Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Delce15
    12. Travanj 2024. 00:46

Das Monny

BikMik

Monny

BikMik

Hvala na objasnjenjima. Koliko sam ih ja shvatila odmrznu sutradan, jer su ih sutradan od aspiracije zamrzli, ali definitivno upitam vise u petak na ultrazvuku.

Hej BikMik, ja sam imala FET u Njemačkoj. Moji su isto zamrznuti u početnom stadiju. Jesi na estrogenu? Ja sam uzimala progynovu od 3.dc 8-12 dana pa uzv pa ako endometrij odgovara počela sa progesteronom i onda 6.dan od progesterona su ih odmrznuli, 5 dana su bile u kulturi pa transfer. Sretno 🤞🍀

E hvala ti na info, drago mi je vidjeti da je kod tebe bio uspjesan FET, daje vjetar u ledja definitivno 🤗. Koliko su kod tebe odmrzli i koliko je uspjelo doci do blasto? Ja imam ta 4…

Ja sam morala u fet, jer sam imala jaku hiperstimulaciju 🤦
    Mislim da su mene trpali hormonima, da bi sebi naštimali raspored, ali ok..bitno da je uspjelo 🤗
    Imala sam 13 smrznutih, odmrznuli smo 5, nakon transfera su mi samo hladno napisali da su ih zbog loše kvalitete razvoja bacili. Tako da ne znam ni dokle su stigle. Mislim da je tu problem sa tim njihovim zakonom o zaštiti embrija. Baš me zanima jesu ikome blastice zamrznute nakon transfera.

Upadam sa druge teme, ali samo da odgovorim na ovo pitanje. Meni su zaledili 8 nakon oplodnje, a 4 pustili pet dana jer smo isli u svjezi transfer. Od tih 4, dvije su dospjele do stanja blastice i jednu su mi vratili, a drugu zaledili. Isto mi za druge dvije nisu rekli u kojoj fati su stale nego samo da su bile lose i to je to.

👩29

07/24 🍼🤱

korni
    12. Travanj 2024. 06:00

Angel eyes žao mi je zbog negativne bete 😔 odmori se, skupi snage i hrabro dalje 🍀 sretno ❤️ hvala ti puno 🤗❤️
    Lali znam da su cure pisale da su imale hematome, krvarenja i sve je bilo okej. Odmaraj, malo lakši tempo i nadam se da će se brzo sve smiriti 🤞
    Cure sretno danas 🍀🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

angel eyes
    12. Travanj 2024. 06:52

Jurky, Slee hvala ❤️❤️
    Lali i meni bi nakon pregleda bilo malo krvi. Samo polako, probaj što više mirovati i kao što Slee kaže, ako krenu ne daj Bože bolovi odmah na hitnu. Drži se, bit će sve u redu 🙏🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• BikMik
    12. Travanj 2024. 06:58

Delce15

Das Monny

BikMik

Monny

BikMik

Hvala na objasnjenjima. Koliko sam ih ja shvatila odmrznu sutradan, jer su ih sutradan od aspiracije zamrzli, ali definitivno upitam vise u petak na ultrazvuku.

Hej BikMik, ja sam imala FET u Njemačkoj. Moji su isto zamrznuti u početnom stadiju. Jesi na estrogenu? Ja sam uzimala progynovu od 3.dc 8-12 dana pa uzv pa ako endometrij odgovara počela sa progesteronom i onda 6.dan od progesterona su ih odmrznuli, 5 dana su bile u kulturi pa transfer. Sretno 🤞🍀

E hvala ti na info, drago mi je vidjeti da je kod tebe bio uspjesan FET, daje vjetar u ledja definitivno 🤗. Koliko su kod tebe odmrzli i koliko je uspjelo doci do blasto? Ja imam ta 4…

Ja sam morala u fet, jer sam imala jaku hiperstimulaciju 🤦
    Mislim da su mene trpali hormonima, da bi sebi naštimali raspored, ali ok..bitno da je uspjelo 🤗
    Imala sam 13 smrznutih, odmrznuli smo 5, nakon transfera su mi samo hladno napisali da su ih zbog loše kvalitete razvoja bacili. Tako da ne znam ni dokle su stigle. Mislim da je tu problem sa tim njihovim zakonom o zaštiti embrija. Baš me zanima jesu ikome blastice zamrznute nakon transfera.

Upadam sa druge teme, ali samo da odgovorim na ovo pitanje. Meni su zaledili 8 nakon oplodnje, a 4 pustili pet dana jer smo isli u svjezi transfer. Od tih 4, dvije su dospjele do stanja blastice i jednu su mi vratili, a drugu zaledili. Isto mi za druge dvije nisu rekli u kojoj fati su stale nego samo da su bile lose i to je to.

Hvala ti na info, ja bi bila happy sa tim rezultatom 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lali28
    12. Travanj 2024. 07:44

Slee

Angel eyes bas mi je zao. Odmori se sada i psihicki i fizicki pa ces lako smisljati plan za dalje.
    Lali nisam imala hematome, ali sam krvarila u trudnoci pa znam koliko to moze biti uznemirujuce za vidjeti, ali sam i dokaz da moze biti sve ok unatoc svemu. Meni su pojacali progesteron na pocetku kad sam pocela krvariti. Pitala sam ih i mogu li utrogestan oralno uzimati jer sam imala fobiju od stavljanja vaginalno pa da znas da je i to opcija iako kazu da se bolje apsorbira vaginalno. Koliko ja znam o hematomima, bitno je na kojem mjestu se nalaze, dobra je opcija ako se plod smjestio iznad njih. Ne znam jesu lli ti nesto govoriki o tome? Svakako uspori, a ovo smeckasto i par kapljica moze biti svakako od pregleda, ja sam u trudnoci cesto nakon vaginalnog pregleda imala isti slucaj. Ako slucajno ne daj boze krenu bolovi onda pravac hitna, ili ako se krvarenje pojaca. Hematomi su cesti i cesti bude sve ok, sad uspori tempo i mazi busu ❤️

Hvala!
    Od sinoc nakon te dvije fleke nije bilo vise svjeze, samo smećkasto. Ostala sam doma, necu nista raditi i cekat cu odgovor na mailu, ali mislim da vise ne zelim vaginalni ultrazvuk. Pogotovo sto znam druge ginekologe koji to ne rade i nema potrebe. 
    Jurky, Korni, hvala😌

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

• marica36
    12. Travanj 2024. 08:01

Jutro🌺🤗 svima sretno danas .izvađena beta i sad čekanje 🤕🙏🥰

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

angel eyes
    12. Travanj 2024. 08:13

Korni hvala ❤️
    Marica 🤗🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Giselle
    12. Travanj 2024. 08:21

Angel eyes, žao mi je za betu i želim ti sreću dalje. 
    Marice, držim fige za betu🤞

Cure,  koliko dana nakon korištenja suprecur spreja ste dobile menstruaciju? Ja sam već danima napuhana i kao da ću dobiti i nikako da dobijem.
    A brinem se ako dobijem npr sutra, a Repromed ne radi vikendom , a sestra mi je rekla da nazovem kad dobijem da dobijem upute za dalje.
    Hoću nešto propustiti ako dobijem sutra i tek ih u ponedjeljak nazovem?

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

• marica36
    12. Travanj 2024. 08:39

Giselle

Angel eyes, žao mi je za betu i želim ti sreću dalje.
    Marice,držim fige za betu🤞

Cure, koliko dana nakon korištenja suprecur spreja ste dobile menstruaciju? Ja sam već danima napuhana i kao da ću dobiti i nikako da dobijem.
    A brinem se ako dobijem npr sutra, a Repromed ne radi vikendom , a sestra mi je rekla da nazovem kad dobijem da dobijem upute za dalje.
    Hoću nešto propustiti ako dobijem sutra i tek ih u ponedjeljak nazovem?

Kasni i to je normalno.
    Ja sam dobila za vikend i tek ih zvala u pon
    Tak sprej utječe na hipofizu. .....neće se ništa desiti al možeš poslati mail i pitati ih ..ja sam se isto bojala ali sprej drži sve pod kontrolom ....bez brige 🩷

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

LaIslaBonita
    12. Travanj 2024. 08:41

Pozdrav svima 

Pratim vas vec neko vrijeme. Cestitam svima na pozitivnim betama i drzim fige svima koje cekaju i onima koje su i iscekivanju.  Ovaj forum mi je pomogao uvijek kad sam se osjecala lose i mislila da me nitko ne razumije, dosla bih tu i popravila si dan. 
    Moja prica je da sam prosla jucer u pol Ivf trecu inseminaciju, prve dvije su bile kod dr. L. Imala sam do sada 2 prirodne trudnoce - jedno dijete. Kako mi je AMH nizak 4,99 pmol a i godine su tu (37 godina) odlucila sam ne cekati jer pokusavamo vec godinu i pol. Inace spermiogram je normo, i svi moji nalazi su ok osim AMH. 

E sad pitanje  Nakon inseminacije da li je normalna bol i grcevi u maternici, jucer su bili bas izrazeni danas isto? 

37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
    2 prirodne trudnoce - jedno dijete
    3 x IUI
    Cekanje bete 25.4.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.