Čitam i presretna sam zbog sviju nas 🎉♥️🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Medena super!! Drzim i ja fige i saljem pozitivu🥰🥰
Nadam se da ce se Repromed pozitivni niz nastaviti i dalje.. Marica, Maleena, pa ja sada, pa Giselle, Medena, pa onda nasa draga Sanii i Slee koja ce ici po smrzlica🥰
Hvala ti, i ja se nadam za sebe i sve druge cure❤️
Cure super ste, ovo može razumjeti samo netko tko to sve prolazi, ja nemam nikoga u svojoj blizini tko to prolazi, ali zato navijam za svaku od vas kao da se znamo u stvarnom životu ❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Medena super!! Drzim i ja fige i saljem pozitivu🥰🥰
Nadam se da ce se Repromed pozitivni niz nastaviti i dalje.. Marica, Maleena, pa ja sada, pa Giselle, Medena, pa onda nasa draga Sanii i Slee koja ce ici po smrzlica🥰
Hvala ti, i ja se nadam za sebe i sve druge cure❤️
Cure super ste, ovo može razumjeti samo netko tko to sve prolazi, ja nemam nikoga u svojoj blizini tko to prolazi, ali zato navijam za svaku od vas kao da se znamo u stvarnom životu ❤️
Isto tako i ja.. Ja bi vas sve voljela i upoznati uzivo🥹
I svaki put kad bi bila u klinici i kad bi bila jos neka cura, ja bi se mislila je li s foruma mozda..
Cak kad sam bila u Meka nakon transfera, bio je jos jedan par pa sam odmah pomislila da su mozda i oni s transfera🤣
Svaki dan tu refresham forum i cekam skupa sa svima vama, veslim se na lijepe vijesti, rastuzim na tuzne..
Stalno pricama o vama svom partneru🤣

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower ma što ja to vidim?🤗🤗 Woooooow, iskrene čestitke od ❤! Neopisivo mi je drago!🥰🥰❤❤ Čekamo betuškuuuuuuu.💪💪❤❤ Jučer sam te prozvala da nam se javiš.😊🤗
Marisha super! Navijamoooooo iz sveg glasa za jajnu stanicu da bude najbolja do sada!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
Sanjushka ja kad sam radila papu kod svog ginekologa, ja sam platila da mi nalaz bude gotov kroz tjedan dana. Javi nam seeeeee sa vijestima.🤗🤗❤❤

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflower ma što ja to vidim?🤗🤗 Woooooow, iskrene čestitke od ❤! Neopisivo mi je drago!🥰🥰❤❤ Čekamo betuškuuuuuuu.💪💪❤❤ Jučer sam te prozvala da nam se javiš.😊🤗
Marisha super! Navijamoooooo iz sveg glasa za jajnu stanicu da bude najbolja do sada!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
Sanjushka ja kad sam radila papu kod svog ginekologa, ja sam platila da mi nalaz bude gotov kroz tjedan dana. Javi nam seeeeee sa vijestima.🤗🤗❤❤
Heeej oprosti, jucer sam bila na rostilju cijeli dan pa vas nisam citala...
Moram pohvatati
Hvala ti😘
Kako se ti drzis?❤️

'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower čestitam od srca 🤗 ne bih se složila sa sestrom da nije bitno kada ćeš vaditi betu i da je samo bitno da rast3 i te kako je bitno na koji način raste i dal se povećala za 80% ili više, imali smo ovdje jako puno primjera gdje se beta nije pravilno duplala i da je završilo loše... dns ti je 9 dpt blastice komot možeš vaditi betu dns i opet u sub barem bi ja tako , ali ti napravi kako misliš da je najbolje 😁 sretno 🙏🙏

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Heeej oprosti, jucer sam bila na rostilju cijeli dan pa vas nisam citala…
Moram pohvatati
Hvala ti😘
Kako se ti drzis?❤️
Wildflower ❤❤ Dobro se držim. Čekam nedjelju za vađenje bete, začas će to.😘😘

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflower čestitam od srca 🤗 ne bih se složila sa sestrom da nije bitno kada ćeš vaditi betu i da je samo bitno da rast3 i te kako je bitno na koji način raste i dal se povećala za 80% ili više, imali smo ovdje jako puno primjera gdje se beta nije pravilno duplala i da je završilo loše… dns ti je 9 dpt blastice komot možeš vaditi betu dns i opet u sub barem bi ja tako , ali ti napravi kako misliš da je najbolje 😁 sretno 🙏🙏
Hvala ti :)
Iskreno i mislila sam vaditi u subotu, pa ponedjeljak pa srijedu
Meni je isto bilo cudno kada je rekla da nije bitno..
Jer cure to ovdje stalnooo napominju i imamo crno na bijelo primjere...
Mogla bi i sutra ali ne znam u tom slucaju gdje da vadim u nedjelju, pa je mozda najjednostavnije sub (11dnt)-pon(13dnt)-sri(15dnt)
Hypnoticpoison u koju bolnicu si se ti zapisala za batu?

'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Wildflower čestitam od srca 🤗 ne bih se složila sa sestrom da nije bitno kada ćeš vaditi betu i da je samo bitno da rast3 i te kako je bitno na koji način raste i dal se povećala za 80% ili više, imali smo ovdje jako puno primjera gdje se beta nije pravilno duplala i da je završilo loše… dns ti je 9 dpt blastice komot možeš vaditi betu dns i opet u sub barem bi ja tako , ali ti napravi kako misliš da je najbolje 😁 sretno 🙏🙏
Jos jedno pitanje.. ako je danas vadim u 12 npr
onda i u subotu trebam u 12 i svaki iduci put?

'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Hvala ti :)
Iskreno i mislila sam vaditi u subotu, pa ponedjeljak pa srijedu
Meni je isto bilo cudno kada je rekla da nije bitno..
Jer cure to ovdje stalnooo napominju i imamo crno na bijelo primjere…
Mogla bi i sutra ali ne znam u tom slucaju gdje da vadim u nedjelju, pa je mozda najjednostavnije sub (11dnt)-pon(13dnt)-sri(15dnt)
Hypnoticpoison u koju bolnicu si se ti zapisala za batu?
Pa da tako sam ti i ja vadila jer mi je bilo najlakše tako iskombinirati, a i ti ćeš biti mirnija kada možeš pratiti da se lijepo dupla🤭

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji