Povracanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ukilele
    16. Prosinac 2015. 21:03

Pa jel vise povracala osim to jednom? Povracanje i bljuckanjw treba raspoznati. Kad beba od 6mj povraca to izgleda kao kad ti npr povracas znaci izbaci pa stane, pa se opet napne i izbaci i tako 2-3 puta za redom. Ako je izaslo u samo jednom mlazu mozda se prejela pa je samo izbacila visak.

• Pixy1122
    17. Prosinac 2015. 07:58

Da kao i odrasli kad povracaju bio je samo jedan mlaz. Prepala sam se jer nikada to nisam vidjela. Sad je uredu. Moguce da je onda od prejedanja. Hvala

• Denijela
    04. Prosinac 2019. 09:09

Dobro jutro drage mame nadam se da će te mi pomoći moja beba je stara 4 mjeseca već sva dana povraća vise puta na dan poslije svakog dojenja ponekad malo ponekad ogromnu količinu. 
    Nemam mnogo iskustva jer mi je prva beba 
    Mnogo se brinem neznam šta je pametno napraviti pusa za sve vas i ugodan dan vam želim .
    Ako je neko voljan svaki savjet mi je dobro došao 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.