Bless nadam se pozitivno ishodu kod tebe i da će biti uspješna trudnoća.
Jučer sam napravila test, bio je negativan, sutra ću ponoviti, ali nekako mislim da ništa od toga, danas su se pojavili menstrualni grčevi
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Bless čestitam na crtici, neka nastavi lijepo tamniti! 🥳🤞🏻❤️
Slee moja ne naplaćuje uzv, da ga naplaćuje bi mi ga sigurno htjela raditi 🤣. Kod toga si ti? Jel to Škunca možda? Znam da ona naplaćuje i razmišljam da bi se kod nje preselila jer imam par frendica tamo koje su zadovoljne. 😁 Sad sam kod Prpić Gršković. Ona me dopala prije 100 godina kad je moja tadašnja išla u penziju.
Ono što mi je super je što za ništa neće raditi probleme, sve mi da šta treba, recepte, uputnice i najbitnije da odgovara redovito na mailove, može se bez problema doći do nje. Čak su se i na telefon počeli javljati redovito. I sestra je super. A što se pregleda tiče, tu nisam baš prezadovoljna. Nekako je slabo komunikativna, ja volim da se meni sve objasni i puno priča, a tu nema ničega od navedenog. Čak ni kada ja pitam.
Što se vođenja trudnoće tiče, ne znam kakva je, nigdje ne pišu neka iskustva s njom i onda sam u nedoumici šta da radim. Ona mi je tako neka siva zona.. A htjela bi da netko kvalitetan vodi trudnoću kad do nje dođe zbog svega ovog što prolazim(o).
Slee i Sanjushka, vidim da pricate o Ri pa cisto da se ubacim. Ja sam kod dr. Krešić, njezna je i za moje potrebe do sad je bila ok. A za trudnocu sad sam odlucila kod Finderlea, za njega imam puno bliskih preporuka, osim sto je strucnjak da je njezan. Meni je to nekako najvaznije jer sam sva osjetljiva. Ja sam do 9.tjedna bila kod Smajle na humanoj tako da kod svoje nisam ni otisla. Za strucnjake jos u dijagnostici znam da su Skunca i Petrovic.
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Hej hej, nisam neko vrijeme bila aktivna na forumu pa nisam popratila ništa ali svima koji su u iščekivanju sretno. Mi smo u prikupljanju nalaza pa molim mišljenje o nalazima i što mogu učiniti da se poprave. Na kontrolni pregled ćemo tek krajem 6mj pa do tad prikupljam iskustva i savjete. Nalazi vađeni 2.dan ciklusa.
AMH (2) (*) 11,6 pmol/L, LH (2) (*) 3,5 IU/L, FSH (2) (*) 7,9 IU/L, Estradiol (2) (*) 133 pmol/L, Testosteron, ukupni (2) (*) 1,5 nmol/L, Testosteron, slobodni (5) (*) 2,0 %, Indeks slobodnog testosterona (5) (*) 5,8 H %, SHBG (2) (*) 26 L nmol/L, DHEAS (2) (*) 10,60 μmol/L,
👩❤️👨 3 godine pokušavanja
🤵36- oligoasthenozoo
💃29 - PAI1-heterozigot, AMH 11,6pmol/L,
1/24- konzultacije Vinogradska
Bless žao mi je 😔 i meni je dobro poznat taj iscjedak nažalost. Jednom će uspjeti, mora, nemoj odustati 😘 drži se, baš je teško. Šaljem zagrljaj 🤗 Da te bar pozitivno iznenadi i ipak bude uredna trudnoca 😘
Tanjanja može ih se još pojaviti, nadam se da hoće ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pixi, žao mi je zbog negativnog testa, nadam se da će se crtica pojaviti sutra.🤞
Bless, držim fige za pozitivan ishod❤️🤞
Ania sretno❤️
Leona držim fige za dalje🤞
Daja čestitam na plusu i hvala na podijeljenoj priči. Možeš samo reći kakav je to točno pregledu radi, je li to histeroskopija?
Tanjanja držim fige da se još koji pojavi🤞
Oprostite ako sam nekoga zaboravila puno ste već danas napisale😅
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Angel eyes hvala. Nama isto bude teško u ovim neuspjesima, ali imamo utjehu što imamo već djecu, tako da znam da je drugima još teže koji nemaju.
Kawa neka svaku od vas odabere jedna mrva i izabere za svoju mamu 😘
Pixi 🤞🤞
Bless da izađe sve na dobro 🤞🤞
Daja čestitam 💐🎉🎊
Tanjanja još ima nade da se pojavi još koji.
Sretno 🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sanjushka nisam sad vec bila kod nje dvije godine, odlazila sam drugdje privatno, a tad pred tri godine u trudnoci je na telefonu od ordinacije bilo nemoguce dobiti ih, ali ona mi je dala svoj broj mobitela pa sam za sve vazno javljala njoj.
Lali Finderle je super, njezan i drag, strucan, bila sam kod njega par puta u trudnoci nakon nje.
Bliss kakva je sad situacija? Ja bi svakako zvala da ti uvedu jos progesterona. Kad je beta?
Pixi drzim fige da se crtica na testu ipak pojavi sutra!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure, ja sam napravila betu, osjećaj me nije prevario, rezultat je <0,20.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Žao mi je.
Neka ti FET donese sreću 🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
😔😔 drzim fige za FET! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji