Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sadiegreen
    24. Svibanj 2024. 10:25

I što ako nema razvoja ploda? Mogu li odmah na FET u Beti ili se vodi kao novi postupak preko HZZO pa opet neko čekanje?

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

Žuži
    24. Svibanj 2024. 10:45

Bikmik super vijesti, nadam se da će ti se tako nastaviti i da ćeš imati fet ovaj mjesec🤞🏼🍀
    Wildflower vjerujem da ti je teško, teško je opustiti se kad je sve ok, a kamoli kad dođu problemcici. Bit će to sve ok, drži se😘
    Leona super rezultati, neka smrzlica 👏🏼👏🏼👏🏼
    Mene su zvali iz cita da su sve tri oplodile i da ćemo čekati peti dan za transfer🙈 prošli put su vraćena dva super kvalitete na treći dan pa je ovaj put embriolog odlučio malo riskirati i čekati peti dan. Nadam se najboljem ❤️
    Angel eyes jesi se ti čula s njima?

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Tanjanja27
    24. Svibanj 2024. 11:09

Žuži

Bikmiksuper vijesti, nadam se da će ti se tako nastaviti i da ćeš imati fet ovaj mjesec🤞🏼🍀
    Wildflower vjerujem da ti je teško, teško je opustiti se kad je sve ok, a kamoli kad dođu problemcici. Bit će to sve ok, drži se😘
    Mene su zvali iz cita da su sve tri oplodile i da ćemo čekati peti dan za transfer🙈 prošli put su vraćena dva super kvalitete na treći dan pa je ovaj put embriolog odlučio malo riskirati i čekati peti dan. Nadam se najboljem ❤️

Zuzi to je super, koja sreca kad se od tri, tri oplode 🥳🎉🤞🍀

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

• BikMik
    24. Svibanj 2024. 11:18

Žuži

Bikmiksuper vijesti, nadam se da će ti se tako nastaviti i da ćeš imati fet ovaj mjesec🤞🏼🍀

Super rezultat, sretnooo ❤️🍀

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Jurky32
    24. Svibanj 2024. 11:22

Sadiegreen, betu vadiš dva puta i ako se pravilno dupla ideš u Betu na prvi uzv, negdje oko 2 tjedna nakon pozitivne bete.. ako je na prvom uzv sve u redu više ne ideš kod njih nego se javljaš svom giniću i tamo nastavljaš voditi trudnoću. Ako ne vide plod na prvom uzv mislim da će te naručiti na još jedan uzv kod njih. Za FET ti ne znam jer nikad nisam imala smrzliće.
    Žuži, bravoo..🤞🤞 da sve 3 dočekaju peti dan 🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Fionci99
    24. Svibanj 2024. 11:24

Wildflower joj zamijenila sam te s nekim 🙈 puno toga sam citala pa mi se valjda pomjesalo 😅
    Zao mi je sto jos moras tamo biti, nadam se da ce se uskoro sve smiriti pa da se vise ne brines za bebicu nego uzivas 😉
    Zuzi odlicno! 🥳🥳🥳🥳

angel eyes
    24. Svibanj 2024. 11:52

Rolica nadam se da će samo krenuti 🙏🙏 drži se 🤗
    Tanjanja divni snovi, neka se ostvare 🥰🥰
    Žuži tako mi je drago ❤️❤️❤️ neka se razviju sve tri do blastice 😘 nisu me još zvali 😔 nadam se da to ne znači loše vijesti...

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Bebolina2024
    24. Svibanj 2024. 12:24

Jurky hvala
    Wildflower nadam se da će uskoro simptomi popustiti i da možeš kući.
    Žuži 🤞🤞 da sve izdrže do 5.dana
    Jabukica čestitam 💙
    Ani32 ne treba te štrecati zbog mene, ako je i gotovo znam da sam dala sve od sebe. Imam jedno dijete tako da odluka za kraj mi je skroz na mjestu i muž i ja smo pomireni s time. Naravno da bi voljeli da nam se ostvari trudnoća, ali ne možemo protiv sudbine.
    Bikmik nadam se da će nalazi biti dobro i da nastavljate i dalje 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

nina1985
    24. Svibanj 2024. 12:31

wildflower

Jutro cure..
    Osip se povukao ali mi je sinoc gornja usna natekla…
    Tako da ostajem vjerojatno i danas u bolnici
    Na terapiji sam za alergije, doduse najmanje doze i jako sam zabrinuta zbog bebe..
    I sinoc sam bila u takvom stresu kada dam vidjela kako si zapravo u potpunosti prepusten sam sebi iako bi se trebao osjecati sigurno u bolnici. Ja se tu ne osjecam sigurno. Nitko ne zna sto mi je niti sto bi sa mnom napravili….
    I najgore je kad ti se nesto dogodi nakon 3 sata ili vikendom kada vise nema doktora po bolnici nego si prepusten hitnoj.
    U Vinogradskoj je hitna internisticka i sinoc kada mi je natekla usna s hitne su javili da dobijem jos 10 mgcetirizina(letizen) koji je isto antihistaminik, s tim da otkad sam tu sam vec na 10 mg antihistaminika (rinolan) i 5 mg kortikosteroida (decortin)… uopce se nisu konzultirali s ginekolozima nego tek na moje inzistiranje… a kao tokom dana se konzultira konzilij ginekolozi + dermatolozi. I ginekolozi su odobrili tu jako nalo terapiju… mislim nemam izbora… mogla sam odbiti lijecenje i da se stvari dodatno zakoplociraju.. moze doc do gusenja, anafilaktickog soka u slucaju utrikarije… tako da nitko ne zeli riskirati to…
    Uz sve to malo sam razocarana u dr R koji me nije nazvao, odnosno cula sam se sa sestrom Matijom ali to mi nekako nije to… ona je navodno njemu prijenjela i on je samo rekao da pratim upute doktora i zamijenim cyclogest sa utrogestanom eventualno…
    Znam da je konferencija ali mogao me nazvati u srijedu…
    Pokusavam ih sada dobiti da dogovirm razgovor s dr iduci tjedan…
    Ugl ja sam vam sva jadna i zabrinuta i toliko sam tuzna jer nakon svega sto sam prosla da bi dosla konacno do tog plusa, zivot mi opali takvu samarcinu… i priredi ovako nesto sta je gotovo nemoguce otkriti uzrok
    Ispricavam se na duzem postu🥺🥺🥺
    Vec kad ste pitale kako sam….

Neopisivo mi žao zbog ove tvoje situacije.
    Vjerujem da ti tokom boravka u bolnici svašta prolazi kroz glavu i da ne znaš što misliti... ☹️
    Šaljemo ti puno pozitivnih vibrica s nadom da će se situacija što prije riješiti i da ideš doma.
    Ne znam jesi li učlanjena u FB grupu "Roda plodnost".
    Vjerujem da bi bilo korisno tamo postaviti pitanje vezano za alergiju ili pogledati po tražilici.

🧑 39 godina, nizak AMH
    🧔 40 godina, spermiogram uredan
    1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
    Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌

Tanjanja27
    24. Svibanj 2024. 12:40

angel eyes

Rolica nadam se da će samo krenuti 🙏🙏 drži se 🤗
    Tanjanja divni snovi, neka se ostvare 🥰🥰
    Žuži tako mi je drago ❤️❤️❤️ neka se razviju sve tri do blastice 😘 nisu me još zvali 😔 nadam se da to ne znači loše vijesti…

Uopste ne mora da znaci da je to losa stvar..ja sam se recimo nadala da ce me zvati kasnije, jer brzi poziv za mene znaci da zure jer nemaju mnogo opcija pa vrate sta se moze vratiti i eto cisto da se nesto pokusa..to je moj slucaj 😔

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.