Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanjanja27
    13. Svibanj 2024. 18:07

Dodo jako,jako mi je zao..i saljem ti pregrst ljubavi i podrske ❤😔🫂 nadam se da ces ipak na kraju bar ti biti dobro..
    Angel eyes evo sad sam malo procitala vase danasnje poruke..nisam stigla ranije..moj dan cini mi se nije bas previse uspjesan u smislu broja folikula..ali rado cu da cujem i vase misljenje, a pogotovo od nase doktorice Saniii 😊. Na lijevoj strani je jedan folikul 13 mm a na desnoj tri folikulala 12 mm, endometrijum 7 trolinijski..toliko su mi rekli..terapiju nastavljam istu, jos dva dana Gonal, doza 225....spermogram nije bas dobar i eto tako..

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Medena33
    13. Svibanj 2024. 18:10

Wildflower pitam bezveze, cekam srijedu da vidim jeli se ok dupla beta.

Srculence
    13. Svibanj 2024. 18:14

Dodo87

Cure,
    Hvala za utjehu, žao mi je što sam vas sve potresla, ali uvjerena sam da sam ja samo izuzetak, sad mi je krivo što sam vas uznemirila, ne znam kako vam sad ublažiti strah.
    Jako mi je žao

Dodo87, šaljem ti najveci zagrljaj utjehe! Znam da je to stvarno tesko za prolazit,od najvece srece do toga da ti se svijet srusi…💔 isplači se kad god se trebas isplakat,daj si vremena u svemu,jer si ipak ti najbitnija da ostanes zdrava i psihicki i fizicki. Nažalost u ovim vodama dok ne rodiš postoji stalno strah,nismo te sretnice da idemo kroz trudnocu chill i lagano nakon svega sto prođemo. Drži se,budi jaka i kad ti budes spremna i osjetis da mozes kreni u nove pobjede! Sigurna sam da svaku od nas na ovom putu ceka bebica i sretan kraj…samo je pitanje koliko ce put trajati. ❤️
    Marisha mislim da je jos možda prerano i drzim najvece 🤞🏼 da se crta pojavi. 🥰
    Pixi bas mi je zao,ali nije nista izgubljeno beta mozda iznenadi 🙃

Ja sam dobro, dole stalno nesto bocka,prva dva dana bas pritisak osjecala dolje u cikama sijeva,spava mi se 🤭 ne znam kako da to opisem i cemu da prepisem 😅 
    Stalno pijem vodu grlo mi se nenormalno suši ,mala neka mukica kroz dan,konstantno wc ( ali puno i pijem).
    Na dane sam ne zivciram se bit ce kako mora bit,al opet sam pozitivna nekako iznutra 🤭🥰
    Al moram priznat ovaj put sam na prirodnjaku i nekako sam si lakša 😂 ako me razumijete…

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰

Srculence
    13. Svibanj 2024. 18:15

Medena betaa je supeeer! Nek se samo nastavi duplat 🥰🤞🏼🍀

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰

wildflower
    13. Svibanj 2024. 18:26

Dodo87

Cure,
    Hvala za utjehu, žao mi je što sam vas sve potresla, ali uvjerena sam da sam ja samo izuzetak, sad mi je krivo što sam vas uznemirila, ne znam kako vam sad ublažiti strah.
    Jako mi je žao

Ma neeee, oprosti, nismo tako mislile….😭 dovoljno ti je tesko sada, i stvarno nemoj sad jos misliti i na nas na taj nacin..
    Nisi ti kriva sto smo se mi uznemirile. Zao mi je i odredeni strah postoji kod mene neovisno o tome sto ovdje procitam… 
    I nekako uvijek ide red dobrih red losih vijesti tu… tako je to nazalost…
    Jasno je da nesto moze poci po zlu dok god ne rodis i ne daju ti zivu bebu u ruke… a i poslije toga se neke lose stvari mogu dogoditi..
    I zapravo bilo kada u zivotu djeteta.
    To je jednostavno rizik koji prihvacas u trenutku kad odlucis pokusati imati dijete.
    Zelim ti da se sto prije oporavis od svega, mada uvijek ce to biti tu negdje i pratiti te…. Zelim ti da sve prode sto bezbolnije ❤️🫶🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

nina1985
    13. Svibanj 2024. 18:34

Curke, ne stignem sve čitat..
    Al hoću prije spavanja. 😊
    Brzinski javljam da se nakon druge folikulometrije mojih 5 folikula dobro drži, sutra slijedi štoperica i u čet. ujutro apiracija.
    Živi bili, pa vidjeli!

🧑 39 godina, nizak AMH
    🧔 40 godina, spermiogram uredan
    1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
    Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌

Jurky32
    13. Svibanj 2024. 18:52

Bless, žao mi je..nadam se da si dobro.. drži se ❤️
    Fionci, zar već 11tt..kako vrijeme leti ❤️
    Mrvica, žao mi je..
    Korni, čekamo izvještaj s druškanja 🤗❤️
    Rolica, sutra je tvoj dan i navijam na najjače da sve bude u najboljem redu 🤞❤️
    Leona, dobra će to berba biti..sretno 🤞❤️
    Tiki, baš mi je zanimljivo da na toliki amh imaš samo 4 folikula 🤷‍♀️ vjerojatno se samo pogodio takav ciklus.. u svakom slučaju sretnoo 🤞❤️
    Sreća najveća, i kod tebe danas druškanje, javi nam kako prošlo ❤️
    Kawa, žao mi je za minus na testu.. ja bi na tvom mjestu prešla na ivf.. sretno 🤞❤️
    Marisha, ti si dosta poranila s testiranjem..držim 🤞 da ipak bude plus ❤️
    Medena, odlična beta 🥳❤️
    Pixi, svakoj od nas ponekad treba odmor od ovoga..odmori se, zaslužila si ❤️
    Angel eyes, biti će to dobro, neka svi folikuli budu puni i jajne zrele 🤞❤️
    Dodo, strašno mi je žao, drži se 🫂❤️
    Slee, sretno šogorici 🤞❤️
    Tanjanja, meni se to čini super, ali naravno da će ti Sanii bolje znati reći..sretnoo 🤞❤️
    Srculence, moglo bi to biti dobro kod tebe 🤞❤️
    Nina, sretnoo 🤞❤️
    Stela, Tikvice, kako ste vi i vaši dječaci? ❤️
    NPelica, kako si mi ti? ❤️
    Sretno svima 😘😘😘😘
    Mene je danas nakon tjedan dana mirovanja odlučilo ukočiti..i to onako pošteno..mogu ležati i pomalo šetati..stajanje i sjedenje ne dolazi u obzir.. znala sam da će mi se to desiti kad tad u trudnoći jer mi je kičma inače katastrofa.. i tako izgleda moj početak tjedna 🤦‍♀️😁 
    Grlim sve 🫂🫂

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

korni
    13. Svibanj 2024. 18:54

Medena super beta, neka se lijepo dupla 🍀🍀
    Žuži sretno s pikanjem 🍀
    Angel eyes sretno ❤️
    Dodo jako mi je žao 😔🫂 neka prodje što bezbolnije..znam kroz šta prolaziš i nema riječi utjehe.. drži se ❤️ 
    Rolica ma nije spremno još pola toga 🙈 ovaj tjedan se bacam na pranje i slaganje robice, i pripremu torbe 🤗
    Wildflower, Hypnoticpoison, Rolice samo pozitivno, biti će sve okej ❤️
    Slee nadam se da će šogorici biti sve okej 🤞🍀
    Tinker drago mi je da je sve okej ❤️🍀
    Jurky a bemu miša, nadam se da će te brzo pustiti 🫂❤️
    ---
    Mi smo se druškale 🥰 sve je u redu, beba je (skoro) na 2400 gr, glavicom dolje, ctg uredan, i novi pregled za dva tjedna, 27.5.🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Jurky32
    13. Svibanj 2024. 19:06

korni

Medenasuper beta, neka se lijepo dupla 🍀🍀
    Žužisretno s pikanjem 🍀
    Angel eyessretno ❤️
    Dodojako mi je žao 😔🫂 neka prodje što bezbolnije..znam kroz šta prolaziš i nema riječi utjehe.. drži se ❤️
    Rolicama nije spremno još pola toga 🙈 ovaj tjedan se bacam na pranje i slaganje robice, i pripremu torbe 🤗
    Wildflower, Hypnoticpoison, Rolicesamo pozitivno, biti će sve okej ❤️
    Sleenadam se da će šogorici biti sve okej 🤞🍀
    Tinkerdrago mi je da je sve okej ❤️🍀
    Jurky a bemu miša, nadam se da će te brzo pustiti 🫂❤️

Mi smo se druškale 🥰 sve je u redu, beba je (skoro) na 2400 gr, glavicom dolje, ctg uredan, i novi pregled za dva tjedna, 27.5.🤗

Prava je to cura već ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Sreca najveća
    13. Svibanj 2024. 19:49

Medena,beta je top! Sretno dalje!
    Korni,bravo za pregled!
    Jurky,jooj zna neugodno da boli bas taj donji deo kicme meni uglavnom od napora veceg .
    Kod nas je sve super 905 grama imamo…. Cerviks 40mm….sledeci pregled 11.06🥰….

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!
    05.12.2025- prirodna T 7+3 🙈😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI