Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pebbles Flintstones
    13. Svibanj 2024. 15:25

wildflower

Hypnoticpoison

Rolica

Leona hvalaaa ti dragaKod tebe mi sve super izgleda, držim figeee!Hypnoticpoison oooo i ti si uskoro, koji si sad tt? Ja sutra ulazim u 7. Daaaa mantramo samo pozitivuSanii daaa još malo, držim ti fige na najjačeHvala ti, vidjet ćemo sutra što kažuTiki super, držim fige da se sve oplodeKawa žao mi je, sad lijepo odmor pa onda ivf kako kažeš, mislim da je to najsigurnijeMarisha draga rano ti je još za testić, napravi sutra opetDaaaa sutra moj 1. uzv, taman mi danas postalo lagano mukica i cijeli dan sam gladna, muči me žgaravica, taman ahahaSuper da te štrecka, to je dobar znak, smješta se - držim ti figeeee!!!Korni joj i mene vrtoglavica zadnja 2 dana, možda od vremena, tješim seAjde to je sad normalno da rasteš i bude ti sve teže normalno kretanje, ali još kratkooo, evo već si skoro 35. tjedan! Wooooow!! Jel spremna mummy bag za bolnicuŽuži sretno s bockanjem!Bebolina pa super ti se popravio AHM, topDodo neeee ajme baš mi je žao :(((( Taj 2. uzv je vrag :((( Uzmi si vremena, oporavi se psihički… a fizički ti želim da prođe brzo i bezbolno. Javljaj nam kakvo je stanje kada ćeš imati volje. Puse ti šaljemSlee joooj…kako sad to… nadam se da će biti sve dobro. Koliko smo čekale testiće i betu za nju… pozdravi je puno i nek se drži, teško je ovo sve
    .
    Sretno svim curkama!🤞🍀
    Rolice danas smo 5+3, a u petak ulazimo u šesti tjedan. Sad kad sam pročitala što se dogodilo Dodo, jako sam se uznemirila. Ne pijem normabel, ali sad sam ga baš morala popiti.😔😔 Ovo je prestrašno koliko to sve nije fer. Srce mi se slama.🥺🥺 Ooooooo, mučninice su počele?😉 To te bebica malo zeza.😊😊❤❤

Jos jedno pitanje Hpoison.. vidim da si 5+3, ja sam 5+4 kao jer su mi iz klinike rekli da gledam dan aspiracije - 2 tjdna kao pocetak, sto je meni 04.04.
    Sto su tebi rekli?

Ja sve kontam da smo mi u par dana razlike 😄 a meni aspiracija bila 22.04. … ne znam sta to onda znaci, app kaze 5. tjedan 🤔 sad ne znam, ako je na dan aspiracije vec kao 2 tjedna onda ispada da sam danas usla u 6. tjedan … ili nesto grijesim? 😅🫣

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Hypnoticpoison
    13. Svibanj 2024. 15:26

wildflower

Hypnoticpoison

Rolica

Leona hvalaaa ti dragaKod tebe mi sve super izgleda, držim figeee!Hypnoticpoison oooo i ti si uskoro, koji si sad tt? Ja sutra ulazim u 7. Daaaa mantramo samo pozitivuSanii daaa još malo, držim ti fige na najjačeHvala ti, vidjet ćemo sutra što kažuTiki super, držim fige da se sve oplodeKawa žao mi je, sad lijepo odmor pa onda ivf kako kažeš, mislim da je to najsigurnijeMarisha draga rano ti je još za testić, napravi sutra opetDaaaa sutra moj 1. uzv, taman mi danas postalo lagano mukica i cijeli dan sam gladna, muči me žgaravica, taman ahahaSuper da te štrecka, to je dobar znak, smješta se - držim ti figeeee!!!Korni joj i mene vrtoglavica zadnja 2 dana, možda od vremena, tješim seAjde to je sad normalno da rasteš i bude ti sve teže normalno kretanje, ali još kratkooo, evo već si skoro 35. tjedan! Wooooow!! Jel spremna mummy bag za bolnicuŽuži sretno s bockanjem!Bebolina pa super ti se popravio AHM, topDodo neeee ajme baš mi je žao :(((( Taj 2. uzv je vrag :((( Uzmi si vremena, oporavi se psihički… a fizički ti želim da prođe brzo i bezbolno. Javljaj nam kakvo je stanje kada ćeš imati volje. Puse ti šaljemSlee joooj…kako sad to… nadam se da će biti sve dobro. Koliko smo čekale testiće i betu za nju… pozdravi je puno i nek se drži, teško je ovo sve
    .
    Sretno svim curkama!🤞🍀
    Rolice danas smo 5+3, a u petak ulazimo u šesti tjedan. Sad kad sam pročitala što se dogodilo Dodo, jako sam se uznemirila. Ne pijem normabel, ali sad sam ga baš morala popiti.😔😔 Ovo je prestrašno koliko to sve nije fer. Srce mi se slama.🥺🥺 Ooooooo, mučninice su počele?😉 To te bebica malo zeza.😊😊❤❤

Jos jedno pitanje Hpoison.. vidim da si 5+3, ja sam 5+4 kao jer su mi iz klinike rekli da gledam dan aspiracije - 2 tjdna kao pocetak, sto je meni 04.04.
    Sto su tebi rekli?

Wildflower meni računaju od prvog dana zadnje menstruacije i tako su me i naručili, šesti tjedan od zadnje menstruacije. Tako su mi i računali u onoj prvoj trudnoći. Ne znam što bih rekla, jako se bojim petka. Ovo sad me baš obeshrabrilo, a i sama nemam baš lijepa sjećanja na to sve.😞😞🥺🥺 Stalno nekakvi strahovi i strepnje, ne možeš se opustiti niti malo.😔

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Rolica
    13. Svibanj 2024. 15:26

Hpoison ma i mene je uznemirilo...pokusavam se dobiti i misliti pozitivno... Samo hrabro, da nismo hrabre ne bi niti kretale u ovo. Mi najbolje znamo da u ovome nema garancije. Svjesno smo krenule dalje. Ajde, biti ce sve dobro ♥️♥️🙏🙏
    Wildflower kako si ti draga ♥️ Ja si brojim od zadnje menge haha nitko mi nije rekao zapravo kako se broji vec sam citala da obicno tako gledaju, kao i prirodnu trudnocu ili kako bi se vec nazvala, jel... 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Čokoladica 🍀
    13. Svibanj 2024. 15:28

Dodo jako mi je zao, bas me ovo potreslo. Nemam rijeci koje ti mogu pomoci, utjesiti... samo saljem zagrljaj 🫂 drzi se ❤️❤️❤️ 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

wildflower
    13. Svibanj 2024. 15:55

Pebbles, meni je aspiracija bila 18.04. - 2 tjedna je 04.04 ali bas mi se tada poklopilo i da mi je prvi dan ciklusa.
    Ali sestra mi je objasnjavala da u stimuliranom ciklusu ne mozemo gledati prvi dan M zato sto je taj ciklus upravo to - stimulirani i da se ne gleda kao u slucaju prirodne t.
    Ne znam ima li to veze s time sto sam bila dugi protokol.
    Kako god, ako se 04.04. gleda kao prvi dan, 09.05 je 5 tjedana + 4 dana (na danasnji datum 13.05)
    Ja sam i u app Pregnancy+ dodala 04.04 kao pocetak i app mi takoder kalkulira da je danas 5 + 4..
    Po ovom, ako je tebi aspiracija bila 22.04, onda bi ti bila 4 dana manje, sto je 5 tjedana, da, a ne 6.
    Rolica ti si bila u prirodnom na FETu? Vjerojatno onda dobro racunas :) Ja sam dobro.. Super se osjecam fizicki.. Nemam nekih simptoma osim grceva tu i tamo... Psihicki da dane.. Nekad sam super pozitivna i vjerujem da ce sve bit ok, a nekad me peru neki strahovi...
    Nikako da mi dani prodju do uzv....
    Znaci tebi je sutra uzv? Nadam se da ce sve biti u savrsenom redu🙏🏻🍀 
    HPoison nemam ti sto puno za reci... Zao mi je sto nisi malo mirnija.. Znam da si se jednom vec opekla i nije dobro zavrsilo, ali to svakako ne znaci da ce opet biti tako🙏🏻🍀 Probaj se okupirati s necim. Ides na posao?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Rolica
    13. Svibanj 2024. 16:02

Wildflower tako je, prirodni fet sam imala. Joj znam, i meni nikako da prođu dani do ultrazvuka, kao da je bilo mjesec dana. Da, sutra je prvi napokon 😅🙏 I tvoj je uskoro, ajde, samo pozitivno, nema mjesta negativi 😍🥰🙏♥️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• BikMik
    13. Svibanj 2024. 16:43

Dodo, jako mi je zao, cure su sve rekle, vecina nas zna kako ti je sada, a Bog nam da snage da sve to nekako preguramo. Tu smo za tebe i u nasim si molitvama ❤️❤️❤️

Rolica, Wildflower, HPoison, sve ce to biti dobro, nesretna slucajnost da vam se tako potrefilo pred UZ, vi cete nama ostalima dati vjetar u ledja 🤗❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Hypnoticpoison
    13. Svibanj 2024. 16:51

Pebbles Flintstones

wildflower

Hypnoticpoison

Rolica

.
    Sretno svim curkama!🤞🍀

Sto su tebi rekli?

Ja sve kontam da smo mi u par dana razlike 

Pebbles ja sam imala aspiraciju 20.04., tako da i jesmo samo dva dana razlike. Ne znam, meni računaju trudnoću od prvog dana zadnje menstruacije i kao, nema veze što je bio IVF, isto se računa kao i prirodna trudnoća, pa se ja vodim za time, tako da sam danas 5+3. Kako si? Kako se osjećaš?🥰❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

wildflower
    13. Svibanj 2024. 16:56

Nas tri se onda pratimo, tu negdje smo 🥰

I sretno nam🍀🙏🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Medena33
    13. Svibanj 2024. 17:02

Wildflower ides na uzv u Repromed? Jesi iz zagreba? Znaci 2 tjedna nakon vadjenja bete slijedi uzv ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.