Lunolina a doktori nisu skloni suplementima i gotovo 😏, mada neki i hoće preporučiti. Ja sam imala dheas oko 9 i pila sam 25mg 2 mjeseca, naručila sam sa Naturashop.hr i doslo mi u roku 2 dana, na Iherbu ima povoljnije al se duže čeka. Ako imaš vremena do postupka 3mj možeš piti 25 ili 50mg ako ćeš skoro u postupak. Nadam se da ti neće ni trebati 🙏
Tanjanja kod mene je bilo 15+ antralaca, aktiviralo se od početka 8-10 folikula, danas su većina na 18mm ,neki su malo zaostali, tako da se konačan broj ne zna do aspiracije 😏.
Sreća hvala ti ❤️
Sanii to je divno!!! Ja ocigledno o tom broju mogu samo da sanjam! Zelim ti ovaj put uspijeh ❤🤰
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Tanjanja hvala ❤️❤️
Sani iskreno se nadam da će ti ovaj postupak donijeti jednu malu slatku srećicu 😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Marisha nadam se da će se još pojaviti neka sjenica 🤞🏻🍀
Medena čestitam na beti 🥳🥰
Dodo jako mi je žao.. 😔 šaljem najveći zagrljaj.. 🫂 Nadam se da ćeš to brzo i bezbolno riješiti..
Slee da, meni su na prvom uzv-u vidjeli pravilnu malu gv i žv pa mi na drugom moja gin nije vidjela žv, a gv je bila nepravilna duguljasta. Samo moj prvi uzv je bio na 6+4, drugi na 7+3 (tako nekako).
Oni su mi računali od dana aspiracije + 2 tjedna iako bi ja po menstruaciji bila nekih 5 dana manje.
I meni se beta nije lijepo duplala, ja sam ju pratila do 3500.
Korni baš mi je drago, ti se ozbiljno bližiš kraju, curka je već prava.. 🥰❤️
Sreca super za pregled 🥰🥰
Jeeeeej Sanii napokon na listu. 🥳 Sretno! A kako oni to imaju popodnevne aspiracije ako bi netko možda htio opću anesteziju? Šta onda moraš bit natašte cijeli dan? 😁
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Sani mozda se vidimo u srijedu😊🤗
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Hypnotic aaaa meni app kaze 5 tjedana , to je to onda 😄 pa ja sam dobro, od simptoma sam skuzila da jedino preko noci moram otic na wc a vode pijem kao i inace 😅 ostali simptomi - nista. beta se uredno duplala, u petak je bila 500 i vadim je opet ujutro pa ocekujem 2000 🤞🏼 kako si ti ? ima li kod tebe simptoma
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Tiki super, sretno dalje, držim fige da se sve lijepo oplode🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️
Sreća hvala, sigurno si uživala danas na druškanju, drago mi je da je sve super😍♥️😘
Kawa hvala ti, žao mi je za testić🫂😔♥️🫂😘
Marisha hvala ti♥️🍀, super, nadam se još sutra terapija, pa štoperica🤞🏻🍀♥️tebi držim 🤞🏻 🍀 da je rano i da će se ukazati plusić i da će beta u petak biti top♥️♥️♥️🍀🍀🍀
Korni♥️♥️♥️🤞🏻🍀🎉drago mi je da je kod tebe sve super i da si se lijepo druškala sa svojom bebicom😍♥️♥️♥️
Medena čestitam na lijepoj beti, neka se lijepo dupla dalje ♥️♥️♥️🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀
Žuži hvalaaaa, sretnooo i tebi s bockanjem🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️♥️♥️
Čokoladice hvala ti🍀♥️🍀♥️samo pozitivno, držim 🤞🏻 🍀♥️🍀♥️🍀
Pixi šaljem ti puno pozitive i 🫂🫂🫂♥️🍀♥️🍀 i držim ipak 🤞🏻za sutra🍀🍀🍀🍀♥️
Bebolina sretno, ne kužim se u nalaze🫣☺️😘♥️🍀🤞🏻
Sani hvala na odgovoru i savjetu. Jesam, ujutro nakon UZV čim sam došla kući, Orgalutran i Gonal. U međuvremenu su mi odgovorili iz Praga da mi ne mogu točno reći i da ću svakako trebati barem još jedan Orgalutran koji ću pikati isti dan kad i štopericu 🤷🏻♀️u petak sam ih imala četiri od 10 i 11 mm, danas 9 od 14-17mm plus puno malih od 14, nije ih brojala sve. Rezervirala sam dva Orgalutrana i Gonal od 450, pa ću sutra nakon UZV sve znati☺️ tebi želim punooo sreće, neka ovaj bude dobitan, sretno na aspiraciji 🍀♥️🤞🏻♥️🍀
Angel sretnooo☺️🤞🏻🍀♥️🍀♥️
Dodo jako mi je žao, šaljem 🫂🫂🫂🫂♥️♥️♥️😔
Slee držim fige za šogoricu i da ishod ipak bude pozitivan 🍀♥️🍀🤞🏻🍀🙏🏻♥️
Rolice ♥️🍀♥️🍀♥️🍀hvala tiiii☺️☺️☺️🥰 sretno sutra, uživaj na UZV🥰♥️🥰♥️🥰
Tanjanja super za folikule, sretno dalje🍀♥️🍀♥️
Nina super, sretno u četvrtak 🍀♥️🍀♥️🤞🏻
Jurky☺️hvala ti♥️🍀♥️🍀♥️🍀♥️joooj žao mi je to čuti, znam kakav je to osjećaj kad te tako pokoči😔samo pomalo i nek te brzo popusti🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻
Cure sretno svima, samo pozitivno dalje🍀♥️🍀♥️🍀♥️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Dodo tako mi je žao 😔 ne znam što bi to rekla, preteško je… Plači koliko god treba, šaljem ti zagrljaje podrške. Nažalost razumijem kroz što prolaziš. Tu smo za tebe! Tako mi je žao, baš strašno…
Slee nadam se da će se šogorici ipak pojaviti plod 🙏
Žuži ja dobila u nedjelju ujutro, i meni je 2dc. Pratimo se u dan onda i dijelimo muke 🤗 nadam se da ćemo se jednom trefiti i upoznati ❤️ kad ti je idući uzv?
Nina super, sretno dalje
Tanjanja idete onda na icsi? Nadam se sa će se nastaviti razvijati js i da će se sve oploditi. Nije loše, ne brini 🤗🤗 ja imam samo 4 antralca, može i od toga biti dobitan embrijić 🥰
Sani, Jurky, Korni hvala 😘
Korni predivno 🥰🥰 drago mi je da je sve u redu, još malo, odbrojavanje skoro krenulo 😘😘
Sreća najveća divno, neka bebica lijepo napreduje 😘❤️
Svim trudnicama želim samo lijepe preglede ❤️❤️ svih nas je uznemirilo što se dogodilo Dodo, ali probajte ostati pozitivne 🤗🤗 Rolica još malo, čekamo s tobom 😘❤️
Nije mi još doktor rekao, uglavnom mi prvi ultrazvuk bude šesti dan. U sridu idem po novu dozu injekcija pa ću se dogovoriti sa sestrom i za ultrazvuk
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Jutro curke, sretno svima danas, ja čekam vađenje bete.
Za cure koje u Osijeku vade betu, za trudnice je premješteno na OHBP, 1. Kat, rekla sam da vadim betu, pa su mi rekli da pričekam kod njih. Rade od 7.
Sani jako mi je drago zbog tebe, želim ti da napokon bude uspiješna trudnoća. ❤️
Slee drzim fige da šogorici ugledaju plod
Jurky znam da ti nije lako još i to, no izdrzi, sve će doći na svoje🥰 ja nekako imam potitivan osjećaj u vezi tebe
Marisha, Lunolina curke drzite se😃😃
Svim ostalim curama sretno
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Jutrić, curke!🤗🤗🥰🥰
Rolice draga, sretno na upoznavanju!❤❤ Bit će sve super i u najboljem redu, vidjet ćeš!🙏🙏🍀🍀❤❤ Mislim na tebe i jedva čekam da nam se javiš.😊😊❤❤
Pebbles dobro sam, imam male mučnine tokom dana, podrigivanje je non-stop, sram me uopće nekud i ići.🤭🤭 I isto tokom noći moram ići piškiti,a i prate me nesanice. Sretno sa betuškom danas, da te obori s nogu!🙏🙏🍀🍀❤️❤️ Javi nam se.❤️
Svim kraljicama želim sreću najveću!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Lunolina, Korni 🥰♥️♥️
.
Sretno svimaaa! Sutra ujutro imam pregled pa se javim dok stignem 🥰🙏
Sretno danas!! <3 <3 Koji si tjedan danas? Javi nam dobre vijesti! <3
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌