Jurky draga nisu, još čekam. Možda ni ne dočekam danas, nego sutra. Vidjet ćemo ☺️🍀javim čim saznam nešto 🍀♥️🍀♥️
Čokoladice sad si PUPO, sretnoooo i nek se mrvica čvrsto primi 🍀🤞🏻🍀🤞🏻neka ovaj bude dobitan 🎉♥️🍀🤞🏻
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Marica36 kako ti provodis dane? Ja sam isto doma jer mi se vec dogodilo par stresnih situacija na poslu pa ne zelim to sebi dopustati.
Kuham jedem šećem lagano čistim čitam Tv pomalo i tako. Navikne čovjek. Ti? Imaš savjet neki...nešto što nisam navela 😛🫣
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Pa i ja otprilike isto iako nisam bas tip za lezanje i tv, pa mi malo dosadno. Prosetam i kuham i ja svaki dan, a bome i jedem ne lose. Svako malo osjetim glad.
Volila bi da ima chat grupa di mogu razmjenjivati iskustva u vezi prehrane i tako. Stalno razmisljam unosim li dovoljno svega, mozda bi trebala ovo ili ono.
Nadam se kad zatopli more ic na kupanje, valjda se smije. Hahah.
Pa i ja otprilike isto iako nisam bas tip za lezanje i tv, pa mi malo dosadno. Prosetam i kuham i ja svaki dan, a bome i jedem ne lose. Svako malo osjetim glad.
Volila bi da ima chat grupa di mogu razmjenjivati iskustva u vezi prehrane i tako. Stalno razmisljam unosim li dovoljno svega, mozda bi trebala ovo ili ono.
Nadam se kad zatopli more ic na kupanje, valjda se smije. Hahah.
Mislim da more ne može škodit
A nezz ja nastojim povrće voće jest i sve nekako zdravije makar me ulovi kao sinoć pa hamburger i pommes jedem al što sad nije svaki dan.
Količine su ogromne naspram kako sam prije jela al okej tješim se da još malo pa idem ka 4 mj pa sve kako kažu lagano staje. Tako da nadam se jer ako ne imat ću fajn kg a inače sam mršavica 🫣😃
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Cure hvala svima koje ste mi pozeljele srecu jutros, nisam stigla sve procitat pa da ne nabrajam… uglavnom moj transfer je dobro prosao, stavili smo i embrioglue. Ovaj put su nas cak i pustili da lezimo dosta dugo u sobi. Beta za 12 dana 🤞🤞🤞 sad mi je promjenio i terapiju, cyclogest i utrogestan, sve vag. 😵💫😵💫😵💫
Sretnoooo pupo
🤞
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Čokoladica 🤞🤞da se čvrsto primi.
Nina1985 🤞🤞 da se nastave i dalje lijepo dijeliti.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Nina neka se lijepo razviju pa ćeš odlučiti kako budeš osjećala da je bolje, sretno 😘
Čokoladica pupo čestitam ❤️ neka se mrva čvrsto primi 🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pozdrav, ženoline moje!🤗🤗😘😘
Evo i mene.
Lunolina i Marisha neopisivo mi je žao.😔😔 Držite se curke!❤️ U idućem postupku vas dvije ćete nas sve oboriti s nogu.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Čokoladice pupice, sretno i da se mrvica čvrsto primi i ne pušta te na miru!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Jesi se našodrala krumpirića?🍟🤭🤭
Nina sad neka se dvije mrvice nastave lijepo razvijati.🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Saniii baš, baš mi je žao sto je na kraju tako ispalo.😔😔 Ali razmišljaj o tome da si kroz par dana naša pupica, pa kad odeš tamo na transfer, probaj razgovarati s njima, jer ovo je baš neprofesionalno.😔 Sad se samo smiri i misli na svoje mrvice.❤️❤️
Medena betuška je superiška!💪💪❤️❤️
Leona napeto čekamo rezultate iz Češke.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Kako si danas?
Prošao je naš prvi ultrazvuk. Za sada je sve u redu, profesor je jako zadovoljan.❤️ Vidjeli smo početne otkucaje srčeka.❤️ Samo neka bude i dalje sve u redu.🙏🙏❤️❤️ Sljedeći ultrazvuk imamo 03.06.🙏🙏
Svim kraljicama želim sreću najveću na svijetu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Evo i mene.
Lunolina i Marisha neopisivo mi je žao.😔😔 Držite se curke!❤️ U idućem postupku vas dvije ćete nas sve oboriti s nogu.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Čokoladice pupice, sretno i da se mrvica čvrsto primi i ne pušta te na miru!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Jesi se našodrala krumpirića?🍟🤭🤭
Saniii baš, baš mi je žao sto je na kraju tako ispalo.😔😔 Ali razmišljaj o tome da si kroz par dana naša pupica, pa kad odeš tamo na transfer, probaj razgovarati s njima, jer ovo je baš neprofesionalno.😔 Sad se samo smiri i misli na svoje mrvice.❤️❤️
Prošao je naš prvi ultrazvuk. Za sada je sve u redu, profesor je jako zadovoljan.❤️ Vidjeli smo početne otkucaje srčeka.❤️ Samo neka bude i dalje sve u redu.🙏🙏❤️❤️ Sljedeći ultrazvuk imamo 03.06.🙏🙏
Odlicno, sve se isplati na kraju 🤗❤️🍀
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Evo i mene.
Hypnoticpoison, cekam da se javis cijeli dan. Jako mi je drago da je sve ok ❤️❤️❤️❤️❤️ i da ste vidili srceko 😊😊😊😊😊
Cure, molim pomoc. Dobila sam 3x2 utrogestan i 2x1 cyclogest, kako da to rasporedim tokom dana, moraju li biti razmaci izmedu jednog i drugog lijeka? Oboje ide vaginalno... 3x2 utrogestan je pretpostavljam od 100mg, meni je dr pustio od 200mg.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji