Jutro, kraljice moje!🤗🤗🥰🥰
Ania pupiceeeee sretnoooo i neka se mrvica čvrsto uhvati za mamicu i ne pušta!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤ Uživaj u krumpirićima.🍟 Danas ti je dozvoljeno i malo pretjerati sa njima.🤭🤭 Oooobaveznooooo nam se javi.🥰🥰🤗🤗
Leona super, neka folikulići budu poslušni i nastave lijepo rasti.🤞🤞🍀🍀❤❤
Dreamer super što je sve u redu i što uskoro krećete. Neizmjerno mi je drago. Od ❤ želim svu sreću ovog svijeta!🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflower meni su počele lagane mučnine, podrigivanje mi je konstantno 🤭 i dosta me žare bradavice.
Saniii sretno danas i neka i dalje bude sve super!🤞🤞🍀🍀❤❤
Pebbles ❤ čekamo te sa betuškom.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
Bless s nestrpljenjem te čekamo sa slikicom testića.🤞🤞🍀🍀❤❤
Svim lavicama želim sreću do neba&natrag!🤞🤞🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Leona odlično, neka tako nastavi 😘
Daja čestitam na plusu i hvala na podijeljenoj priči. Želim ti lijepu i urednu trudnoću ❤️
Bebolina divno ❤️❤️❤️ dobro si rekla, on je odabrao vas ❤️ baš mi je drago i nadam se da ćete ipak uspjeti dobiti još jedno dijete, teško je prolaziti kroz postupke, ali stvarno nam naša djeca daju nevjerojatnu snagu. Potpisujem što si rekla, iskreno se nadam da će svaka od vas postati majka 🥰🙏 za sreću od svega veću ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Jutro, kraljice moje!🤗🤗🥰🥰Ania pupiceeeee sretnoooo i neka se mrvica čvrsto uhvati za mamicu i ne pušta!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤ Uživaj u krumpirićima.🍟 Danas ti je dozvoljeno i malo pretjerati sa njima.🤭🤭 Oooobaveznooooo nam se javi.🥰🥰🤗🤗
Leona super, neka folikulići budu poslušni i nastave lijepo rasti.🤞🤞🍀🍀❤❤
Dreamer super što je sve u redu i što uskoro krećete. Neizmjerno mi je drago. Od ❤ želim svu sreću ovog svijeta!🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflower meni su počele lagane mučnine, podrigivanje mi je konstantno 🤭 i dosta me žare bradavice.
Saniii sretno danas i neka i dalje bude sve super!🤞🤞🍀🍀❤❤
Pebbles ❤ čekamo te sa betuškom.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
Bless s nestrpljenjem te čekamo sa slikicom testića.🤞🤞🍀🍀❤❤
Svim lavicama želim sreću do neba&natrag!🤞🤞🍀🍀❤❤
❤️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
djetelina, prvo se nadam da ce ti brisevi biti uredni, a onda i da ce HSG proci bezbolno i prohodno ja sam proslo ljeto lijecila ureaplazmu koja se pokazala na brisevima. nakon antibiotika u 9mj i moji brisevi i MM uzorak negativni na ureaplazmu, tu nam je dr dao zeleno svjetlo za HSG. Igrom slučaja (moj dr je i ravnatelj bolnice i stvarno je jako zauzet) na HSG sam išla tek u 1.mj. Meni je rekao poslije hsg da odnosi nisu zabranjeni, ali da ne ostanem truna odmah taj ciklus, ali od cura na drugoj temi sam cula da su mogli odmah imati odnose. sljedeci ciklus kontrola nakon hsg gdje je taman bilo pred ovulaciju, ali nista. ciklus iza toga mi je dao klomifen da vidimo hocu li reagirati. reagirala jesam ali test negativan. i onda smo na moj upit ovaj mjesec isli na IUI uz klomifen.
bless prekrasni testici, cestitam cekamo danasnji
slee sretno i tebi s brisevima !
leona super rezultat na UZV , sretno
ania uskoro PUPO, sretno na transferu !
jao bebolina kako si ovo krasno napisala isto kao sto vas je tvoj prvorođenac izabrao vjerujem da ce i jedan mali buduci embrijic
hypnotic super mi je sto pisete sve rane simptome, da mi cekalice znamo na sto obratiti paznju i jos se malo muciti
ja sam 7dp IUI, raznih simptoma imam ali nicemu ne pridajem veliku paznju jer mogu biti i pms simptomi. nemam osjecaj da cemo uspjeti iz prvog puta ali ajd, idemo dalje
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Bless ajmeee čestitam samo neka tamni testić 🙏🤞🍀
Nina iscjedak tijekom stimulacije je normalan
Ninaniksy na žalost ne znam odgovor na tvoje pitanje nadam se da će ti netko znati reći, u svakom slučaju sretno 🙏🤞🍀
Nina i Saniii sretno na UZV-u a Ania tebi sretno na transferu 🙏🤞🍀
Dreamer drago mi je da je sve ok i želim ti svu sreću u postupku 🙏🤞🍀
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Cureja gotova. Ako sam dobro shvatila folikuli su 10,11 i 10,11. Za endometrij sam zaboravila pitat od šoka, jer sam shvatila da sam krenula na posao bez Orgalutran -a, a danas i njega uključujem uz Gonal 😳😳😳🤣🤣🤣 baš sam tudum. Hvala svima koje su mi poželile sreću ♥️♥️♥️♥️♥️🍀🍀🍀🍀🍀
Sanjushka može na listu2. folikulometrija u ponedjeljak 13.05. hvala ti♥️♥️🍀🍀
Kasnije čitam zaostatke, idem se piknuti i jurim na posao. Sretno svima, ljubim vas♥️🍀♥️🍀♥️🍀♥️🍀
Sretnoooo
09.2023. Vinogradska IVF
03.2024.Škvorc IVF
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
I ja sam tu. Jedem. Uzas. Sama sebi se više gadim s tim jelom hahahah
Ove dane sam vadila krv urin itd pa sam bila u tome sve
Svom giniću dem dr tjedan kako mi je rekao dr R da vidi jel sve ok i onda 4.6 njemu na uzv i na nifty il' nešto ukoliko se odlučimo. Nezz ni sama. Sad samo čekam da vidim da je sve dobro a tješim se da je pošto jedem spavam. .bušica se malo i vidi neš pa se tako umirujem da je ok. Kišem i dalje kao to je isto ok znak neki i naravno podrigujem heheheh . Od mene zasada toliko 🤣🥰🩷
Svima želim sreću i čim prije da ugledate svoje plusiće i ♥️
Ma biti će sve ok, nemoj se ništa brinuti Ovo tvoje podrigivanje me uvijek nasmije
09.2023. Vinogradska IVF
03.2024.Škvorc IVF
09.2024.Škvorc ICSI
Bebolina a ti imas vec jednu srecicu 😍😍 , koliko sam skuzila i ti sanjushka isto ❤️❤️❤️❤️
Ania pupicee sretno 🍀🤞❤️ nek te muz pazi i mazi narednih 9 mj hehehe 🤭
Daja cestitke na plusicuuu 🥰 i na kraju pozitivnoj prici, ja sam to svom mpo doktoru isto predlozila, kaze vidjet cemo poslije ovoga puta.
…
Drage cure do neba vam hvala na tolikoooj podrsci, najbolje ste ❤️❤️
Pravila sam onaj kineski i kao mala je razlika, a imam i ove od 25 ml osjetljivosti, bas se vidi crtica, ali jutros kad sam stavljala crinone gel opet isti dan nakon transfera(8dnt) tamno tamno smedi iscjedak, skoro pa crni, a on mi je nazaost jako poznat. 😫
Sve me ovo vec izmorilo, ali eto, to je nasa borba.
Specifican sam slucaj, svaki ali bas svaki pokusaj da ostanem trudna rezultira trudnocom, ali uvijek na nekom drugom mjestu, ili nepoznatog mjesta itd..... sorry cure na jadanju 😂 morala sam malo https://ibb.co/zHYTFTQ
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
4. IVF 04/25 - 19🥚 transfer 2BC ➖ 2❄️❄️ BC day 6
bless13579@hotmail.com
Bless, da oni uvijek cekaju ja sam na kraju bas bila ljuta jer to su mi mogli odma poslije spontanog napraviti jer sam citala da se to upali poslije spontanog.. onda bi bilo puno lakse 2 tjedana se popiju tablete i stvar rijesena ☺️
Sad me zanima beta mi je bila 7.5. na 14dan a termin za prvi pregled sam napravila 16.05. Kako sam racunala to be 5+6 Jel rano za pregled
Bless ista stvar i kod mene, svaki, ali bas svaki nas pokusaj rezultirao je trudnocom, ali uvijek nesto krivo ili na krivom mjestu). Ako te tjesi, moja uspjesna trudnoca zapocela je kao i svaka neuspjesna do tad - krvarenjem! Ja sam sigurna da su mi tad prolutex i heparin pomogli da ostane jer je to bilo jedino novo sto sam uvela
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji