Annboleyn i Dodo čestitam na lijepom duplanju! 🥳🥳 Sad novog strpljena do ultrazvuka, nadam se da će sve biti super! 🤞🏻🍀❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Jurky sretan ti rođendan i od srca sve najbolje 🎉💐🎂
Dodo & Annboleyn rasturile!!! 🍀
Ivy19 držim fige da endo krene surađivati 🤞
BikMik mene je ova menga nakon stimulacije rasturila + upala mjehura, kljukaj se tabletama i nadam se da će ti što prije popustiti
Lunolina šaljem ti najčvršći zagrljaj, točno znam kako se osjećaš u ovom trenutku. Držim ti fige da za 14dana ugledaš + na testiću ❤️ Neću te obasipati nekom pozitivom jer ni sama nisam bila takva ali evo iskreno se nadam da će sve biti ok
Rolice suosjećam sa tobom. Meni uz Uvin čaj pomažu i Cystinol tablete (na prirodnoj bazi jer ja izbjegavam antibiotik ako ga ne moram piti) pij i toplu pivu Nadam se da si uskoro ko nova!
Srculence ti budeš onda 7 dana prije mene cca. Meni treba 27.04. doći i ponovno krećem na folikulometrije jer mi je u ovom ciklusu ovulacija bila jaaako rano, što opravdava sve ove bolove u nazad tjedan dana. Rekao je doktor da ne žalimo za ničim i hrabro startamo dalje, uputnica mi i dalje vrijedi 🤞🍀 Ja sam pozitivna i optimistična i drago mi je da smo išli već sada jer sam ako ništa drugo mirnija kada na UZV-u vidim situaciju gdje mi je sve lijepo objašnjeno i da je endometrioza pod nadzorom
Annboleyn ženoooo, betuška je prekokrasna!😊 Čestitam od ❤!🥰🥰 Kad imaš prvi ultrazvuk?💪💪🤗🤗
Dodo wiiiiiiii, kakva krasna betuška!😊 Čestitam!❤ Očekujemo da nastavi u istom tonu.🤞🤞🍀🍀❤❤
Lunolina jako mi je žao da su obje mrvice prestale sa razvojem, ali navijamooooo na sav glas da mrvica u bušici pokaže kako lijepo raste i napreduje!🙏🙏🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ako nekog zanima pročitala sam na fejsu da je poliklinika Mia krenula s konzultacijama, a krajem mjeseca imaju službeno otvorenje. I tamo sada radi dr. Tomičić kojeg su žene dosta nahvalile. Radio je u Petrovoj. Ja ne znam ništa o njemu.. 🤷🏻♀️
Lunolina nadam se da će ta jedna mrvica biti dobitna, drzimo fige ❤️🤞🏻🥰
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Wildflower, Ivy19, Nicaivo, TraTinčica, Dodo, Rolica, Čokoladica, Saniii, Marisha, hvalaa puno ❤️
Lunolina, žao mi je što nemaš smrzlića i navijam jako da se ta jedna mrva čvrsto primi 🤞🥰
Ivy, sretnoo 🤞🥰
Annboleyn, Dodo, cure bete su super, sretno dalje 🤞🥰
Rolica, 🤞 da brzo prođe 🥰
😘😘😘😘😘 svima

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky sretan roćkas 🥳🥳
Annboleynsuper duplanje, sretno dalje 🤞
Ivy19 a jesi dobila objašnjenje zašto uopće pijes femaru a ideš u prirodni FET, jel inače imaš prirodne O? Femara se koristi za indukciju ovulacije u prirodnom ivf-u ili kod inseminacije i moze potaknuti rast vise folikula. Gdje si u postupku? Znam da dr B zna dati takav protokol za što kvalitetniju O i to je super pristup. Ali endo je baš tanak, kreni sa ciklom, ananasom i brazilskim oraščićima da malo poguraš, mada ja mislim da je sad i kasno, s tim se krene čim stane krvarenje .. Ali držim 🤞 da se trgne .
Dodosretno i tebi dalje🤞
Luckyu kojoj si ti fazi 🤗
Jesam da izazovem svoju ovulaciju jer moje ima pa nema..u Vinogradskoj...da dr.B promijenio protokol,jer imam 7 fetova s estrofemom,dva puta beta pozz,pa i srceka,al nije opstalo...posto me napokon zapao dr B,a ne dr.T htijela sam i ja drugaciji protokol...pa mi dao femaru i od 10dc jer sam tad dosla na uzv,rekao da moze i tad...dal mozda znas sta sad dalje s obzirom da imam 2 folikula,dal ce ic stoperica,punkcija,taj dio nist nezz😬
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Dodo i tvoja beta odlicna! Bas lijepe vijestiiii! Veselim se svakom pozitivnom testicu i beti kao da su moje, bas bas najiskrenije iako vas niti ne znam!
Sanjushka bas sam i ja to sad procitala, on je izvrstan doktor, puno su ga hvalile u starijim volovima ove teme i na forum.hr isto. Drago mi je i da je nasa Rijeka dobila privatnu kliniku i nadam se da ce biti uspjesni s radom.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cestitam na dobrim betama🍀🍀🍀
Evo me s pregleda. Imamo srceko koje smo vidjeli kako titra 🥹
https://ibb.co/LJ3rLHg
Imam neki hematom ili vise njih, pa kao malo moram pripazit zbog toga. Ali zasad je to vrlo uobicajeno. Nadam se da ce to zavrsit kako treba. Tako sam bila sva izgubljena danas, ali kad sam doma dosla mi je sve nekako sjelo na svoje i malo sam pustila suzu od srece😫😁 sljedeci pregled 25.4. opet na odjelu pa cu nakon toga valjda kod nekog svog.
I dalje citam i pratim i navijam za sve.🍀❤️

👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Annboleyn čestitam ti i samo da nastavi se duplat i sve dovro razvijat ❤️🤞
Lunolina držim 🤞 da se ta jedna mrvica izbori do kraja 🥰
Jurky sretan rođendan 🥳🥳
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Cestitam na dobrim betama🍀🍀🍀
Evo me s pregleda. Imamo srceko koje smo vidjeli kako titra 🥹
https://ibb.co/LJ3rLHg
Imam neki hematom ili vise njih, pa kao malo moram pripazit zbog toga. Ali zasad je to vrlo uobicajeno. Nadam se da ce to zavrsit kako treba. Tako sam bila sva izgubljena danas, ali kad sam doma dosla mi je sve nekako sjelo na svoje i malo sam pustila suzu od srece😫😁 sljedeci pregled 25.4. opet na odjelu pa cu nakon toga valjda kod nekog svog.
I dalje citam i pratim i navijam za sve.🍀❤️
Ajme kako predivno, to kad vidis srceko i jos bolje kad ga cujes je nesto neopisivo 🥰 slobodno pusti rijeku suza, to je velika stvar ❤️
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji