Bok Nina1985
Gdje si kupila Pergoveris? Meni su rekli da je on 165€...
Zna li netko je li jeftinije u Sloveniji ili kod nas kupiti Elonvu 150mcg i Suprecur sprej?
Pozdrav
Annboleyn svu sreću želim tvojoj mami na operaciji i kasnije u fazi oporavka i liječenja. Drži mi se 😘
Sretno sutra na UZV.
Loli i meni je muž bio dosta dugo na Profertilu ali nije bilo nekog pomaka. Sad zadnje sam mu uzela Fertil up pa ćemo uskoro vidjeti kakav je nalaz.
Možda vama i to pomogne i dogodi se prirodno 🤞🤞
Sretno danas svima 🤗
PUPO cure nema predaje, vjerujte u mrve da će se izboriti. A beta će onda to potvrditi ili ne, beta će otkriti pravu istinu. Tako da samo mislite pozitivno. Bilo je cura bez ijednog simptoma pa trudne, a i one sa hrpom simptoma pa ništa. Sretno! 😘
Bebolina moj suprug je isto koristio Profertil i nije bilo nikakvih rezultata, pa je prešao na Fertil up i od tada mu je nalaz savršen. I baš nam je embriologinja prije transfera rekla da ako se odlučimo ići u neku drugu polikliniku/bolnicu neka obavezno napomenemo da nam rade ICSI, jer sa takvim savršenim spermiogramom bi svi radili IVF, a mi smo ovaj put išli na ICSI zbog neuspjeha u prvom mjesecu, pa su se odlučili na sigurniju metodu, a i zbog mojih jajnih stanica. Neka on samo pije Fertil up. Sretnoooooo!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Marisha sigurna sam da je ❤️ odmaraj i mazi bušu 🤗 mi smo dobro, hvala ti 😘 trenutno odmaramo i pričamo 🤭❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
loli, bebolina, hpoison, moj je isto uzimao Fertilup i dosli smo od oligo do normo. sad za aih je nalaz bio astheno tako da kupujem novu turu Fertilupa.
sretno cure danas
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Bok Nina1985
Gdje si kupila Pergoveris? Meni su rekli da je on 165€…
Zna li netko je li jeftinije u Sloveniji ili kod nas kupiti Elonvu 150mcg i Suprecur sprej?
Pozdrav
Jesi i ti u Repromedu. Cure pišu da je nekako najjeftinije u Mađarskoj. Ali budu ti cure koje su išle još se javile.
Korni super što ste imali pozitivno iskustvo s Fertil up-om. Svašta sam kupovala i stvarno nismo imali neke velike pomake. Ali nisam mogla stati s kupovinama dok nisam naručila tableta za 3 mjeseca.
I sad se nadam čudu, a mislim da nije baš realno da ćemo doma uspjeti. Bilo bi nešto predobro da se dogodi.
Hypnoticpoison čekamo nalaze s tobom 🙏🤞
Znači kod vas s Profertilom ista stvar, nadat ću se da će nam Fertil up donijeti više sreće.
Kod mene su u prva dva postupka radili IVF i oplodile su se i imala sam transfer, dok zadnja dva kad su radili ICSI nisam došla do transfera.
Ja bi sada ako ću imati bar 2 stanice da jednu oplode ICSI metodom a drugu IVF ako je to moguće.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
loli, bebolina, hpoison, moj je isto uzimao Fertilup i dosli smo od oligo do normo. sad za aih je nalaz bio astheno tako da kupujem novu turu Fertilupa.
sretno cure danas
Super, onda samo s time nastaviti kad vam se dobar pokazao.
Medena možda bi subota bila bolja jer bi to onda bio 12.dpo a tada svakako test već treba pokazati stvarnu situaciju. Sretno, kad god odlučila raditi test.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Lunolina sretno!!! 🤞🍀
Hypnoticpoison drzim fige za betu, bit ce to super!❤️
Annboleyn drzi se, bit ce sve ok nadam se 🤞❤️
Cure, citem ovo na prvim stranicama:
"Dobra vijest kod FETa (za razliku od ETa) jest da ovdje spolni odnosi nisu zabranjeni. Dapače, istaživanja kažu da ako:
o imate odnos na dan ovulacije
o pauzirate
o pa imate odnos na dan PRIJE transfera
povećavate šanse za implantaciju 25%!!!"
Jeli netko slijedio ovo?? 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Annboleyn jako mi je zao, suosjećam💜
Bless draga hvala ti. Već skoro pa sam zaboravila 🌺
Jurky 💜
Hypnoticpoison cekamo betu💪🥰
Čokoladica i mene to zanima s obzirom da me čeka prvi fet ikad😁 dal ste normalno imale odnose bez zaštite u to vrijeme?
Svim curkama sretno🤗
Sa malim zakašnjenjem čestitam na pozitivnim betama prošlih dana.🥳
Mi idemo u prirodni fet sa sljedećim ciklusom krajem mjeseca. Točno ce bit 2 i nešto sitno mjeseca nakon uklanjanja jajovoda i kiretaže. Mogla sam čak i ovaj mjesec ali danas sam 17dc pa je kasno. Zadovoljna sam i veselim se. 🙂
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Bok Nina1985
Gdje si kupila Pergoveris? Meni su rekli da je on 165€…
Pozdrav
Bok!
Kupila sam u Zg-u (2 pena od 900 IU).
Cijena po komadu je 430 €.
Nakon što sam dobila terapiju zvala u Sloveniju, al tamo je samo koji euro jeftiniji i trenutno je nestašica.
U Mađarsku nisam zvala jer ne znam kako bi se sporazumjela pošto navodno ne znaju engleski, a bilo mi riskantno otići doma i tražiti za vikend po Mađarskoj i ako ne bih našla ponovno se vozikati u Zg po lijekove pošto sam iz Čakovca..
Suprecur sam isto odmah kupila u Zg-u pošto sam ga navečer trebala početi sprejati..
Mislim da sam ga platila 87 €.
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Hvala cure na info,nisam sva sreća naručila odmah jučer. Budem uzela onda ili ferilup ili ovo sto je bebolina napisala. Danas ću na poslu bas usporediti. Njemu je kao nalaz puno bolji nego prije,nisam ga dobila jer ga embriolog napravio da vidi samo hoćemo opet na icsi ili IVF,pa se zato odlučio na IVF. Ali evo,hajmo probaviti. Pa ako bude bude,ništa manje šanse nemam nego sada. 🤪😃 osim akcije i reakcije 🤣🤣🤣🤣
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO