Sani, jabukica hvalaaa🥰🥰
Evo konacno uspjela uploadati nakon sto sam resizeala sliku
https://ibb.co/KK36wgb
Inace ne znam jel bi trebalo brinuti sto su dva razlicita testa razlicite osjetljivosti pokazala gotovo istu crticu?
Piskila sam oba iz znatizelje hoce li ovaj manje osjetljiv ista pokazat jer ih imam doma jako puno…
Svakako cu sada piskiti svako jutro
A za betu bi se mogla strpiti do ponedjeljka….da… vidit cu
Ajme to su prave crtice, prekrasne vijesti. Bravo bravo ❤️❤️❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Curke dragehvala svakoj od vas, najbolje ste 😍 saljem vam puno zagrljaja ❤️
wildflower aaa pa testooovi su ti prepredooobri, čestitammm, predooobre vijesti 🥰🥰🥰🥰
Srculencesupeeer i ti uskoro ides u berbu 🤞😍
Sanjushka i Pixi sretno cure jos jednom 🥰🤞
…
Evo mene s transfera, vratili smo 2 BC, od 5 oplodenih dobili smo na kraju tri blastice odlicne kvalitete ❤️ jednu smo❄️
Ovaj put mi je radio moj stari ginekolog i proslo je bezbolno i jako brzo, njemu je praksa da radi bez ultrazvuka, poslije je provjerio kaze sve super, ovaj put ne znam ni koliki mi je endometrij, pitala sam kaze odlican. Mozda i bolje 😂
A krumpirice cu morati popodne, jer do 12 je u mekicu samo dorucak 🫣🥰
..
Ostale curke javljajte nam sveeeee 😚
Bravooo❤️❤️❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Cure zvao me dr.Stanic jedan je super, osmostanicni i pravilan, razvija se sve po planu. Drugi je malo losiji al razvija se i on. Sutra 11:30 transfer.
Držim fige za sutra🤞🤞❤️❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Medena super!! Drzim i ja fige i saljem pozitivu 🥰🥰
Nadam se da ce se Repromed pozitivni niz nastaviti i dalje.. Marica, Maleena, pa ja sada, pa Giselle, Medena, pa onda nasa draga Sanii i Slee koja ce ici po smrzlica🥰
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Marisha tako i meni moj kaže 😂🤭
Hmm Jesi ti mozda imala rozu kosulju i naocale? 😂
Ili je to druga curka koja ne prati forum,mislim hrpa je zena ne mozes ni znat ako ne pitas! Ja sam bila solo u maslinastim hlacama i sa naocalama,ako me netko vidio ta sam ☺️🙋🏻♀️
Sretno i kao što sam vec rekla želim nam da se pratimo svih 9mj. Skupa 🤭🙋🏻♀️🤰🏻☺️❤️😍
Rolicee super nastavit cu i ja s ananasom i ciklom.
Ma znam da se nagledao i tjesim se tako,al ja taj moj sram ne mogu ja to vama opisat 😂😂 luda sam skroz! 🤭🙆🏻♀️
Jesam, to sam ja 🙋🏻♀️ Držim nam fige na najjjjače
Bless sretno i neka se obje čvrsto prime za mamicu 🤞🤞
Medena sretno sutra 🤞
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Čitam i presretna sam zbog sviju nas 🎉♥️🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Medena super!! Drzim i ja fige i saljem pozitivu🥰🥰
Nadam se da ce se Repromed pozitivni niz nastaviti i dalje.. Marica, Maleena, pa ja sada, pa Giselle, Medena, pa onda nasa draga Sanii i Slee koja ce ici po smrzlica🥰
Hvala ti, i ja se nadam za sebe i sve druge cure❤️
Cure super ste, ovo može razumjeti samo netko tko to sve prolazi, ja nemam nikoga u svojoj blizini tko to prolazi, ali zato navijam za svaku od vas kao da se znamo u stvarnom životu ❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Medena super!! Drzim i ja fige i saljem pozitivu🥰🥰
Hvala ti, i ja se nadam za sebe i sve druge cure❤️
Cure super ste, ovo može razumjeti samo netko tko to sve prolazi, ja nemam nikoga u svojoj blizini tko to prolazi, ali zato navijam za svaku od vas kao da se znamo u stvarnom životu ❤️
Isto tako i ja.. Ja bi vas sve voljela i upoznati uzivo🥹
I svaki put kad bi bila u klinici i kad bi bila jos neka cura, ja bi se mislila je li s foruma mozda..
Cak kad sam bila u Meka nakon transfera, bio je jos jedan par pa sam odmah pomislila da su mozda i oni s transfera🤣
Svaki dan tu refresham forum i cekam skupa sa svima vama, veslim se na lijepe vijesti, rastuzim na tuzne..
Stalno pricama o vama svom partneru🤣
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower ma što ja to vidim?🤗🤗 Woooooow, iskrene čestitke od ❤! Neopisivo mi je drago!🥰🥰❤❤ Čekamo betuškuuuuuuu.💪💪❤❤ Jučer sam te prozvala da nam se javiš.😊🤗
Marisha super! Navijamoooooo iz sveg glasa za jajnu stanicu da bude najbolja do sada!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
Sanjushka ja kad sam radila papu kod svog ginekologa, ja sam platila da mi nalaz bude gotov kroz tjedan dana. Javi nam seeeeee sa vijestima.🤗🤗❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflower ma što ja to vidim?🤗🤗 Woooooow, iskrene čestitke od ❤! Neopisivo mi je drago!🥰🥰❤❤ Čekamo betuškuuuuuuu.💪💪❤❤ Jučer sam te prozvala da nam se javiš.😊🤗
Marisha super! Navijamoooooo iz sveg glasa za jajnu stanicu da bude najbolja do sada!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
Sanjushka ja kad sam radila papu kod svog ginekologa, ja sam platila da mi nalaz bude gotov kroz tjedan dana. Javi nam seeeeee sa vijestima.🤗🤗❤❤
Heeej oprosti, jucer sam bila na rostilju cijeli dan pa vas nisam citala...
Moram pohvatati
Hvala ti😘
Kako se ti drzis?❤️
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji