Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marisha
    02. Svibanj 2024. 09:54

wildflower

Sani, jabukica hvalaaa🥰🥰

Evo konacno uspjela uploadati nakon sto sam resizeala sliku
    https://ibb.co/KK36wgb

Inace ne znam jel bi trebalo brinuti sto su dva razlicita testa razlicite osjetljivosti pokazala gotovo istu crticu?
    Piskila sam oba iz znatizelje hoce li ovaj manje osjetljiv ista pokazat jer ih imam doma jako puno…
    Svakako cu sada piskiti svako jutro

A za betu bi se mogla strpiti do ponedjeljka….da… vidit cu

Pa ovo je prekrasan testic🥰😘 I ja bih na tvome mjestu cekala betu do ponedjeljka a do tada piskila testice za uspomenu🤗  bit ce to sve ok.  Curke sretnk danas, cekamo izvjestaje🦋

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Rolica
    02. Svibanj 2024. 09:55

Evo curkice i mojih testića u planeru trudnoće što sam si kupila, sve sam ih zakeljila pa nek budu kao uspomena :)) Svaki dan ih gledam kao luđakinja 
    https://ibb.co/zZ3CpxZ

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Giselle
    02. Svibanj 2024. 09:56

wildflower

Sani, jabukica hvalaaa🥰🥰

Inace ne znam jel bi trebalo brinuti sto su dva razlicita testa razlicite osjetljivosti pokazala gotovo istu crticu?
    Piskila sam oba iz znatizelje hoce li ovaj manje osjetljiv ista pokazat jer ih imam doma jako puno…

Prekrasni testovi ❤️
    Marisha,  držim fige za dalje🤞

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

• Maleena
    02. Svibanj 2024. 09:57

Pozdrav cure! Dugo nisam pisala ovdje, ali uvijek škicnem šta se događa 😍
    Mi smo prošli mjesec išli po našeg smrzlića u Repromed i beta se lijepo poduplala. Sada najteži dio, čekanje do prvog pregleda, koji mi je tek za 10 dana 😅
    Međutim, kod mene ni s od simptoma. Mooozda tu i tamo koji grčić dolje, ali ostalo baš ništa.. Ima li netko slična iskustva? Također do vađenja bete nije bilo nikakvih naznaka da bi beta mogla biti pozitivna, a prva je bila 444..

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

Marisha
    02. Svibanj 2024. 10:01

wildflower

Marisha

wildflower

Cure moje drage

Mene vam je jucer predvecer tako probadalo u podrucju maternice i grcila se. Mislila sam gotovo, dobit cu..
    Preko noci su me opet ti bolovi probudili u 3 ujutro…Svjetlim s mobitelom u 3 ujutro ulozas da ne probudim mm… Nisam valjda do 5 zaspala.. Kasnije kroz san sam opet osjetila te nekakve kontrakcije…

Jutros za sada nista…
    Ali sam radila test i test je pozitivan zene moje drage🥹🥹prvi put ikada🥹🥹
    Jako smo sretni i van sebe, ali i jako zabrinuti zasto me to boljelo… Ne zelimo se prerano svemu veseliti.. Koji rollercoaster emocija… nevjerojatno..
    Zvala sam Repromed, cekam da mi se povratno jave…

Je li netko imao slicno iskustvo?

Ajme bas mi je drago radi tebe🤩🥳🥰 Javi sto su ti rekli iz repromeda 🙏🏻 Srculence i Pixi, ja sam gore bila sama pa je dosla jedna curka i pitala sam ju ali je rekla da ne cita forum🙊 Moja aspiracija je prosla pa cu odmah napisati proceduru i svoj dojam na polikliniku Skvorc. Dobila sam infuziju i nakon toga u sali slijedi ispiranje rodnice(meni u potpunosti bezazleno i nimalo nelagodno), doktorica je cijelo vrijeme komunicirala i govorila sto i kako slijedi, gledala sam na UZVu, sestra me drzala za ruku za podrsku, spricnula mi je anestetik i onda krece bockanje. Ajme majko to je bas zabolilo, tupa bol i tocno osjetis da probije tkivo. Nisam osjetila usisavanje ni da mi je rekla da imamo jajnu stanicu, totalno sam se zgrcila i cekala da sve prode. Malo sam lezala i nakon toga. Sutra ce me zvati da kazu kako ide oplodnja i ako daj Boze sve prode dobro transfer u subotu ili ponedjeljak kod dr.Lane🦸🏻‍♀💪🏻🔮

Sretno Marisha da se lijepo nastavi razvijati🍀🥰

Hvala curke, jedna ali nadamo se najjjjaca do sada🔮🌷  Evo da ostavim svoju recenziju na vinogradsku i skvorca: nakon neuspjeha u Vinogradskoj u kojoj jedino imam zamjerku na dr.Tomica kojeg pamtim jos davnih dana sa hitne, nekako sam to ostavila po strani i dala mu sansu ali covjek se zbilja ne zna razgovarati sa zenama pa da je sto puta najbolji strucnjak ne svida mi se taj pristup prema zeni i sto transfer radi na slijepo, bez UZVa. Inace meni se potrefilo da nijednom nisam dugo cekala, sestre su odlicne,odijel je nov i uredan, embriologe nisam upoznala pa ne mogu nista komentirati. 

09.2023. Vinogradska IVF
    03.2024.Škvorc IVF
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️

wildflower
    02. Svibanj 2024. 10:03

Rolica predobra ideja, super uspomena 🥰🥰 Mogla bi ukrasti tu ideju
    Ici  cu nakupovati ovih Muller testova
    Valjda se mogu rastaviti i uzeti samo trakice?
    Lali, Giselle😘😘 
    Maleena ja isto nisam imala nikakve simptome, dapace kao da sam imala PMS simptome, jos ovi jaki grcevi od jucer milila sam gotovo je... Tako da mislim da tu nema pravila... Lijepo sretno i smireno krizaj dane do UZV.. Brzo ce to😘😘

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Anica!
    02. Svibanj 2024. 10:04

Maleena

Pozdrav cure! Dugo nisam pisala ovdje, ali uvijek škicnem šta se događa 😍
    Mi smo prošli mjesec išli po našeg smrzlića u Repromed i beta se lijepo poduplala. Sada najteži dio, čekanje do prvog pregleda, koji mi je tek za 10 dana 😅
    Međutim, kod mene ni s od simptoma. Mooozda tu i tamo koji grčić dolje, ali ostalo baš ništa.. Ima li netko slična iskustva? Također do vađenja bete nije bilo nikakvih naznaka da bi beta mogla biti pozitivna, a prva je bila 444..

Joooj, meni je sutra prvi pregled, ovaj tjedan mi se činio ko godina, prevelik je ovo stres za mene :D 
    Ja isto nemam neke simptome, osim svaki dan grčeve.

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

• eni233
    02. Svibanj 2024. 10:05

wildflower

Sani, jabukica hvalaaa🥰🥰

Ajme uđem tu i dočeka me ovo divno iznenađenje 🥰🥰🥰🥰🥰🫀🫀🫀🫀 pa draga moje čestitke .. želim ti urednu trudnoću i jako sam sretna radi tebe , jer si zaslužila ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Marisha
    02. Svibanj 2024. 10:06

Ja sam otvoreno pitala sestru na zadnjem FETu ako ne uspije kada bi mogla u novi postupak i u principu se odmah dala u potragu jer mi se nije cekao travanj 2024 tako smo se upisali kod Skvorca, inace imamo par parova koji su kod njega uspjeli pa zasto ne probati...dr.Lana je bila odlicna na konzultacijama koje su trajale preko 45min, doslovno smo prosli cijelu moju proslost,bolesti,borbe,sve do zadnje sitnice je zena pregledala, pa onda muzeve nalaze. Saslusala, zapisivala, sve u dogovoru i sa mojim zeljama dogovorili smo postupak. Zena je vanserijska, dakle kada ona radi UZV ja doslovno nista ne osjetim koliko je njezna, pedantna, vidi se da suosjeca sa pacijenticom. Ok, nama je postupak bio los iako je ona bila zadovoljna dobivenim rezultatom, a ja razocarana sto nismo imali smrzlica ali kada se slegnu dojmovi naprosto nismo imali pogodan ciklus i ponovno sam kod njih u prirodnom postupku. Vec imamo plan za rujan tako da ja se od nje ne micem. Dr.Skvorc je isto dobar, ali ta zena je evo ne znam meni je doslo da ju zagrlim nakon apsiracije🩷 Sestre su isto odlicne,divne,drage ma nemam rijeci a sam odijel je isto krasan, tako da od mene imaju veliki +⚡💥

09.2023. Vinogradska IVF
    03.2024.Škvorc IVF
    09.2024.Škvorc ICSI

wildflower
    02. Svibanj 2024. 10:07

eni233

wildflower

Sani, jabukica hvalaaa🥰🥰

Ajme uđem tu i dočeka me ovo divno iznenađenje 🥰🥰🥰🥰🥰🫀🫀🫀🫀 pa draga moje čestitke .. želim ti urednu trudnoću i jako sam sretna radi tebe , jer si zaslužila ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

hvala draga eni!! 🥹🥹🥹🥹
    Ja tu cmoljim na svaku vasu poruku, pozitivu i cestitke..
    Isto kao i s Lunolinom, ti si mi posebno uvijek u mislila jos s teme LH trakica i zelim ti svu srecu da vam se konacno ostavri plusic jer zasluzujete i vi nakon toliko vremena i suza🤞🏻🍀🙏🏻

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.