Wildflower čestitam! Čekamo betu 🍀🤞🏼❤️
Grčevi su normalni, mene je cijelo 1. tromjesečje grčilo, pogotovo na početku, sad je već lakše, ali i dalje zna tu i tamo malo podsjetiti da se sve širi 😃
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Kad smo već kod grčenja, mene je jučer dva puta baš jako presjeklo u području maternice.
Transfer je bio prekjučer. Se to nekome dogodilo? Ili da zovem kliniku i pitam?
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Medena, Giselle, Srculence, Slee hvala cure drage.. evo jos ne vjerujem🥹🥹🥹
Nadam se da ce sve biti ok
Drago mi je cuti da ste i vi druge imale grceve i da je sve ok bilo
Ovo mi je prvi IVF, danas sam 9dnt 5dnevne blastice. I ovo mi je prvi plus ikada.
Grcevi su bili jaci nego sto su mentrualni inace.. Ovakve grceve sam imala kada sam bila na tempiranim odnosima, stoperica + utrogestan na ljeto 2023 i zato sam mislila gotovo je...
Mislim da cu ici vaditi betu oko 12..
Svejedno je u koje doba dana se vadi jel da? Vazno samo da nastavim u isto vrijeme?
Pokusavam uploadati i sliku testa, ali IMgBB bojkotira danas....
Cak sam i smanjila sliku, svejedno nece...
Budem probala kasnije
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure moje drage
Mene vam je jucer predvecer tako probadalo u podrucju maternice i grcila se. Mislila sam gotovo, dobit cu..
Preko noci su me opet ti bolovi probudili u 3 ujutro…Svjetlim s mobitelom u 3 ujutro ulozas da ne probudim mm… Nisam valjda do 5 zaspala.. Kasnije kroz san sam opet osjetila te nekakve kontrakcije…
Jutros za sada nista…
Ali sam radila test i test je pozitivan zene moje drage🥹🥹prvi put ikada🥹🥹
Jako smo sretni i van sebe, ali i jako zabrinuti zasto me to boljelo… Ne zelimo se prerano svemu veseliti.. Koji rollercoaster emocija… nevjerojatno..
Zvala sam Repromed, cekam da mi se povratno jave…
Je li netko imao slicno iskustvo?
Ajme bas mi je drago radi tebe🤩🥳🥰 Javi sto su ti rekli iz repromeda 🙏🏻 Srculence i Pixi, ja sam gore bila sama pa je dosla jedna curka i pitala sam ju ali je rekla da ne cita forum🙊 Moja aspiracija je prosla pa cu odmah napisati proceduru i svoj dojam na polikliniku Skvorc. Dobila sam infuziju i nakon toga u sali slijedi ispiranje rodnice(meni u potpunosti bezazleno i nimalo nelagodno), doktorica je cijelo vrijeme komunicirala i govorila sto i kako slijedi, gledala sam na UZVu, sestra me drzala za ruku za podrsku, spricnula mi je anestetik i onda krece bockanje. Ajme majko to je bas zabolilo, tupa bol i tocno osjetis da probije tkivo. Nisam osjetila usisavanje ni da mi je rekla da imamo jajnu stanicu, totalno sam se zgrcila i cekala da sve prode. Malo sam lezala i nakon toga. Sutra ce me zvati da kazu kako ide oplodnja i ako daj Boze sve prode dobro transfer u subotu ili ponedjeljak kod dr.Lane🦸🏻♀💪🏻🔮
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Sani, jabukica hvalaaa🥰🥰
Evo konacno uspjela uploadati nakon sto sam resizeala sliku
https://ibb.co/KK36wgb
Inace ne znam jel bi trebalo brinuti sto su dva razlicita testa razlicite osjetljivosti pokazala gotovo istu crticu?
Piskila sam oba iz znatizelje hoce li ovaj manje osjetljiv ista pokazat jer ih imam doma jako puno...
Svakako cu sada piskiti svako jutro
A za betu bi se mogla strpiti do ponedjeljka....da... vidit cu
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure moje drage
Mene vam je jucer predvecer tako probadalo u podrucju maternice i grcila se. Mislila sam gotovo, dobit cu..
Preko noci su me opet ti bolovi probudili u 3 ujutro…Svjetlim s mobitelom u 3 ujutro ulozas da ne probudim mm… Nisam valjda do 5 zaspala.. Kasnije kroz san sam opet osjetila te nekakve kontrakcije…
Jutros za sada nista…
Ali sam radila test i test je pozitivan zene moje drage🥹🥹prvi put ikada🥹🥹
Jako smo sretni i van sebe, ali i jako zabrinuti zasto me to boljelo… Ne zelimo se prerano svemu veseliti.. Koji rollercoaster emocija… nevjerojatno..
Zvala sam Repromed, cekam da mi se povratno jave…
Je li netko imao slicno iskustvo?
Ajme bas mi je drago radi tebe🤩🥳🥰 Javi sto su ti rekli iz repromeda 🙏🏻 Srculence i Pixi, ja sam gore bila sama pa je dosla jedna curka i pitala sam ju ali je rekla da ne cita forum🙊 Moja aspiracija je prosla pa cu odmah napisati proceduru i svoj dojam na polikliniku Skvorc. Dobila sam infuziju i nakon toga u sali slijedi ispiranje rodnice(meni u potpunosti bezazleno i nimalo nelagodno), doktorica je cijelo vrijeme komunicirala i govorila sto i kako slijedi, gledala sam na UZVu, sestra me drzala za ruku za podrsku, spricnula mi je anestetik i onda krece bockanje. Ajme majko to je bas zabolilo, tupa bol i tocno osjetis da probije tkivo. Nisam osjetila usisavanje ni da mi je rekla da imamo jajnu stanicu, totalno sam se zgrcila i cekala da sve prode. Malo sam lezala i nakon toga. Sutra ce me zvati da kazu kako ide oplodnja i ako daj Boze sve prode dobro transfer u subotu ili ponedjeljak kod dr.Lane🦸🏻♀💪🏻🔮
Sretno Marisha da se lijepo nastavi razvijati🍀🥰
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
•
Ja sam obavila UVZ imamo vodeci folikul koji je 19,7mm veceras štoperica i u četvrtak FET. ☺️
Preeeeuzbudena sam! ☺️🥰 samo mi je mali bed sto mi nece bit dr. Lane, jer se ja nenormalno sramim i sad muski doktor…kao kako cu ja to prezivit 😂🙆🏻♀️🤭
Marisha? Pixi?
Vjerojatno smo se i srele 🤭 cak mislim da je Pixi mozda bila samnom u cekaoni,al mi je bilo glupo rec jesi ti pixi jos su tamo muški sjedili reci ce ove nisu normalne 😂😂😂
Ostale curke javite se kad zavrsite ☺️
Ajme top top🥳🙏🏻🙏🏻😇 Ma bit ce ti dobar dr.Skvorc ja sam se sad skroz naviknula na njega, stvarno je ok.🤠 Hehehehhe moj muz zna za forumic, samo sto kaze da ga sramotim di god dodem jer odmah krenem mljeti pa se moram suzdrzati🤣 ako ste vidle nekog celavog u narancastoj majici kratkih rukava taj ljepotan je moj😎 Gore sam odmah pitala da li je neka od vas, moram priznati da se dolje nisam zagledavala jer sam vas ocekivala gore u 7h🤪
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
SANJUSHKA, PIXI, SRCULENCE, BLESS, KAWA sretnoooo curke danas!
Wildflower dragaaa ajmeee, čestitkeee! Nek bude sve dalje sad kako treba, držim fige! Baš sam sretna zbog tebe Crta je topčina hahaha odlična je! Predobrooo ❤️❤️
Anice držim fige sutra za uzv da bude sve super
Srculence super vijesti, ma biti će sve super ne brini Zamisli koliko golih guza vidi doktor u danu, pa će ti biti lakše hehe
Ja sam skroz uzimala ananas i ciklu, i kad se primilo sam nastavila dok nisam potrošila ananas, a ciklu još uvijek jedem onako kao normalnu salaticu.
Marisha super da je sve dobro prošlo, sad nek bude super lab partyyyy
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sani, jabukica hvalaaa🥰🥰
Inace ne znam jel bi trebalo brinuti sto su dva razlicita testa razlicite osjetljivosti pokazala gotovo istu crticu?
Piskila sam oba iz znatizelje hoce li ovaj manje osjetljiv ista pokazat jer ih imam doma jako puno…
A za betu bi se mogla strpiti do ponedjeljka….da… vidit cu
Kako lijepi Testovi 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Sani, jabukica hvalaaa🥰🥰
Piskila sam oba iz znatizelje hoce li ovaj manje osjetljiv ista pokazat jer ih imam doma jako puno…
A za betu bi se mogla strpiti do ponedjeljka….da… vidit cu
ovo se cini bas dobro!! Super, cestitam! 🥳🥳🥳💪🏻💕
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Sortiraj odgovore