Wildflower 🥳🎉🎊 čestitam! Neka bude školska trudnoća 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jurky samo da je gotovo sve.. uzivaj u sestrinom drustvu i odmaraj.. ❤🫂
Stela moj postupak je u Banja Luci, nisam iz Hrvatske..i iskreno cudno mi je da im je prag tolerancije za tsh 3..samo glupo je da ja njemu sugerisem da to nije ispravno..
I ja mislim da je TSH 3 previse, meni su u dvije klinike rekli da mora biti ispod 2,5 za postupak.. dakle i ako je 2.5 mora se spustiti …
A to se tako jednostavno regulise za 15 dana najmanja doza eutyrox-a spusti TSH …
Ja sam sama pratila nakon spontanog pobacaja, doktor mi je tad rekao da iskljucim svu terapiju.. od stresa je TSH malo skocio, tako da sam cekala 20ak dana i uradila TSH, obzirom da je bio 2.8 ponovo sam pocela da pijem eutyrox
Iskreno ne znam sta da radim..
Ja bih otisla endokrinologu po recept za eutyrox, u nekoj privatnoj labaratoriji provjeris TSH nakon 10ak dana koristenja i vidjet ces kako brzo se smanjuje ... Ne znam kad tacno pocinjes sa novim postupkom ali ako imas vremena ja bih pokusala spustiti ispod 2.5
Ja sam godinu dana prije terapije pokusala spustiti TSH ishranom bez glutena, bez secera itd... pila sam masu suplemenata i TSH mi je tad cak poceo da raste 🤣 15 dana prije postupka su mi na IVF klinici rekli ispod 2.5 da mora biti i oni su mi rekli da pocnem da pijem eutyrox i stvarno brzo je pocelo da djeluje.
Evo sad sam promijenila kliniku i drugi doktor je isto rekao ispod 2.5 da mora biti...
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Cure, evo i mene, citam kad god stignem, uglavnom sustizem pa mi onda glupo komentarisati naknadno… cestitke curama sa divnim betama ❤️🥰 Hpoison, Pebbles, Wildflower, a ako sam nekoga zaboravila, zao mi je, uglavnom sretna sam zbog svih dobrih vijesti
PUPO curama, onima koje su dobile dobre nalaze, koje krecu sa postupkom, kao i nasim trudnicama i mamama, svima zelim srecu i saljem zagrljaje 🤞🤗
Jurky drago mi je da je taj fizicki naporan dio iza tebe, sad ti zelim mnogo strpljenja i mira dok cekas dobre rezultate nalaza 🙏❤️
Kod mene situacija trenutno teska, mama je dobila dijagnozu teske bolesti, ocekuje je (jos jedna) operacija krajem sedmice, nakon toga najvjerovatnije onkoloska terapija… jako se brinem zbog nje a sutra je i nas UZ pregled, kao i pred svaki nakon prvog abortusa, u velikom sam grcu i strahu 😞
Eto, zao mi je sto sam vas ugnjavila ali bas mi je tesko, pred mojima moram biti jaka, jer se i oni dodatno zbog mog stanja brinu za mene
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Wildflower uiiiiii kakva betuška!🥳🥳 Čestitam od ❤!😘😘 To je sada to.❤ Sad samo laganini do prvog ultrazvuka.🤰 Čuvaj mi se!❤❤
Leona sretno sa pikalicama!🤞🤞🍀🍀❤❤ Sad će sve ići brzinom munje.🤗🤗
Sanjushka neopisivo mi je drago što je nalaz kakav i mora biti.🤗 Sad neka ova cista odmagli što dalje pa da možeš krenuti u nove pobjede.🤞🤞🍀🍀❤❤
Jurky drago mi je da je prošlo. Sada čekamo nalaz koji će biti najbolji mogući, ja sam sigurna u to.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤ Odmaraj samo. Grliiiiiiimmmmm 🫂
Giselle joj, nemoj si to raditi. Pričekaj još koji dan sa testićem. Držim 🤞 na najjače!🙏🙏🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Cure, evo i mene, citam kad god stignem, uglavnom sustizem pa mi onda glupo komentarisati naknadno… cestitke curama sa divnim betama ❤️🥰Hpoison, Pebbles, Wildflower, a ako sam nekoga zaboravila, zao mi je, uglavnom sretna sam zbog svih dobrih vijesti
PUPO curama, onima koje su dobile dobre nalaze, koje krecu sa postupkom, kao i nasim trudnicama i mamama, svima zelim srecu i saljem zagrljaje 🤞🤗
Jurky drago mi je da je taj fizicki naporan dio iza tebe, sad ti zelim mnogo strpljenja i mira dok cekas dobre rezultate nalaza 🙏❤️
Kod mene situacija trenutno teska, mama je dobila dijagnozu teske bolesti, ocekuje je (jos jedna) operacija krajem sedmice, nakon toga najvjerovatnije onkoloska terapija… jako se brinem zbog nje a sutra je i nas UZ pregled, kao i pred svaki nakon prvog abortusa, u velikom sam grcu i strahu 😞
Eto, zao mi je sto sam vas ugnjavila ali bas mi je tesko, pred mojima moram biti jaka, jer se i oni dodatno zbog mog stanja brinu za mene
Žao mi je jako zbog majke, držim 🤞 da ozdravi i da izađe kao pravi lav iz te priče 🙏🙏❤️
Vjerujem da te strah jer tko je to prošao uvijek je u strahu, nažalost nemam ti što pametno za reći mogu ti samo poslati virtualni hug 🤗🤗 i nadati se s tobom najboljem, čuvaj se i mazi bušicu ❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ja upravo čitam sve sto sam propustila danas,ja sam provela dan u sadnji cvijeća,tura suza,tura smijeha,pa opet suza kada je muž došao sa posla. I tako,sve u svemu ok. Ode se otuširati i isplakati sto mi je malo ostalo,gora sam od Lare 😂,ode učiti za ispit. Hvala vam na riječima utjehe,divne ste. 🥰
Btw netko me pitao koja je dijagnoza kod nas,iskreno morala bi tražiti mužev nalaz od prije 5 godina,ali ugl los je spermiogram (pokretljivost,količina…Itd Itd-lijeni licki plivači). Iako mu je nalaz puno bolji nego prije,doktor nam je rekao da se moramo vise truditi da bi moglo doći do prirodne trudnoće,ahaaa,kako da ne. Ako nije u 8 godina braka,neće vala ni po stare Dane 😂 kod mene je sve ok,jednom prilikom mi je doktor rekao da sam rođena da rađam- jeeeeeej,ali šta? 🤪
Za sada mi mpo nije u glavi,lito ide mala i te šeme,ode naručiti muzu profertil,pa ću ga silovat svaki drugi dan naredna tri mjeseca da vidim gdje stekamo,možda ne znamo- ne znam evo 😱🤣sto bi moj prijatelj rekao za svoj vrt: kod mene ti svako sjeme uspijeva,osim ovog sto treba (btw u postupku su mpo bili i biti će,imaju mališu) 😂
Sorry za duži post,ja se ne opraštam od vas ni pod raznom,tu sam za utjehu,smijeh i koju pametnu da pročitam 💚
Ljubi vas Loli i zeli vam svu sreću svijeta
🧔🏻♂️35 , 🙍♀️35
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞❌
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Jurky samo da je gotovo sve.. uzivaj u sestrinom drustvu i odmaraj.. ❤🫂
Stela moj postupak je u Banja Luci, nisam iz Hrvatske..i iskreno cudno mi je da im je prag tolerancije za tsh 3..samo glupo je da ja njemu sugerisem da to nije ispravno..
I ja mislim da je TSH 3 previse, meni su u dvije klinike rekli da mora biti ispod 2,5 za postupak.. dakle i ako je 2.5 mora se spustiti …
A to se tako jednostavno regulise za 15 dana najmanja doza eutyrox-a spusti TSH …
Ja sam sama pratila nakon spontanog pobacaja, doktor mi je tad rekao da iskljucim svu terapiju.. od stresa je TSH malo skocio, tako da sam cekala 20ak dana i uradila TSH, obzirom da je bio 2.8 ponovo sam pocela da pijem eutyrox
Iskreno ne znam sta da radim..
Ja bih otisla endokrinologu po recept za eutyrox, u nekoj privatnoj labaratoriji provjeris TSH nakon 10ak dana koristenja i vidjet ces kako brzo se smanjuje … Ne znam kad tacno pocinjes sa novim postupkom ali ako imas vremena ja bih pokusala spustiti ispod 2.5
Ja sam godinu dana prije terapije pokusala spustiti TSH ishranom bez glutena, bez secera itd… pila sam masu suplemenata i TSH mi je tad cak poceo da raste 🤣 15 dana prije postupka su mi na IVF klinici rekli ispod 2.5 da mora biti i oni su mi rekli da pocnem da pijem eutyrox i stvarno brzo je pocelo da djeluje.
Evo sad sam promijenila kliniku i drugi doktor je isto rekao ispod 2.5 da mora biti…
Pa eto imam jednu uputnicu pa cu provjeriti hormone drugi dan ciklusa..u prvom nalazu tsh mi je bio 2,3 a onda nakon nekog vremena kad sam ponavljala nalaz bio je 2,9. Bilo je tu dosta stresnog perioda iza mene, djed mi je poginuo..sve to je sigurno imalo uticaja tako da cu ponovo provjeriti stanje.. Negdje sam procitala da brazilski orah popravlja hormone, ali sam ovde od cura shvatila da se koristi za bolje jajne celije.. uglavnom ja vec neko vrijeme ponedem jedan dnevno
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Wikdflower cestiiitam! Odlicna je beta! Bas mi je jako drago! ❤️
Annboleyn jako mi je zao zbog mame i sto se tvoja obitelj mora nositi s time. Sretno ti sutra na pregledu, javi se!
Loli koja si ti kraljica 😂😂😂❤️
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Wildflower ❤️❤️❤️ top, čestitam 😘❤️
Annboleyn žao mi je zbog majke i nadam se da će dobro proći operacija i terapija, da će biti dobro! Šaljem zagrljaj podrške 🤗🤗 sretno na pregledu, javi se 😘
Loli legenda si 😄 odmori se, uživaj u ljetu a ima vremena za još koji postupak, nemoj odustati, a nikad ne znaš možda se i plivači poprave pa uspije prirodno 😘
Tanjanja možda ti budu nalazi ok i bez terapije, nekad skoci tsh zbog stresa ili samo jedne neprospavane noći. Ako i dalje bude visoko možeš se posavjetovati s endokrinologom, mala doza Eutyhroxa bi ti mogla brzo spustiti tsh.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Annboleyn svu sreću želim tvojoj mami na operaciji i kasnije u fazi oporavka i liječenja. Drži mi se 😘
Sretno sutra na UZV.
Loli i meni je muž bio dosta dugo na Profertilu ali nije bilo nekog pomaka. Sad zadnje sam mu uzela Fertil up pa ćemo uskoro vidjeti kakav je nalaz.
Možda vama i to pomogne i dogodi se prirodno 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji