Pupice sretno i nek se svima mrve čvrsto prime ❤️
Sanjushka super za konze 🥳
Saniii super zvuči sadašnje stanje 🤗🍀 sretno 🍀
Bebolina drago mi je da su pustili na vas pozitivan dojam. Želim ti sreću od ❤️
Rolica, wildflower mene uspuhanost prati od početka pa sve do danas, iako je naravno sada to puno jače izraženo. Samo pomalo, s noge na nogu 😅 pregledi su vaginalni na početku, meni je na 12+0 prvi put bio preko trbuha. I to je divota moram priznati 🙈
Djetelina sretno 🍀🍀🤞🤞
Bless super! Neka lijepo tamni testić 🤞🍀
Dreamer odlično, sretno 🍀🤗
Sretno svima danas 🤗❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ania sretno danas, nek se mrva čvrsto primi
Ostale cure na pregledima, sretno😃😃🤞
Jel netko danas ima betu?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Cure sretno danas🩷🩷
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Dobro Jutro curke cestitam svim 🙏🏻
I ja sam u utorak dobila pozitivnu betu nakon toliko vremena 🙏🏻 od uzbudjena i straha sve sam mislila da sanjam.. htjela sam da vam ispricam sta se desilo kod mene jer mi je cijeli posusja da 4 embrija prosle godine porpao😞
Tocno prije godinu dana imala spontani i iza toga 4 transvera koja se nisu uspila, onda su napravili pregled maternice sa kamerom i i narkozom imala sam kompet upaljeno maternicu, to se ne osjeti i nemoze se vidjeti na obicnom pregledu.. dali mi antibijotike I poslje toga odma je sve uspjelo. Samo se nadam da ce ovaj put ostatii.
Ovo sam napisala ako ima koja zena da je sve ok a da se embrio ne uhvaca za maternicu da napravi ovaj pregled 🙏🏻
Leona, Ania, Sretno curke danas!
.
Korni znači možemo se privikavati na to hehe a dobro, samo nek sve bude dobro do kraja. Puse ti šaljem
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure ja gotova. Ako sam dobro shvatila folikuli su 10,11 i 10,11. Za endometrij sam zaboravila pitat od šoka, jer sam shvatila da sam krenula na posao bez Orgalutran -a, a danas i njega uključujem uz Gonal 😳😳😳🤣🤣🤣 baš sam tudum. Hvala svima koje su mi poželile sreću ♥️♥️♥️♥️♥️🍀🍀🍀🍀🍀
Sanjushka može na listu 2. folikulometrija u ponedjeljak 13.05. hvala ti♥️♥️🍀🍀
Kasnije čitam zaostatke, idem se piknuti i jurim na posao. Sretno svima, ljubim vas♥️🍀♥️🍀♥️🍀♥️🍀
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sretno cure danas 🤞🥰
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Cureja gotova. Ako sam dobro shvatila folikuli su 10,11 i 10,11. Za endometrij sam zaboravila pitat od šoka, jer sam shvatila da sam krenula na posao bez Orgalutran -a🍀
Hvala ti i ja tebi želim sreću. 🤞🙏
Sretno i svima ostalima, čekamo dobre vijesti.
.
Korni hvala ti. 😘
Angel eyes imam dijete koje je već školarac tako da smo mi već u nekim drugim brigama nego ti s malim djetetom.
To je tako kad svako djetetova doba donosi nešto novo i svoje.
Majčinstvo je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi. I baš nam se dogodilo slučajno, tad smo bili u nekom drugim vodama, stvaranju naše budućnosti i da si osiguramo nekretninu za sebe i djecu jednog dana. Bili smo već dugo u braku ali nismo razmišljali o djeci. Uvijek sam pazila na plodne dane, ali taj mjesec imali smo stvarno puno stresa, ali i puno previše keksanja 😊. Tada nas je iznenadio plusić.I sad znam reći dobro da se dogodilo jer mislim da inače nikad ne bi ostala trudna. Stalno je bilo još trebam raditi toliko za ovo ili za ono pa nisam mogla djecu ubaciti u tu priču. Srećom on nas je odabrao i on se sam ubacio u cijelu priču. I stvarno je jako dobar, poslušan, miran i sve se dogovaramo s njime. U školi ga hvale, među najboljima je u razredu, dobar je u sportovima ... Ja uvijek kažem još od malena sam mu govorila da su mi u rodilištu dali najbolju bebu koju su imali taj dan 😊. Istina je da puno radim s njime, sad već mislim i malo previše, mislim na školske obaveze pa mislim da ću to morati malo olabaviti jer je on dečko koji će uskoro u pubertet. Stvarno je samostalan i sve, ali školu sam ja uvijek pazila i poticala jer mu želim pomoći na putu do uspjeha. Znam da sam na tom polju dala sve od sebe.
Meni su sve ove godine za čas proletile i kad sam mislila da nikad nećemo se riješiti pelena, briga po dojenju, grčeva evo nas već na pragu puberteta. Treba uživati u svakom trenutku.
Ja ako se više i ne ostvari kao majka u redu je jer sam to iskusila. Bude mi teško nakon postupka, ali znam da imam njega i on je moj cijeli svijet. ❤️💙❤️
Zato svakoj ovdje ženi želim da se ostvari kao majka, jer ipak se za to ovdje borimo i to si želimo.
Sretno svima na ovom teškom putu i u kojoj god fazi bile 😘🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jutro svima, meni je danas tjedan dana od transfera, imam boli u krizima ima par dana. Ostalo sve prepisujem progesteronu. Jeli koja od vas imala bol u krizima? Ne znam jeli to ok ili pak znak da ce vjestica doci. Ne usudim se raditi test.
Kad otvaram vase slike nece da mi ih otvori, kopiram link u novi prozor, jeli dobro radim? Ili se tribam ulogirat na onu stranicu?
Cure UZV je prosao..imam samo 3 antralna.. pomozite mi molim vas, jel to znaci da cu u stimulaciji imati samo 3 folikula ili postoji mogucnost da od stimulacije dobijem jos koju folikulu? Oprostite ako je glupo pitanje
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji