Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona89
    14. Svibanj 2024. 11:01

Marisha hvala od♥️🥰😘🍀 naravno. Mi smo nakon neuspješne mTese kod nas na Rebru kod dr. Hauptmana skupili papire za odobrenje liječenja u inozemstvu, a prije se javili u Pronatal u Pragu.  Nažalost liječenje nam nisu odobrili, jer su se sad nakon 12.godina sjetili da ne rade po zakonu, a do sada su odobravali i anonimne donatore, od veljače više ne. Nakon što nam je došlo rješenje da nam se ne odobrava liječenje zbog toga što Češka ima samo anonimne donore, kako smo već sve nalaze poslali i sve dogovorili sa njima, dignuli smo kredit i dogovorili dolazak. Super sve funkcionira, oni imaju svoje koordinatore koji komuniciraju na hrvatskom sa nama mailom, imali smo i online konzultacije, dobili smo od njih protokol i sve upute. Htjela sam krenuti još u travnju, ali menga je stigla par dana prije rješenja, pa smo zato krenuli ovaj mjesec. Kad dođemo tamo ispunjavati ćemo papire u kojima ćemo navesti što nam je bitno kod donora- boja očiju, kose, rasa...da bude što sličniji mužu. U upitniku koji smo im već ranije slali smo također morali o mužu napisati detalje o kilaži, visini, boji kose i očiju.. sve dalje je išlo klasično, javila sam im prvi dan M i početak pikanja i izvještaje sa UZV. 🥰🥰🥰🥰🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Rolica
    14. Svibanj 2024. 11:04

Curkicee, evo me, nista na zalost, kao i zadnji puta, nije se krenulo razvijati inace je sve na svome mjestu i posteljica, gestacijska, samo nema ploda... Vjerojatno opet kromosomska greska. Sad moram vidjeti dalje da to izađe van 🫣🫣🫣🫣

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Srculence
    14. Svibanj 2024. 11:11

Rolica

Curkicee, evo me,nista na zalost, kao i zadnji puta, nije se krenulo razvijati inace je sve na svome mjestu i posteljica, gestacijska, samo nema ploda… Vjerojatno opet kromosomska greska. Sad moram vidjeti dalje da to izađe van 🫣🫣🫣🫣

Rolice baš mi je žao…😔drži se! ❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Marisha
    14. Svibanj 2024. 11:12

Leona89

Marishahvala od♥️🥰😘🍀 naravno. Mi smo nakon neuspješne mTese kod nas na Rebru kod dr. Hauptmana skupili papire za odobrenje liječenja u inozemstvu, a prije se javili u Pronatal u Pragu. Nažalost liječenje nam nisu odobrili, jer su se sad nakon 12.godina sjetili da ne rade po zakonu, a do sada su odobravali i anonimne donatore, od veljače više ne. Nakon što nam je došlo rješenje da nam se ne odobrava liječenje zbog toga što Češka ima samo anonimne donore, kako smo već sve nalaze poslali i sve dogovorili sa njima, dignuli smo kredit i dogovorili dolazak. Super sve funkcionira, oni imaju svoje koordinatore koji komuniciraju na hrvatskom sa nama mailom, imali smo i online konzultacije, dobili smo od njih protokol i sve upute. Htjela sam krenuti još u travnju, ali menga je stigla par dana prije rješenja, pa smo zato krenuli ovaj mjesec. Kad dođemo tamo ispunjavati ćemo papire u kojima ćemo navesti što nam je bitno kod donora- boja očiju, kose, rasa…da bude što sličniji mužu. U upitniku koji smo im već ranije slali smo također morali o mužu napisati detalje o kilaži, visini, boji kose i očiju.. sve dalje je išlo klasično, javila sam im prvi dan M i početak pikanja i izvještaje sa UZV. 🥰🥰🥰🥰🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Neka je sa srećom, nisam imala pojma kako to funkcionira pa me zanimalo 🤞🏻 Sada mi je jasnije, ti nas o svemu izvještavaj 
    Rolice sjedim i zurim u ekran, evo strašno mi je žao draga ne znam što da ti kažem

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Medena33
    14. Svibanj 2024. 11:12

Rolica zao mi je mila saljem zagrljaje utjehe. 
    Joj kako je tezak ovaj proces i sve to skupa. Nadas se beti, pa jeli se dupla, pa cekas uzv pa strah do straha..

wildflower
    14. Svibanj 2024. 11:13

Rolica

Curkicee, evo me,nista na zalost, kao i zadnji puta, nije se krenulo razvijati inace je sve na svome mjestu i posteljica, gestacijska, samo nema ploda… Vjerojatno opet kromosomska greska. Sad moram vidjeti dalje da to izađe van 🫣🫣🫣🫣

🥺🥺Rolica jako mi je zao..... drzi se🫂

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Sreca najveća
    14. Svibanj 2024. 11:17

Ah ,Rolice stvarno je to pretesko, ali sve ovde znamo i kakav je osecaj i sta prolazis, samo se drzi.❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

Rolica
    14. Svibanj 2024. 11:20

Hvala vam, rasplakale ste me 😥😘😘 Da.tu nema garancije, treba se sabrati i nastaviti dalje. Zapisali smo se kod njih u 08.mj na hzzo listu pa cemo vidjeti do tada. Nego, ima li netko neki narodni obicaj kako da to sad krene van 🤭🤭 Puse vam svima šaljem ♥️♥️♥️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Sreca najveća
    14. Svibanj 2024. 11:20

Leona89

Tiki super, sretno dalje, držim fige da se sve lijepo oplode🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️
    Sreća hvala, sigurno si uživala danas na druškanju, drago mi je da je sve super😍♥️😘
    Kawa hvala ti, žao mi je za testić🫂😔♥️🫂😘
    Marisha hvala ti♥️🍀, super, nadam se još sutra terapija, pa štoperica🤞🏻🍀♥️tebi držim 🤞🏻 🍀 da je rano i da će se ukazati plusić i da će beta u petak biti top♥️♥️♥️🍀🍀🍀
    Korni♥️♥️♥️🤞🏻🍀🎉drago mi je da je kod tebe sve super i da si se lijepo druškala sa svojom bebicom😍♥️♥️♥️
    Medena čestitam na lijepoj beti, neka se lijepo dupla dalje ♥️♥️♥️🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀
    Žuži hvalaaaa, sretnooo i tebi s bockanjem🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️♥️♥️
    Čokoladice hvala ti🍀♥️🍀♥️samo pozitivno, držim 🤞🏻 🍀♥️🍀♥️🍀
    Pixi šaljem ti puno pozitive i 🫂🫂🫂♥️🍀♥️🍀 i držim ipak 🤞🏻za sutra🍀🍀🍀🍀♥️
    Bebolina sretno, ne kužim se u nalaze🫣☺️😘♥️🍀🤞🏻
    Sani hvala na odgovoru i savjetu. Jesam, ujutro nakon UZV čim sam došla kući, Orgalutran i Gonal. U međuvremenu su mi odgovorili iz Praga da mi ne mogu točno reći i da ću svakako trebati barem još jedan Orgalutran koji ću pikati isti dan kad i štopericu 🤷🏻‍♀️u petak sam ih imala četiri od 10 i 11 mm, danas 9 od 14-17mm plus puno malih od 14, nije ih brojala sve. Rezervirala sam dva Orgalutrana i Gonal od 450, pa ću sutra nakon UZV sve znati☺️ tebi želim punooo sreće, neka ovaj bude dobitan, sretno na aspiraciji 🍀♥️🤞🏻♥️🍀
    Angel sretnooo☺️🤞🏻🍀♥️🍀♥️
    Dodo jako mi je žao, šaljem 🫂🫂🫂🫂♥️♥️♥️😔
    Slee držim fige za šogoricu i da ishod ipak bude pozitivan 🍀♥️🍀🤞🏻🍀🙏🏻♥️
    Rolice ♥️🍀♥️🍀♥️🍀hvala tiiii☺️☺️☺️🥰 sretno sutra, uživaj na UZV🥰♥️🥰♥️🥰
    Tanjanja super za folikule, sretno dalje🍀♥️🍀♥️
    Nina super, sretno u četvrtak 🍀♥️🍀♥️🤞🏻
    Jurky☺️hvala ti♥️🍀♥️🍀♥️🍀♥️joooj žao mi je to čuti, znam kakav je to osjećaj kad te tako pokoči😔samo pomalo i nek te brzo popusti🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Cure sretno svima, samo pozitivno dalje🍀♥️🍀♥️🍀♥️

Leona,hvala ti jesam! I ti ces uskoro! Vidim da si u Pragu u dobrim si rukama! Samo ih slusaj i veruj im maksimalno! ❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

Čokoladica 🍀
    14. Svibanj 2024. 11:23

Rolica

Rolica, jako mi je zao 😢 ne znam sta reci. ako mogu pitati koji si tjedan?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.