Cure nakon transfera mogu li se voziti doma? To je Zagreb-Split, 4 sata autoputem.
Ja sam s Korčule i uvik sam se iz Splita vozila kući 3 i po sata. I evo ovaj put je uspilo. Kako bi meni medicinska rekla, nemoj se puno opterećavat ako je sve uredu primit će se.
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Srculence ja sam ona narančasta u bijeloj majici, bile smo skupa u čekaoni.😄 Marisha i tebe sam isto susrela. Kako je prošlo kod vas dvije danas? Nisam još sve pročitala
Bless kako si? Neka se mrve čvrsto prime🤞🏻🤞🏻
Wildflower čestitam🥳🥳
Cure od danas sam PUPO, sad na krumpiriće😄😄
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Cure nakon transfera mogu li se voziti doma? To je Zagreb-Split, 4 sata autoputem.
Meni je dr Stanić rekao da se mogu i na Himalaju penjati poslije, da to hoće li se primiti ili ne ovisi o embriju, tako da mislim da nema problema da se odvezeš doma🙂
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Ninaniksy ja sam baš bila u utorak na histeroskopiji, dijagnostičkoj. Uzela sam bolovanje samo za taj dan, dosta mi je poslije krvarilo, imala sam laganu analgeziju kroz venu, nisam bila uspavana.
tinčica1703 jako mi je žao što si imala tako negativno iskustvo s Beta+, ovo što ti se dogodilo je baš jako loše i za to nema nikakvog opravdanja. Držim ti fige da si nađeš doktora/kliniku koji će te cijeniti. Evo ja osobno zasada imam dobro iskustvo s Beta+ i k njima sam otišla nakon razočaranja u pol.IVF. Iako, moj problem s pol.IVF je radi doktora, ne želim generalizirati i reći da su cjelokupno loši.
wildflower ajme čestitaaaaaaam :))) jako mi je drago
------------------------------------------------------------------------
Ja sam bila u utorak na dijagnostičkoj histeroskopiji, sve je ok. Uzeli su mi i uzorak endometrija koji su poslali dalje na analizu pa ću dobiti info kroz 10ak dana. Ako bude sve ok, planiram FET idući ciklus :)
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Srculenceja sam ona narančasta u bijeloj majici, bile smo skupa u čekaoni.😄 Marisha i tebe sam isto susrela. Kako je prošlo kod vas dvije danas? Nisam još sve pročitala
Bless kako si? Neka se mrve čvrsto prime🤞🏻🤞🏻
Wildflowerčestitam🥳🥳
Cure od danas sam PUPO, sad na krumpiriće😄😄
Čestitam, držim fige❤️❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Cure hvala svima, da ne pisem poimenice da nekoga ne profulam 🥰😍♥️ danas je forum bas aktivan i sve neke lijepe vijesti ♥️
Pixi odlicno, sad samo uzivanje, bez stresa hehe. Pojedi jedne krompirice i za mene dok ja ne odem 😂😂 kako si ti, kada su ti rekli betu? Uzivaj i opusti se maximalno 😊😘♥️
Sanjushka drzim fige da nalazi od stitnjace budu dooobri 🤞Brzo ce to sada proletiti, i nadam se da ce ti nova klinika donijeti novu pozitivnu energiju i srecu ♥️😍
...
Posebno mi je drago vidjeti kako se curama s ovog foruma jednoj po jednoj ostvaruje najveca zelja 🤰 veselim se svakom pozitivnom testu, pozitivnoj beti, duplanju bete, prvom ultrazvuku .. ♥️♥️♥️♥️
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
4. IVF 04/25 - 19🥚 transfer 2BC ➖ 2❄️❄️ BC day 6
bless13579@hotmail.com
Cure, molim vas info. Poliklinika mi trazi novu d1 uputnicu za fet, ja trazim svog soc. ginekologa. On tvrdi da je imam i da vrijedi godinu dana. Saljem upit u polikliniku, oni provjeravaju, kazu nemate. Saljem opet svom soc. gin. da mi treba nova. Sad cekam odgovor. Recite mi kako je to islo kod vas, je li vam gin pustio novu bez problema??
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Bejbe2018 imam prvo dijete iz spontane trudnoće, isto CR. Možeš vidjeti u potpisu što se u međuvremenu događalo i evo me s napunjenih 40 u MPO vodama. Nemoj da te godine sprječavaju ako želite još djece ❤️❤️ sretno 😘
Loli drži se, razumijem te. Dobro da si na bolovanju, ja sam išla na posao i baš mi je teško bilo raditi, a test sam napravila jutro bete da se doma isplacem, ne poslu otvarati te nalaze je baš stresno. Nadam se da će biti pozitivna beta 🥰🙏
Wildflower čestitam ❤️❤️❤️❤️ predivno, tako mi je drago. Samo pozitivno, bit će sve u redu 🙏 ajme dobrih crtica 💞💞💞
Helena meni je za željezo pomogao sok od aronije i cikla, nisam mogla više tablete a nakon laparaskopije mi je bilo loše.
Srculence super 🤗🤗 možeš ti to 💪
Marisha drago mi je da je prošlo, naravno ne bezbolno, ali što ćeš. Čekamo s tobom rezultate 🙏🙏
Anice sretno sutra na uzv 😘
Rolica koja lijepa uspomena, predobra ideja ❤️
Malena ja nisam imala nikakvih simptoma u uspješnoj trudnoći, ne mora to ništa značiti. Probaj uživati svaki dan u trudnoći, brzo će proletjeti do pregleda. Sretno 🥰🥰
Bless pupo čestitam ❤️ neka se mrve lijepo ugnijezde 🙏
Medena sretno sutra 😘
Kawa sretno sutra🤗🤗
Sanjushka nadam se da će nalazi biti dobri i da ćeš moći u postupak već krajem lipnja ❤️
Medena i ja sam se vozila isti dan nakon transfera 3 sata, rekli su mi da to nema veze, a evo mislim da cu drugi put ipak taj dan odmoriti iako sigurno to nije utjecalo.
Pixi pupo, uživaj u krumpirićima. Neka se mrva čvrsto primi 🥰🥰
Nicaivo drago mi je da je sve ok, neka tako ostane da možeš brzo u fet. Sretno ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pozdrav, molim vas info ako znate🙂 nakon koliko vremena Bervactid 10 000 I.E. izađe iz organizma?
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Sortiraj odgovore
Najstariji