci ali i to moram sto prije rjesiti. Ne znam sta da vise rafim pijem lupocete caj med i cijedim si voce.. -. - 😂 Ko baba
Samo što više tekućine, nalijevaj se ko luda😁 i voća i raznih vitamina, proći će 💪
Ja sam ok, malo mi je secer povisen pa u pet.idem na dodatne pretrage a dotad moram biti na dijeti pa uglavnom gladujem🤦♀️ bebi raste i udara sve više i jače 😊 kako se ti osjećaaaš?
Moja na kraju procjenjena na 3900g 🤦♀️ Ali fulaju oni 😂 Ne spavam vise, uzas jedva cekam da rodim 😂 I jedem naravno :)) Cekam sutra da cujem sta ce mi pametno reci
Hej Tina ma sve ok:) Nisam ostala u bolnici a trudova nemaaa. Ali me dr nije pregleda niti uzv niti vaginalno. Sada u utorak opet idemo. Nadam se da cu roditi u utorak jer mi je dostaa 😂 Kako si ti? Sretno sutra 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji