Trudnica ambulanta, u bolnicu od sada na kontrole 😍
Ma bravoooo🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Jos 5tj ces izdrzati minimalno i eto i tebe ♥️♥️
E sad ce ti brzo prolaziti i onda opet jedno vrijeme nikako 😂
Ali sada si vec daleko dogurala
Aaa to! Daa,sad kreces tamo. Rade vaginalne preglede ili samo ctg? Koliko cesto? Ma samo da prevalim ovaj 1.mj...danas me bas dosta bolucka svugdje i trbuh mi je sve tezi i nikako se namjestit🤦♀️
Ma to ti je normalno. Mene je uzadno boljelo od 30-34tt to sam ti vec pisala tako da ne brines.
Idem sada 15.01. A da ctg ce raditi i pratiti bebicu. :)
Sada smo u terminu :D
Najbolja stvar je da sam potpuno zatvorena 🤦♀️
Dakle zabetonirala sam se 😂
Neka si ti samo zatvorena. Ti ces dogurati do 40.tt na kraju💪🥳
Ma to ti je normalno. Mene je uzadno boljelo od 30-34tt to sam ti vec pisala tako da ne brines.
Dakle zabetonirala sam se 😂Neka si ti samo zatvorena. Ti ces dogurati do 40.tt na kraju💪🥳
Ne znam bas... Pocela sam imati dosta jake i bolne kontrakcije 🤦♀️
Ne znam kako cu porod preziviti 😂
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Dakle zabetonirala sam se 😂Neka si ti samo zatvorena. Ti ces dogurati do 40.tt na kraju💪🥳Ne znam bas… Pocela sam imati dosta jake i bolne kontrakcije 🤦♀️
Ne znam kako cu porod preziviti 😂
U terminu si tako da kad bude bude..sad samo smireno i bez straha💪 iako se i ja jako bojim poroda i bolovaa 😱 ali neka samo sve bude dobro i bebice zive i zdrave a bol ce proci😍
Dakle zabetonirala sam se 😂Neka si ti samo zatvorena. Ti ces dogurati do 40.tt na kraju💪🥳Ne znam bas… Pocela sam imati dosta jake i bolne kontrakcije 🤦♀️
Ne znam kako cu porod preziviti 😂U terminu si tako da kad bude bude..sad samo smireno i bez straha💪 iako se i ja jako bojim poroda i bolovaa 😱 ali neka samo sve bude dobro i bebice zive i zdrave a bol ce proci😍
Ja se nisam bojala do sada. Sada me bas frka kada pomislim. 😂
Moram naci begdje popis za rodiliste jer meni je muz bezveze utrpao stvari -. -
Jel imas ti kakav popis?
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Ja sam narucila ovaj paket za rodiliste: https://babyland.hr/proizvod/babyono-paket-rodiliste/A popis za rodiliste samo upises na google: sto ponijeti u rodilište i imas ih koliko hoces 😁 ja sam skinula nekoliko i usporedjujem..ugl ovaj paket je odlican sto sam narucila (da ne kupujes sve to zasebno), dvije spavacice za dojilje, boca vode, izdajalica ako ce trebati - nikad ne znas, nesto za gricnuti...
Sortiraj odgovore
Najstariji