Jurky srećo sretan ti rođendan želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha neka ti se ispuni najveća želja i najljepši san od ❤️ ti želimo Leon i ja sve naj naj 🥳🎂🍰🍻🤗❤️❤️
Čokoladice jesu li te zvali za embrije🙈
Korni, NPelica lete te vaše trakice🙈 jel sve spremno 🤭❤️
Annboleyn odlično draga baš mi je drago neka te prati uredna i školska trudnoća 🙏🤗❤️
Lunolina navijamo za mrvicu da se primi 🙏🤗❤️
Dodo čestitam, neka se lijepo podupla 🙏🤗❤️
Lali čestitam neka do kraja bude sve uredno 🙏🤗❤️
Oblutak ako se endo krenuo stanjivati onda nema smisla vraćati embrij jer nije endo receptivan i uskoro će nastupiti krvarenje, a najbolje ćeš znati na idućoj kontroli kakva je situacija i dal se fakat stanjuje ili je do samog mjerenja greška, sretno 🤞🙏❤️
Mene su zvali samo dan nakon aspiracije da mi kazu da je transfer u subotu. Ja sam mislila da ce me zvati vise puta i obavjestavati o stanju. Medutim, ocito nije takva procedura 🤪 mene je naravno strah da cu ja doci u subotu, a transfera nece biti. 🙈🤔
O hebemu sve pa onda se to sve nešto promijenilo 🤣🤣 znači treniraš živce hebeš mi sve nema goreg od čekanja🙈🙈 ma da nema ništa javili bi sigurno nisu sve žene iz Zagreba zamisli da putuješ iz Splita, a da ne jave, tako da što se toga tiče mislim da možeš biti mirna… s druge strane imaju moćne inkubatore tako da sigurno te mrvice nestrpljivo čekaju 🤭🤭🙏❤️
Stela pa nemam pojma je li se sta promijenilo, meni je prvi put pa samo radim sta mi oni kazu. A zivci uf, mislim da sam muza izludila. Samo o tome pricam 🤪 ja isto mislim da bi javili da se nije nista razvilo. Tjesim se tako.
Marisha hvala ti, rekli su oni mene zvati u petak za dogovor, pa cu se strpit do sutra ujutro 🤞🍀
Mozda sam trebala danas zvati, ali eto nisam znala 🙈
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Annboleyn, dodo bravoo, baš mi je drago ❤️ neka vam vrijeme do prvog uzv-a brzo prodje 🍀
Lunolina navijamo za malu mrvu koja se gnijezdi kod tebe ❤️
Lali bravo, čestitam 🥳 nek te prati uredna i školska trudnoća ❤️ ja sam cmoljila kao kišna godina nakon prvog pregleda 🙈
Stela bome lete da 🤭 puno toga još nije spremno, ali od idućeg tjedna sam na GO, pa se bacam na pripremu 🥰 pusa tebi i L. ❤️
Sretno cure ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Drage moje, žao mi je ali morala sam se malo maknuti s foruma i zaokupirati poslom da izdržim ovo čekanje do bete, nažalost negativna je...
Prošla sam silne zaostatke, žao mi je ako sam koga zaboravila nabrojati. Žao mi je zbog svega lošeg, cure držite se, šaljem zagrljaje Ivaaa, Milaa, Sanjuhska, Sunshine, Bikmik, Ivka 🤗🤗🤗
Lulli rasplakala si me ❤️❤️ želim ti svu sreću. Nekako sam se pronašla u tvoj priči 🥰🥰
Čestitam na lijepim vijestima, tako mi je drago zbog vas ❤️❤️ neka se bebice lijepo razvijaju dalje 🙏🙏 Mala lutkice, Annboleyn, Dodo, Marica, Tratincica, Fionci 🥰🥰
Korni uživaj u porodiljnom 🥰🥰
Luna divno, uživaj 🥰🥰
Jurky sretan rođendan 😘
Lali ❤️❤️❤️ čestitam
Sretno svima!
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Drage žene, čitam vas redovno i veselim se svakoj pozitivnoj beti s vamaNisam bila aktivna jer čekamo da se odjel u Osijeku otvori (nakon obnove laboratorija), što je trebalo biti još u veljači pa nikako…
Znam da je bilo par žena koje su išle/planirale ići u KBC Osijek na postupak pa da podijelim svježu vijest od danas - radovi u MPO Odjelu su konačno gotovi, čeka se odobrenje ministarstva i uskoro kreću postupci! Objavljeno na IG stranici KBC-a Osijek, a i po raznim portalima. Pa da podijelim vijest ako netko čeka kao i mi
Pozdrav Mura, i ja sam u Osijeku, kod kojeg si doktora? Zanima me kada se otvori da li se treba narucivati ili samo javiti prvi dan menge i 3. Se pojaviti s uputnicom, naravno pod uvjetom da imam sve nalaze 🙂
👸34, 2xhisteroskopija, ✂️oba jajovoda
🤴34,normo
05/23 1. IVF prirodni,beta ❌
06/23. 1.AIH - vanmaternična trudnoća lijevi jajovod
08/23. 2.AIH-biokemijska trudnoća
09/23. Spontana trudnoća-vanmaternična trudnoća desni jajovod
2/2024 IVF stimulirani- 11 🥚-8 zrelih, oplodeno 5 i na kraju 1 blastica prezivjela, aspiracija 3.2. transfer 8.2., beta 20.2.❌
Draga Angel eyes žao mi je zbog bete, drži se... imaš li plan za dalje 😊🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Ako nekog zanima pročitala sam na fejsu da je poliklinika Mia krenula s konzultacijama, a krajem mjeseca imaju službeno otvorenje. I tamo sada radi dr. Tomičić kojeg su žene dosta nahvalile. Radio je u Petrovoj. Ja ne znam ništa o njemu.. 🤷🏻♀️
Lunolina nadam se da će ta jedna mrvica biti dobitna, drzimo fige ❤️🤞🏻🥰
Hvala ti Sanjuska. Ja sam im poslala mail danas rade li spermiogram pa su mi odgovorili da tek 20.5.krecu sa spermiogramom. I rekli su mi da zasad imaju samo konzultacije. A javila sam im se jer je muz zvao 3 dana u KBC, i tek su mu se danas javili i rekli da se ponovo javi krajem mjeseca jer nista jos ne funkcionira. Tako daaaa, nigdje sad ne mozemo u Rijeci nista poduzimati🥴 ali valjda ce prošljakat
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Draga Angel eyes žao mi je zbog bete, drži se… imaš li plan za dalje 😊🥰
Hvala ti ❤️ a probat ćemo opet, ipak nam je prvi ivf samo što ne znam koliko imam psihički snage nakon svega. Malo se odmoriti, posvetiti obitelji i sebi i naći snage za dalje 🙏 pretpostavljam da moram pričekati nekoliko mjeseci, javit ce mi se sutra doktor pa ću znati.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Hvala cure.
Meni je receno da zbog tih hematoma bi mogla malo smećkasto imati, i ko za cudo danas nakon tog dugotrajnog vaginalnog uzv sam imala smećkasto prvi put. Medjutim sad mi je izaslo malo crvene krvi i napravilo dvije flekice. Ne znam je li itko imao kakav hematom i jel mi tko moze reci nesto za utjehu? U krevetu sam i stvarno sad necu ici nigdje, vjerujem da je to jos i izazvano nakon tog pregleda danas, ali malo me strah. Poslala sam im mail. 😫
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Angel eyes bas mi je zao. Odmori se sada i psihicki i fizicki pa ces lako smisljati plan za dalje.
Lali nisam imala hematome, ali sam krvarila u trudnoci pa znam koliko to moze biti uznemirujuce za vidjeti, ali sam i dokaz da moze biti sve ok unatoc svemu. Meni su pojacali progesteron na pocetku kad sam pocela krvariti. Pitala sam ih i mogu li utrogestan oralno uzimati jer sam imala fobiju od stavljanja vaginalno pa da znas da je i to opcija iako kazu da se bolje apsorbira vaginalno. Koliko ja znam o hematomima, bitno je na kojem mjestu se nalaze, dobra je opcija ako se plod smjestio iznad njih. Ne znam jesu lli ti nesto govoriki o tome? Svakako uspori, a ovo smeckasto i par kapljica moze biti svakako od pregleda, ja sam u trudnoci cesto nakon vaginalnog pregleda imala isti slucaj. Ako slucajno ne daj boze krenu bolovi onda pravac hitna, ili ako se krvarenje pojaca. Hematomi su cesti i cesti bude sve ok, sad uspori tempo i mazi busu ❤️
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Stela, hvala ti ❤️ pusa tebi i Leonu 😘😘
Angel eyes, hvala ti ❤️ žao mi je za negativnu betu.. odmori, posloži misli i onda hrabro dalje 💪🤞🥰
Lali, biti će sve u redu, vjerujem 🙏🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji