Mame pomoć,imam curku od 5god,naš veeeliki problem je što neće curka da jede,ide u vrtić i tamo je (bar kako tete kažu) sve super,jede fenomenalno,a kod kuće se doslovce borimo i još uvijek je hranim,jer jedino tako nešto i pojede,ima li netko takvih problemčića ili nekakav savjet ,Hvala Vam!
miki
Savjet nemam ali suosjećam s tobom jer je i meni tako...
U vrtiću jede sve (nije na ručku) a kući neće. Meni je najveći prroblem ručak, pojede on ali kroz uru dvi vrimena. I non stop opominjanje ajde ajde, moj je zaigran i sve mu odvlači pažnju od tanjura, a za doručak i večeru daj mu kobasice, sirko i jogurt ili mlijeko i najsritniji je... on će na lito 5 i ima dvi god da se borimo oko jela... 😕
Kod nas isti problem... U vrticu tete kazu pojede i po dvije porcije kod kuce samo voce i pahuljice rucak 0 bodova.. Ali ja pustim, nece nece... Prije me to sekiralo sada vise ne :D hehe
Bar znam da u vrticu dobro jede, a preko vikenda kod kuce hoce/nece.. Hehe
Djeca obično u vrtiću radi društva puno bolje jedu. Ja isto imam problema sa starijom, al kad recimo dođe susjeda koju isto nemreš natjerat jest, pojedu ko 3 odrasla :D Al ako meni ona lijepo pije vodu kroz dan, jede voća, pojede neku juhicu, nebu gladna. Al kad neće jest, gledam da nema slatkiša, pogotovo da joj baka ne gurne vrećicu s bombonima u ruke :D
Sortiraj odgovore
Najstariji