Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    07. Svibanj 2024. 09:25

Sanjushka baš mi je drago da su nalazi dobri! Bravoo 🤗 nadam se da će dalje ići sve po planu 🍀🤞❤️ 
    Jurky žao mi je da ti je bilo iskustvo, ali neka je pregled sada iza tebe. Super je da mjere sve štimaju za tvoje tjedne 🤗 čekamo nalaze s tobom i vjerujemo da će sve biti okej ❤️ odmori se i uživaj sa sekom 🤗
    Slee žao mi je da se plan malo poremetio, ali brzo će to proći i idete po bracu ili seku ❤️
    Wildflower odlična beta 🥳 čekamo uzv s tobom ❤️
    Annboleyn žao mi je zbog mame, nadam se da će sve dobro proći i da će se ona lijepo oporaviti. Sretno danas na uzv ❤️ 
    Loli haha 😅 uživaj u ljetu 🤗
    Loli, Bebolina mi smo s fertil up došli od oligozo na normo. Sretno 🤞🍀
    Cure sretno svima danas 🍀❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Marisha
    07. Svibanj 2024. 09:26

Ne mogu pronaći post od bubice ili je sličan nick (sličica je sa bebom i dudom, oprosti ako sam fulala) samo sam htjela napisati da je baš lijepo kad se jave stare lavice i napišu kako im je sa njihovim bebicama drago mi je da ste i ti i beba dobro

korni
    07. Svibanj 2024. 09:29

Marisha pupiceee, oprosti, promaknuo mi je tvoj post 🙈 drzim fige na najjače da se mrva čvrsto primi i ne pušta ❤️❤️🍀🍀

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Marisha
    07. Svibanj 2024. 09:37

korni

Marisha pupiceee, oprosti, promaknuo mi je tvoj post 🙈 drzim fige na najjače da se mrva čvrsto primi i ne pušta ❤️❤️🍀🍀

Hvala ti draga Korni  ako je sve po planu danas je moja krijesnica mala blastica  🤞🏻🌸 Kako ste ti i tvoja bebica?

Hypnoticpoison
    07. Svibanj 2024. 09:37

Pozdrav, curke!😘😘🤗🤗
    Annboleyn neopisivo mi je žao zbog mame, nadam se da će sve biti dobro.🙏🙏❤ Znaš i sama da su mame prave lavice.❤️ Sretno danas na druškanju i javi nam dojmove!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Ania sretno na aspiraciji i neka bude dobra berba!🤞🤞🍀🍀❤❤ Kad odmoriš, javi kako je prošlo.🤗❤
    Lunolina pupiceeeee sretno danas na transferu!🤞🤞🍀🍀❤❤ Napucaj se krumpirića.🍟🤭🤭
    Teich sretno na konzultacijama!🤞🤞🍀🍀❤❤
    Ja sam izvadila betu i sad slijedi čekanje. Baš se bojim, ne mogu vam opisati koliko.😞😞
    Svim kraljicama sretno u svemu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• zmajica21
    07. Svibanj 2024. 09:45

Bok Nina1985
    Gdje si kupila Pergoveris? Meni su rekli da je on 165€...
    Zna li netko je li jeftinije u Sloveniji ili kod nas kupiti Elonvu 150mcg i Suprecur sprej?

Pozdrav

Hypnoticpoison
    07. Svibanj 2024. 09:46

Bebolina2024

Annboleyn svu sreću želim tvojoj mami na operaciji i kasnije u fazi oporavka i liječenja. Drži mi se 😘
    Sretno sutra na UZV.
    Loli i meni je muž bio dosta dugo na Profertilu ali nije bilo nekog pomaka. Sad zadnje sam mu uzela Fertil up pa ćemo uskoro vidjeti kakav je nalaz.
    Možda vama i to pomogne i dogodi se prirodno 🤞🤞

Bebolina2024

Sretno danas svima 🤗
    PUPO cure nema predaje, vjerujte u mrve da će se izboriti. A beta će onda to potvrditi ili ne, beta će otkriti pravu istinu. Tako da samo mislite pozitivno. Bilo je cura bez ijednog simptoma pa trudne, a i one sa hrpom simptoma pa ništa. Sretno! 😘

Bebolina moj suprug je isto koristio Profertil i nije bilo nikakvih rezultata, pa je prešao na Fertil up i od tada mu je nalaz savršen. I baš nam je embriologinja prije transfera rekla da ako se odlučimo ići u neku drugu polikliniku/bolnicu neka obavezno napomenemo da nam rade ICSI, jer sa takvim savršenim spermiogramom bi svi radili IVF, a mi smo ovaj put išli na ICSI zbog neuspjeha u prvom mjesecu, pa su se odlučili na sigurniju metodu, a i zbog mojih jajnih stanica. Neka on samo pije Fertil up. Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

korni
    07. Svibanj 2024. 09:47

Marisha sigurna sam da je ❤️ odmaraj i mazi bušu 🤗 mi smo dobro, hvala ti 😘 trenutno odmaramo i pričamo 🤭❤️

Kawa
    07. Svibanj 2024. 09:55

loli, bebolina, hpoison, moj je isto uzimao Fertilup i dosli smo od oligo do normo. sad za aih je nalaz bio astheno tako da kupujem novu turu Fertilupa. 
    sretno cure danas 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Bebolina2024
    07. Svibanj 2024. 09:58

zmajica21

Bok Nina1985
    Gdje si kupila Pergoveris? Meni su rekli da je on 165€…
    Zna li netko je li jeftinije u Sloveniji ili kod nas kupiti Elonvu 150mcg i Suprecur sprej?

Pozdrav

Jesi i ti u Repromedu. Cure pišu da je nekako najjeftinije u Mađarskoj. Ali budu ti cure koje su išle još se javile.
    Korni super što ste imali pozitivno iskustvo s Fertil up-om. Svašta sam kupovala i stvarno nismo imali neke velike pomake. Ali nisam mogla stati s kupovinama dok nisam naručila tableta za 3 mjeseca.
    I sad se nadam čudu, a mislim da nije baš realno da ćemo doma uspjeti. Bilo bi nešto predobro da se dogodi.
    Hypnoticpoison čekamo nalaze s tobom 🙏🤞
    Znači kod vas s Profertilom ista stvar, nadat ću se da će nam Fertil up donijeti više sreće.
    Kod mene su u prva dva postupka radili IVF i oplodile su se i imala sam transfer, dok zadnja dva kad su radili ICSI nisam došla do transfera.
    Ja bi sada ako ću imati bar 2 stanice da jednu oplode ICSI metodom a drugu IVF ako je to moguće.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI