Cure drage, da vas ne nabrajam jednu po jednu, hvala vam svima od srca ❤️🫂
Lunolina, još malo pa pupo 🤗 bravoo.. sretno 🤞🥰
Saniii, drago mi je da si krenula 🤞🥰
Čokoladica, super za dobar uzv.. sretno 🤞🥰
Pebbles, čestitke na dobroj beti 🤞🥰
Loli, žao mi je, drži se..
Sanjushka, bravo za dobre nalaze.. sretno dalje 🤞🥰
Wildflower, čekamo s tobom prvi uzv 🤗❤️
Ako sam koga zaboravila, ne zamjerite ❤️
E sad da ja opišem svoj dan.. Prvo ide odlazak u trudničku ambulantu gdje sam čekala sigurno dva sata da bi mi izmjerili tlak, težinu i provjerili da nisam slučajno otvorena. Zatim dolazim na upis za uzv i amnio (strašno neljubazna žena na šalteru, svega sam se nagledala, al' ova je čudo).. Dalje, u prostoriji za uzv i amnio dvije sestre, dvoje doktora i neki inozemni praktikant. Meni uzv radi mlada doktorica, dok radi mjere bebe ništa previše ne spominje, dala mi da čujem otkucaje (predivan zvuk). Pokušava odrediti mjesto uboda ali joj baš i ne ide, stariji doktor koji sjedi kraj nje sugerira joj gdje će ubosti. Zatim kreće dezinficiranje, imam osjećaj da su me svu zalili 🤦♀️ Nakon toga vadi se igla (mislila sam da će biti i veća, dobro je). Traži ona opet gdje će ubosti i ubode, ali ne može više naći sa uzv gdje se nalazi. Više nju strah nego mene. Doktor to više nije mogao gledati pa je preuzeo. Ubod igle ne boli, ali moram priznati da izvlačenje plodne vode nije baš ugodno. Srećom kratko traje. Tako da sve to skupa bilo mi je malo traumatično. I naravno da mi nisu ništa rekli osim da je zahvat prošao uredno. Što se mjera bebe tiče sama sam proguglala i koliko kužim sve su mjere za moje tjedne dobre. Što se nalaza tiče, nisam još ništa pitala, bila sam previše ustrašena. Planiram ih sutra ili nazvati ili otići tamo i pitati jer sam ostala danas kod sestre u Zg, ne usudim se putovati danas. Nakon zahvata malo sam osjećala pritisak u donjem dijelu. Odmah sam otišla leći i sad sam dobro. ❤️
Držim fige najveće za nalaze 🤞🤞🤞🤞
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Lolii žao mi je, šaljem hug 🤗❤️
Slee drago mi je zbog šogi neka ju prati sreća 🙏❤️
Sanjushka odlično za nalaze 🥳🥳❤️
Giselle ja sam 7 dpt imala sjenu, a bili su twinsi strpi se još dva dana onda si ziher jel uspjelo ili ne 🙏❤️ moram samo iskomentirati da ne razumijem takav komentar dr niti embriologa,tako su i mojim frendicama rekli to je to sad će uspjeti pa kifla, sve je meni jasno da oni žele da svaka od nas uspije i da se raduju našem uspjehu, ali premoćna je to rečenica da se s njom tako igram, kada bi dr znao da će transfer 100% uspjeti onda bi svaka od nas imala već dijete.. zato neke rečenice treba uzeti sa rezervom jer nitko od njih ne može znati kada će uspjeti nije samo do savršenog embrija puno tu igra ulogu receptivnost endometrija kao i 1000 drugih faktora, zato nema druge nego naoružati živce i boriti se koliko god treba ❤️❤️ i razumijem te i potpunosti kada kažeš da bi ti bilo lakše da imate neku dijagnozu pa da se borite s tim, ovako je najgore sve je ok a nikako ne ide😔
Anice smiješ piti Leladol vidi na kutiji koliko najviše smiješ, meni doduše nisu baš pomogli ali vidi i sa dr ako je migrena u pitanju jel ima preporuku za nešto drugo.. meni dr nije dao zeleno svjetlo za ništa od lijekova osim paracetamola znog gubitka jedne bebice, držim 🤞 da što prije prođe 🙏❤️
Tanjanja gdje si ti u postupku? A da bilo bi idealno da je ispod 2,5 čak neki dr vole i da je ispod 2, to sve ovisi o dr 😬
Jurky žao mi je što uvijek netko od nas mora naletiti na nadrkanu sestru i što se uvijek netko na nama "uči" bitno da je sve prošlo ok I da si ti dobro, sad odmor za tebe ❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Jurky dobro je što je sve prošlo uredno. Iščekujemo nalaze skupa s tobom i nadamo se najboljem 🙏🤞
Danas odmiruj ako osjećaš da ti je potrebno, sve drugo može čekati.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jurky u mislima sam s tobom. Odmori se. Čekamo nalaze koji se nadam da će biti uredu kako bih se mogla opustiti i napokon uzivati u trudnoći.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Lolii žao mi je, šaljem hug 🤗❤️
Slee drago mi je zbog šogi neka ju prati sreća 🙏❤️
Sanjushka odlično za nalaze 🥳🥳❤️
Giselle ja sam 7 dpt imala sjenu, a bili su twinsi strpi se još dva dana onda si ziher jel uspjelo ili ne 🙏❤️ moram samo iskomentirati da ne razumijem takav komentar dr niti embriologa,tako su i mojim frendicama rekli to je to sad će uspjeti pa kifla, sve je meni jasno da oni žele da svaka od nas uspije i da se raduju našem uspjehu, ali premoćna je to rečenica da se s njom tako igram, kada bi dr znao da će transfer 100% uspjeti onda bi svaka od nas imala već dijete.. zato neke rečenice treba uzeti sa rezervom jer nitko od njih ne može znati kada će uspjeti nije samo do savršenog embrija puno tu igra ulogu receptivnost endometrija kao i 1000 drugih faktora, zato nema druge nego naoružati živce i boriti se koliko god treba ❤️❤️ i razumijem te i potpunosti kada kažeš da bi ti bilo lakše da imate neku dijagnozu pa da se borite s tim, ovako je najgore sve je ok a nikako ne ide😔
Anice smiješ piti Leladol vidi na kutiji koliko najviše smiješ, meni doduše nisu baš pomogli ali vidi i sa dr ako je migrena u pitanju jel ima preporuku za nešto drugo.. meni dr nije dao zeleno svjetlo za ništa od lijekova osim paracetamola znog gubitka jedne bebice, držim 🤞 da što prije prođe 🙏❤️
Tanjanja gdje si ti u postupku? A da bilo bi idealno da je ispod 2,5 čak neki dr vole i da je ispod 2, to sve ovisi o dr 😬
Jurky žao mi je što uvijek netko od nas mora naletiti na nadrkanu sestru i što se uvijek netko na nama "uči" bitno da je sve prošlo ok I da si ti dobro, sad odmor za tebe ❤️❤️
Hvala ti puno ❤️ Ma nisam se ja uhvatila njihovih riječi da sam sigurna da će biti super jer i oni tako očekuju nego više u smislu da mi i doktori govore kako je sve super, a ja jednostavno ne mogu nikako ugledati taj plus. Prolaze mjeseci, svi nalazi su odlični, ok nisam u cvijetu mladosti, ali nije da imam 50 godina i jednostavno ne ide i ne ide. Više me to ubije u pojam, zato sam i rekla da bih radije da bi mi bilo draže da znam protiv čega se borimo jer ovako ne znam više što da promijenim. Inače jedemo zdravo i ok, ne pušim, imam dobru kilažu, ono doslovno što da više napravim da ugledam plus..
Pričekat ću još barem dva dana i onda ću znati i onda ako nije ništa, a ništa glavu gore i pokušavat dok ne ugledam plus🤞🤞
To isto želim svim borilicama ovdje❤️❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Jurky neka je prošlo, vjerujem da je bilo traumatično. Čekamo nalaze i nadamo se da će biti dobri ❤️❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Jurky bas mislim na tebe cijeli dan! Sad je to iza tebe i korak si blize nalazima koje iscekujes. Cekamo s tobom! Drzi se i odmori danas!
Sanjushka super, doci ce to brzo. Na kraju demo nas dvije sretat se u Repromedu, mozemo i dijeliti troskove prijevoza iz Rijeke 😂
Giselle ja isto ne volim kad mi tako kazu bit ce sve super, to je sigurno trudnoca. Meni dr. R nije nikad bas tako rekao, jedino je komentirao da zametak dobro izgleda i da je sve dobro sto dobro biti moze. U prvom postupku u Beti mi je dr. Dmitrovic nakon transfera rekla: evo, sad si 75% trudna i bas me to nazivciralo, igra s nasim osjecajima. Al za tebe jos nije gotovo, pa hej, tek si 6dnt. Te sjene i sjenice tako rano se nekad golim okom ni ne vide. Igra zivaca je to, pokusaj sutra, prekosutra opet
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ja prijavljujem ovulaciju, ovo proljece mi je skroz poremetilo sve i proslu m sam dobila skoro 10 dana ranije pa se pomakla i ova m i ovulacija i sad izgleda da cu dobiti krajem 5., a to mi ne odgovara za krenuti zbog posla, trebala je doci oko 5.6. tek i to bi mi bilo idealno. Tako da je odluka pala da ipak krecemo s onom koja dodje u 6. mjesecu, a po izracunima bi trebala doci 17.6.
U cetvrtak idem obaviti papu i briseve, nadam se da mi je sve ok.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Giselle sve su vec cure rekle... Nije gotovo dok beta ne kaze.. Rano ti je.. Ako ces raditi testic opet sacekaj jos 2-3 dana... Meni je na 9dnt pokazao crticu.. Ako ne, izguraj do bete pa si 100% sigurna.. Sretno da ti vrijeme do testa/bete proleti.. Probaj se smiriti, opustiti i uzivati🥰
Jurky drago mi je da je sve dobro proslo...Odmori i nadam se da ce brzo rezultati🤞🏻🍀
Bas cu pitati dr R za Normabel ako me i dalje bude grcilo... Jel vam normabel pomogao da odspavate noc i da vam se ne grci maternica, cure koje ste uzimale?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ja prijavljujem ovulaciju, ovo proljece mi je skroz poremetilo sve i proslu m sam dobila skoro 10 dana ranije pa se pomakla i ova m i ovulacija i sad izgleda da cu dobiti krajem 5., a to mi ne odgovara za krenuti zbog posla, trebala je doci oko 5.6. tek i to bi mi bilo idealno. Tako da je odluka pala da ipak krecemo s onom koja dodje u 6. mjesecu, a po izracunima bi trebala doci 17.6.
U cetvrtak idem obaviti papu i briseve, nadam se da mi je sve ok.
joooj zao mi je sto ne ide po planu... nestrpljenje je tu...
Ali brzo ce to sve proci 🥰Do tada fino uzivaj
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji