Loli ja placem na tvoje objave! Sigurno tvoja curica uziva uz tako veselu mamu punu humora, a drzim najvece fige da uskoro jos nekoga usrecis! Znam kako je to kad se ostane bez smrzica, zadnji fet je bas tezak jer znas da moras sve ponovo. Drzi se i bas kako si napisala - ok je ne biti ok!
Lunolina ja sam pred tri godine sudjelovala, bilo mi je oslobadjajuce s ostalim curama razgovarati o iskustvu, a i rodila su se neka bas lijepa prijateljstva koja traju i danas.
Ania navijamo za cetiri mrvice!
Bless daj ti nama testic na uvid pa da vidimo! Normalno je da su jako jakoooo slabe crtice na ove dane nakon transfera!
Nije se jos javila PFlintstons?
—
Meni stigao nalaz krvi, mucio me tsh koji mi je pred par mjeseci bio 0,3, sad je 0,7, sve ostalo isto ok, cekam sad jos d vitamin. Sutra brisevi i papa. Hormone nisam vadila jer mi za fet ne trebaju. Ili mislite da bi mogla i njih na svoju ruku izvaditi?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Inace, znam za tsh da bi idealno bilo da je oko 1, a zna li netko stvara li problem ako je nizak kao u mom slucaju?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Inace, znam za tsh da bi idealno bilo da je oko 1, a zna li netko stvara li problem ako je nizak kao u mom slucaju?
Meni je pred fet bio 0,80 pa sam ostala trudna 🤭 bitno da nije jako visok ili jako nizak sve između je ok 😊
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Nicaivo drago mi je da je histeriskopija dobro prošlo i nadam se da će nalazi biti dobri!
Slee uvijek sam se mučila s visokim tsh, ne znam za niski ali čini mi se da ne bi bilo dobro ni da odeš u hiper. Valjda će se javiti netko tko ima više iskustva.
Čekamo Pebbles ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
evo me evo me 😄❤️ hvala Vam puno cure (da ne nabrajam pojedinacno da ne zaboravim nekoga) bas ste slatke! 😄 stigla je beta, danas je 238, prekjucer je bila 121. moja beta je doslovno shvatila duplanje, nedaj boze da bude malo vise 😅 ugl. poliklinika kaze da je to sve super i idemo iz dana u dan 🤞🏼🤞🏼
Angel eyes kad ti kreces ? ja sam bas odusevljena s Citom i doktorima i sestrama 😊
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Pebbles top! Tako mi je drago 💞💞💞 ideš onda u Cita na prvi uzv, kad je? Čekam M koja bi trebala 12og doći i krećem,baš sam nestrpljiva, voljela bi da urani iako mi je totalna drama sad na poslu ali idem na bolovanje, boli me briga ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
evo me evo me 😄❤️ hvala Vam puno cure (da ne nabrajam pojedinacno da ne zaboravim nekoga) bas ste slatke! 😄 stigla je beta, danas je 238, prekjucer je bila 121. moja beta je doslovno shvatila duplanje, nedaj boze da bude malo vise 😅 ugl. poliklinika kaze da je to sve super i idemo iz dana u dan 🤞🏼🤞🏼
Angel eyes kad ti kreces ? ja sam bas odusevljena s Citom i doktorima i sestrama 😊
Pebbles bravoooooo!🥳🥳 Čestitam od ❤!🤗🤗 Baš sam sretna zbog tebe!😊 Već sam sigurno 30-ak puta provjeravala jesi li se javila.🤭🤭 I da, sad samo polako, dan po dan.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤ Kad imaš prvi ultrazvuk?
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Angel eyes hvala ti 🥰 ma brzo ce to doc, jedva cekam! i bolje da si na bolovanju, bas treba biti u miru pa da se mozes posvetit tome 😊
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Super, baš mi je drago❤️❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Marisha 🥰♥️😘
Pebbles cestitaaaam! Sad cekamo uzv 😁♥️
.
Curke znate mozda jel bed ako promijenim vrijeme pikanja heparinom i prolutexom na 3 sata ranije? Stavila sam si prvotno pola 9 navecer pa ne mogu nikud vec to cekam svaku vecer 😅 Da ne zovem kliniku za svaku sitnicu 🤭
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji