Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hypnoticpoison
    03. Lipanj 2024. 18:08

Dodo87

Hypnoticpoison, predobroooo, kako mi je drago ❤️❤️🍀🍀🎊🎊
    Leona, beta je top, wooohooo 🫶
    Eni 🤞🤞Sanjushka, Tratinčice, Medena, drž'te se ❤️
    Kako je tjedan dobro počeo 🦋🎊Imam super osjećaj za sve 🍀🫶🤞🥰🦋🎊Mariceee, sutra nastupaš, jesi uzbuđena?🤗🥰
    Hvala svima na lijepim željama, prvi dan je prošao očekivano dobro, OK sam, bit će to sve dobro ❤️

Dodo draga, hvala ti od ❤️!😘😘❤️❤️ Drago mi je da je radni dan dobro prošao i da si mi ti dobro. Samo tako nastavi.🫂❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Hypnoticpoison
    03. Lipanj 2024. 18:10

Ania

Ajmeeeee Hypnoticpoison kako prekrasnoMazi bušu I držim fige za drugu bebicuLeona superrr, beta je rasturilaEni držim figeTeichsretnoSanjushka nadam se da će taj nalaz što prije…

Ania hvala ti od ❤️!😘😘❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF

💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Hypnoticpoison
    03. Lipanj 2024. 18:13

nicaivo

hypnoticpoison wooooow, ajme koji pozitivan šok!! Drzim fige za oba borca 😍😍😍
    Leona cestitam! 😍😍🌸🌸🍀🍀 zelim ti urednu trudnocu, uzivaj u svakom trenutku😍
    Tratincice joj uzas, vadenje krvi je svakako neugodno, bas mi je zao sto to moras ponavljat zbog tako glupe greske 🤦🏽‍♀️
    Sanjushka meni se slicna stgar dogodila, muz i ja isli u isto vrijeme, njemu sve izvadili tocno i dosao brzo nalaz, a meni doslo pola nalaza da bih naknadno tek shvatila da mi ginekologica nije napisala dobru uputnicu. I onda taj stres, ponovno vadit krv, cekat nalaz itd. Drzim fige da ti dodu na vrijeme.🍀🍀

Nicaivo hvala ti od ❤️!😘😘❤️❤️ Daaaa, baš je bio šok. Uskoro si nam ti pupo.💪💪🤗🤗🥰🥰 Držim 🤞 na najjače da se mrvica čvrsto primi i ne pušta!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF

💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Hypnoticpoison
    03. Lipanj 2024. 18:18

MiliPe

Hypnoticpoison

Pozdrav, curkice moje!🤗🤗🥰🥰Leona sretnoooooo!Neka betuška bude 'ko kuća!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Eni sretno danas na inseminaciji!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Javi nam se.❤️
    Medena super! Drago mi je da si bolje.🤗❤️
    Evo, mi smo obavili pregled. Profesor je dugo gledao, pa je onda još došla i sestra i već su mi krenule suze jer sam mislila da nešto nije u redu. I drage moje, znate što? Imamo dva srčeka, dvije dugice 🌈🌈 koje kucaju.❤️❤️ Mi smo ostali u šoku.😱 Ova druga bebica je malo manja, tako da profesor nije siguran hoće li ostati, ali vidjet ćemo 24.06. kada imamo ultrazvuk i radimo NIPT.❤️ Prošli put je bilo još rano, pa nam se ta druga bebica nije pokazala. I dalje ista terapija.
    Svim lavicama želim sreću do neeeeeba!🤞🤞🍀🍀❤️❤️

Predivno, cestitam od srca 🥰

MiliPe hvala ti od ❤️!🥰🥰❤️❤️ Uskoro si nam i ti pupo.💪💪🤗🤗😘😘 Držim 🤞 na najjače da se mrvica čvrsto primi za mamicu i ne pušta!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF

💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Tinker 🌸
    03. Lipanj 2024. 18:40

wildflower

Nekoliko cura je spominjalo nipt….
    Ja se mislim izmedju Panorame i Qualified (novije je generacije)…
    Je li netko ima misljenje o navedenom? :)

wildflower, sad uletavam kao padobranac jer baš ne pišem, ali redovno čitam. Ja sam razmišljala izmedju Panorame i Veritasa kojo je isto novije generacije, ali nekako naginjem Veritasu jer pokriva bas dosta mikrodelecija i radi se na Ilumina platformi. Panorama pokriva 3-4 u proširenom paketu. Da li si gledala Veritas? Možda sam nešto bitno preskočila jer vidim da njega nitko ne spominje... 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Stela_M
    03. Lipanj 2024. 18:49

Hpoison predivno neka te prati sreća do kraja 🙏❤️
    Leona odlična beta, neka do kraja bude školska trudnoća 🙏❤️ iskreno nemam ti pojma gdje ići što se tiče medicine rada možda nazvati telefonom pa pitati za više info, sretno 🤞
    TraTinčica žao mi je nadam se da novi nalaz nećeš dugo čekati 🤞❤️
    Korni opasno se bliži kraj trakice🤪jel sve spremno, kako se osjećaš? ❤️
    Eni233 sretno 🤞🙏❤️
    Sirena a gdje planiraš raditi histeroskopiju? Ako ideš privat recimo u Ivf poliklinici možeš još vidjeti NK stanice mislim da oni za sada jedini u RH imaju tu opciju, a svi drugi bilo privat ili bolnica općenito uzimaju mali uzorak za phd analizu 😊
    Teich pa svakako ti uzmi ovih dana prije nego uvedeš progesteron ciklu na meni😄❤️🤞
    Sanjushka o hebemu pa jel može bez komplikacija 😬 nadam se da je nalaz uskoro gotov🤞🙏❤️
    Tinker Veritas se radi na istoj platformi kao i Qualified tako da su po tom pitanju dosta slični, e sad što se tiče ful proširenih paketa odn onih najskupljih ne sjećam se više koja je razlika, ali u globalu su tu negdje😊 slažem se sa Dodom Panorama jedina razdvaja majčinu i fetalnu dnk i ja bi ju def radila za blizance da jednoj bebi nije stalo srce, ali po nekim istraživanjima Nifty ima najveću mogućnost pogreške...s  druge strane bilo je i na forumu primjera da je test došao uredan a na kraju uzv kaže nešto drugo...
    Marice uživaj sutra na druškanju 🙏❤️
    Sretno cure svima ❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Pebbles Flintstones
    03. Lipanj 2024. 18:52

Hypnoticpoison

Pozdrav, curkice moje!🤗🤗🥰🥰Leona sretnoooooo!Neka betuška bude 'ko kuća!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Eni sretno danas na inseminaciji!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Javi nam se.❤️
    Medena super! Drago mi je da si bolje.🤗❤️
    Evo, mi smo obavili pregled. Profesor je dugo gledao, pa je onda još došla i sestra i već su mi krenule suze jer sam mislila da nešto nije u redu. I drage moje, znate što? Imamo dva srčeka, dvije dugice 🌈🌈 koje kucaju.❤️❤️ Mi smo ostali u šoku.😱 Ova druga bebica je malo manja, tako da profesor nije siguran hoće li ostati, ali vidjet ćemo 24.06. kada imamo ultrazvuk i radimo NIPT.❤️ Prošli put je bilo još rano, pa nam se ta druga bebica nije pokazala. I dalje ista terapija.
    Svim lavicama želim sreću do neeeeeba!🤞🤞🍀🍀❤️❤️

ajoooooj 🥰🥰🥰🥰🥰 da se obe odrze! 🤞🏼🫶🏼🥰

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

• marica36
    03. Lipanj 2024. 20:04

Hvala stela_m od srca. ♥️🙏 Kad smo već kod nipt ja sutra kao radim a još se dvoumim. Uopće nezz koji. ...koji ste vi curke uzele? Jaoooo 🫣🫣

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Dodo87
    03. Lipanj 2024. 20:21

Rolice, kako si? Je li se što pokrenulo?
    Jurky, sutra druškanje? ❤️
    Medena, ti isto sutra imaš bez obzira što su te pogledali, ili je odgođeno za malo kasnije?
    Nadam se da su se mučnine smirile 🤗
    Sirena i Divna, dobrodošle i sretno 🫶
    Žuži ❤️
    Teich, držim fige za FET 🤞

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Medena33
    03. Lipanj 2024. 21:07

Je je. Sutra imam uzv u Zg-u. Moram vidit za terapiju prolutexa do kada uzimam. A i ostalo s dr R. Pa cu ga pitati za vodjenje trudnoce dalje u Splitu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.