Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lunaa93
    11. Veljača 2024. 09:56

Stela, 
    Nadam se da ce ti ovi antibiotici pomoci i da ces se brzo oporaviti. 
    Kako je bebica?
    Any13,
    Ne znam kada pocinju simptomi nakon transfera, ali ti drzim fige da se bebica cvrsto primila. 
    Sanjuska,
    Mislim da mi svi generalno previse brinemo i umisljamo sta bi nam se sve moglo desiti. Ja trenutno razmisljam sta ako mi embriji propadnu u procesu zamrzavanja. 😁
    Kad bi mogle biti opustenije, bilo bi nam bolje. Teoretski je lako reci, a jako tesko izvesti. 
    Ema, 
    Nisam upratila, sta je sa tobom? Kad je histeroskopija?

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

Hypnoticpoison
    11. Veljača 2024. 10:12

Curkeeeee, znam da smo pričale o Novalac kapsulama kako smrde 🤭 ali ako koja treba, ljekarna vaše zdravlje ih ima 30% na sniženju do 14.02., pa navaliteeeeeee.😉

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Sreca3
    11. Veljača 2024. 10:46

Stela_M

Maslačak2 ma dobro sam moram biti zbog njega, nažalost rana mi još nije zarasla, gotov mi je i drugi nalaz brisa imam još jednu bakteriju osjećam se ko Pokemon "moraš skupiti sve" 🤣🤣 pa sam dobila još jedan antibiotik i stvarno se nadam da sam za 10 dana ko nova 💪🥰 sretno, da sve prođe ok 🙏❤️
    Jurky čekamo 14.2 navijam jako 🤞🙏❤️
    Lotti bitno da papa tako je svejedno jel ad ili što bitno da napreduje 🤗❤️
    Lucky bem mu taj tvoj tvrdoglavi endo 🙄 vjerujem da Luči ima sigurno nekog asa u rukavu 🤭🙏🤞❤️🤗
    Razumna žao mi je što to sve prolaziš, nadam se da napokon dolazi uspješan postupak🙏🤞🤗❤️
    Tera sretno 🙏🤞🤗❤️
    Jabukica i ja sam smeđarila i krvarila pa je sve bilo ok ne znači odmah najgori scenarij držim 🤞 da se smiri🤗❤️
    Nicaivo žao mi je vidim da imaš dobar amh i imaš s čim raditi ali nažalost prvi ivf je svima "probni " jer dr ne može znati kakav ćeš imati odg na stimulaciju, nekada je potrebno u hodu povećati malo doze da se folikuli pokrenu,a i jako zavisi od ciklusa i koliko si imala antralnih folikula, ja vjerujem da si kod njih u sigurnim rukama i da će dr uzeti u obzir "lošiji odg" i sukladno tome prilagoditi terapiju,sretno 🤞🤗
    Ani, Bubice, Korni kako ste? 🤗❤️
    Sani 🤗❤️❤️Leloo koka si ti živa, kako si? 🤗❤️
    Panda, Pbtab nadam se da ste dobro 🤗❤️

Stelice , ne znam jel ti uteha ali moje dve srugarice iz Zg-a su imale istu situaciju....na kraju je sve proslo i sve bilo u najboljem redu , ali su plakale obe kad se to desilo jer ih je bolelo jako i trebalo je malo duze da to izlece❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    11. Veljača 2024. 10:47

Drage cure pratim Vas .... i bodrim i zelim vam svu srecu.
    Ako ce nekom moje iskustvo pomoci tu sam.
    Vec tri cure su mi se javile mailom.... i stvarno me to jako ispunjava sto mogu pomoci na bilo koji način.

Ljubim vas sve.
    Sani ❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Jurky32
    11. Veljača 2024. 10:50

Lali, baš baš rano si napravila test, nemoj se mučiti, radije se strpi..sretnoo 🤞🥰
    Annboleyn, bravo za dva smrzlića 🥳 🤞🤞 da ih bude još 🥰
    Stela, Korni 🤞❤️
    Stela, jooj pa tebe je baš krenulo..nadam se da si uskoro ko nova i da nećeš biti pokemon koji mora skupit sve 😊🤞❤️
    Sanjushka, sretnooo 🤞🥰 ništa se ne brini, neće bočici biti ništa.. i ja sam se brinula jer sam im tamo u Beti bila prva kojoj su dali taj novi Menopur, pokusni kunić 😁 i brinulo me hoću li dobro smiksati, hoću li točnu mjeru si dati, hoću li kad istiskam zrak previše toga istisnuti pa mi neće biti dosta, sto briga sam imala kad sam to dobila.. na kraju je sve bilo dobro..
    Lunaa, Teich, sretno sutra 🤞🥰
    Sretno svima 😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Teich56
    11. Veljača 2024. 11:03

Jurky32

Lunaa, Teich, sretno sutra 🤞🥰
    Sretno svima 😘😘😘

Hvala Jurky, javim kak je prošlo 🤗🥰

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

• Lunaa93
    11. Veljača 2024. 12:50

Jurky,
    Hvala puno. ❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

AngelEyes
    11. Veljača 2024. 13:09

Luna, Teich sretno sutra 🥰🥰

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Lilly27
    11. Veljača 2024. 14:09

Any13

Curee dobro jutro, imam pitanje 4. put sam u iščekivanju bete do sada nisam imala mućninu i povraćanje . Jučer mućnina cijeli dan ,a od jutros povratila nekoliko puta ,ima li neko slična iskustva ? U cetvrtak bio transfer ..
    🤭🤗

Pozdrav, svakako je rano za simptome trudnoce ali bi mogli biti simptomi hipera nakon početka rasta bete… da li otežano dišeš, hodaš, imaš li bolove u trbuhu? Osobno su mi takvi simptomi krenuli 4dnt blastice i bio je u pitanju hiper..
    Ali svakako trenutno haraju crijevne i želučane viroze pa nije ni to za isključiti..

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

• Marty124
    11. Veljača 2024. 14:31

Any13

Curee dobro jutro, imam pitanje 4. put sam u iščekivanju bete do sada nisam imala mućninu i povraćanje . Jučer mućnina cijeli dan ,a od jutros povratila nekoliko puta ,ima li neko slična iskustva ? U cetvrtak bio transfer ..
    🤭🤗

Ej draga, mislim to dobro zvuči. Meni je u četvrtak isto bio transfer, mučninu imam, ali povraćanje ne  ... i razne senzacije u donjem dijelu trbuhu iako neznam dali to pripisati lijekovima ili trudnoći.  Ali ako ti se još to nije dogodilo može biti samo pozitivno. Koliko su ti ih stavili na dan transfera? ❤️❤️❤️

🧑 39 normozoospermia
    👩 39 2010. ruptura žuta tijela
    IVF u procesu poliklinika ŠPARAC, menopur, overleap do 5 d.c. 29.1. Folikulometrija
    Folikula 4 desno 20, 19,15 i lijevo14 mm
    Endometrij 12 mm
    05.02 . Punkcija / 4 jajne stanice/ 2 oplođene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.