Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Mene zvao doktor, on je iako nismo uspjeli ipak zadovoljan s rezultatima s obzirom na nizak amh dobili smo 2 odlične blastice. Rekao je da ako sam ja spremna ciklus pauze i krecemo s drugim ciklusom. Idemo u nove pobjede 🙏❤️ 
    Sretno svima 🥰🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Ana_

Broj poruka: 421

Prijavi adminu

Rolica

Hvala cureee! Nadam se za početak da nisu fulali O i da će se pingvinčić sretno odlediti, a dalje ćemo vidjeti :)) Tek popodne imam transfer pa se javim kasnije
    .
    Ana super, sretno dalje, nek bude sve školskiSretno svima i super dan vam želim

Moj FET je bio 3.4., također u Beta+. Nadam se da će i tvoj današnji rezultirati lijepom betom, ali može odmah i prva biti viša da izbjegnes stres ❤️
    Sretno!I hvala svima na lijepim željama ❤️❤️❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Ana_

Rolica

Hvala cureee! Nadam se za početak da nisu fulali O i da će se pingvinčić sretno odlediti, a dalje ćemo vidjeti :)) Tek popodne imam transfer pa se javim kasnije
    .
    Ana super, sretno dalje, nek bude sve školskiSretno svima i super dan vam želim
    Moj FET je bio 3.4., također u Beta+. Nadam se da će i tvoj današnji rezultirati lijepom betom, ali može odmah i prva biti viša da izbjegnes stres ❤️
    Sretno!I hvala svima na lijepim željama ❤️❤️❤️

Jesi sta pila prije ili poslije transfera? Mene idalje neke emocije ubijaju, ovdje niko normabel ne propisuje, pa sam mislila na biljnoj bazi nesto za opustanje da uzmem mozda, plus ovo ananas, cvekla itd.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

TraTinčica

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Rolice sada na krumpirice 🙂🍀
    Ana cestitam neka i dalje raste betaOstale curke sretno.Ja sam danas ponovila betu i izvadila progesteron obzirom da mi tu i tamo i dalje brljavi. Beta je danas 11279, a progesteron 60.65. obzirom da su nalazi ok sam mirnija. Danas navecer cu se cuti sa profesorom pa cu znati da li imam UZV prije ili u pon kako je planirano.

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Fionci99

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Ana super, super! 🤗🥳
    Angel eyes pa odlicne vijesti 🥳🥳
    Rolica danas samo lagano i opusteno! Sretno 😊

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Tratincica drago mi je da su nalazi ok, čekamo s tobom uzv 🤗🤗
    Fionci kako si ti? 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• eni233

Broj poruka: 1859

Prijavi adminu

Pozz cure , već sam duže vrijeme na forumu , ali na ovoj temi sam nova . Ovaj ciklus krećemo sa inseminacijom u Vinogradskoj , sutra moram zvati da mi daju točan datum prve folikulomterije jer danas nisam ih  stigla nikako . Dali je koja radila inseminaciju tamo , kak to ide ? Koliko puta se treba ići na folikulometriju , meni je sve ovo novo pa imam 100 pitanja iako sam puno čitala o tome . Baš imam neki pozitivan strah valjda je to normlano sve evo neznam . Bilo kakav savijet bi mi dobro došao , nadam se najboljem ishodu i da će nam uspjeti iako sam spremna na sve 🤞🙏

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

korni

Broj poruka: 1926

Prijavi adminu

Cure, nisam stigla sve popratiti detaljno 🙈
    Pupice, nek vam se mrve čvrsto prime i da bete rasture ❤️🤞🍀
    Cure koje čekate prvi uzv, nek vam dani brzo prodju i da čujete najljepši zvuk ❤️
    Pikalice, sretno s pikanjem i neka folikuli lijepo rastu 🍀
    Sanjushka vidjela sam da si se naručila u Repromed na konzultacije, drzim fige 🤞 nadam se da nemaš više bolova i da si okej.. 😘
    Rolica napokon tvoj transfer ❤️ nek se mrva čvrsto primi 🍀 drzim fige na najjače 🤞❤️
    Razumna žao mi je 🫂
    Eni nemama odg na tvoja pitanja, ali želim ti dobrodošlicu i sreću 🍀🤞
    Marice mislim da si ti pitala za omegu3, ja sam ju počela piti prije postupka, i pijem ju cijelo vrijeme 🤗
    Jurky ❤️
    Sretno svima 🤞🍀❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• marica36

Broj poruka: 308

Prijavi adminu

korni

Cure, nisam stigla sve popratiti detaljno 🙈
    Pupice, nek vam se mrve čvrsto prime i da bete rasture ❤️🤞🍀
    Cure koje čekate prvi uzv, nek vam dani brzo prodju i da čujete najljepši zvuk ❤️
    Pikalice, sretno s pikanjem i neka folikuli lijepo rastu 🍀
    Sanjushka vidjela sam da si se naručila u Repromed na konzultacije, drzim fige 🤞 nadam se da nemaš više bolova i da si okej.. 😘
    Rolica napokon tvoj transfer ❤️ nek se mrva čvrsto primi 🍀 drzim fige na najjače 🤞❤️
    Razumna žao mi je 🫂
    Eni nemama odg na tvoja pitanja, ali želim ti dobrodošlicu i sreću 🍀🤞
    Marice mislim da si ti pitala za omegu3, ja sam ju počela piti prije postupka, i pijem ju cijelo vrijeme 🤗
    Jurky ❤️
    Sretno svima 🤞🍀❤️

Hvala ti 🙏što misliš
    Evo ja sam je isto uzela ..i super ..prije sam uzimala pa sam stala i onda sam odlučila opet sada početi. Škoditi ne može 🥰

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Lauren

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Cure, divne ste, hvala vam na svim riječima potpore. Stvarno je lijepo vidjeti ovakvu grupu žena koje se međusobno podupiru i brinu jedna o drugoj.
    Želim vam svima svu sreću :)
    Sanii ako ti nije problem, možeš joj reći da se javi ako nije prezauzeta bebicom, ne bih voljela ženu daviti. Našla sam njene postove i vidim da je uspjela kod dr. L ako sam dobro shvatila.
    Ja sam prelomila i ići ću u Zg po drugo mišljenje iako do tamo imam 400km, nemam vremena za gubljenje s nekime kome se ne da raditi sa mnom. Ne znam kako ću izvesti folikulometrije s poslom i svima, pogotovo jer ne smijemo uzimati godišnji na poslu sve do 10.mj.
    Slee takve priče me guraju dalje pogotovo u trenutcima kad ne znam što mogu očekivati. Naravno, uvijek gledam da je priča slična mojoj da se mogu poistovjetiti,.

JA 35g , 2019 prirodna tr
    drugo pokušavamo 1,5 god
    AMH 0,7pmol, FSH 10,5
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO - neuspješno
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO - neuspješno
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.