Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marisha
    11. Travanj 2024. 13:43

Lali28

Cestitam na dobrim betama🍀🍀🍀

Evo me s pregleda. Imamo srceko koje smo vidjeli kako titra 🥹
    https://ibb.co/LJ3rLHg
    Imam neki hematom ili vise njih, pa kao malo moram pripazit zbog toga. Ali zasad je to vrlo uobicajeno. Nadam se da ce to zavrsit kako treba. Tako sam bila sva izgubljena danas, ali kad sam doma dosla mi je sve nekako sjelo na svoje i malo sam pustila suzu od srece😫😁 sljedeci pregled 25.4. opet na odjelu pa cu nakon toga valjda kod nekog svog.
    I dalje citam i pratim i navijam za sve.🍀❤️

Prekrasne vijesti i prekrasna slikica. Uživaj u trudnoći i neka sve bude kako se kaže školski 🌷 

Lali28
    11. Travanj 2024. 13:49

Medolina

Lali28

Cestitam na dobrim betama🍀🍀🍀

Evo me s pregleda. Imamo srceko koje smo vidjeli kako titra 🥹
    https://ibb.co/LJ3rLHg
    Imam neki hematom ili vise njih, pa kao malo moram pripazit zbog toga. Ali zasad je to vrlo uobicajeno. Nadam se da ce to zavrsit kako treba. Tako sam bila sva izgubljena danas, ali kad sam doma dosla mi je sve nekako sjelo na svoje i malo sam pustila suzu od srece😫😁 sljedeci pregled 25.4. opet na odjelu pa cu nakon toga valjda kod nekog svog.
    I dalje citam i pratim i navijam za sve.🍀❤️

Ajme kako predivno, to kad vidis srceko i jos bolje kad ga cujes je nesto neopisivo 🥰 slobodno pusti rijeku suza, to je velika stvar ❤️

Haha mogla bi sad i na tvoj komentar plakat😭😭❤️ ne mogu vjerovat da nam se nasa zelja ostvarila. Boze daj da sve bude kako treba.

Marisha hvala❤️🥰

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

Jurky32
    11. Travanj 2024. 14:01

Lali, predivno 😍 čestitam od ❤️ neka bude i dalje uredna i zrdava trudnoća 🤞🥰
    Medolina, hvala ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Rolica
    11. Travanj 2024. 14:39

Annboleyn i Dodo super za betu! Nek se dalje lijepo dupla 
    Marisha hehee ovo za pivu mi se sviđa  Drago mi je da si ti zadovoljna i pozitivna, biti će to sve supeeeer 🤗🎉
    Lunolina žao mi je za 2 mrvice koje su odustale, znam kakav je osjećaj.. Navijamo za ovu u buši da uspije 🤞🏻🥰
    Lali waaaauuu predivnooo.... nek se sve nastavi školski, od srca ti želim 🤞🏻🥰
    .
    Btw kada bi otprilike trebalo prestati sa alkoholom kod fet-a? Taman za vikend imam neko druženje ahahha pa već sada mislim jel smijem jednu pivicu ili ne  Nekako se sad polako veselim fet-u... do jučer nisam jer sam bila uvjerena da prebacujemo, a sad me već emocije hvataju pomalo 🥰
    .
    Sretno svim curkama!

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Stela_M
    11. Travanj 2024. 14:57

Jurky srećo sretan ti rođendan želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha neka ti se ispuni najveća želja i najljepši san  od ❤️ ti želimo Leon i ja sve naj naj 🥳🎂🍰🍻🤗❤️❤️
    Čokoladice jesu li te zvali za embrije🙈
    Korni, NPelica lete te vaše trakice🙈 jel sve spremno 🤭❤️
    Annboleyn odlično draga baš mi je drago neka te prati uredna i školska trudnoća 🙏🤗❤️
    Lunolina navijamo za mrvicu da se primi 🙏🤗❤️
    Dodo čestitam, neka se lijepo podupla 🙏🤗❤️
    Lali čestitam neka do kraja bude sve uredno 🙏🤗❤️
    Oblutak ako se endo krenuo stanjivati onda nema smisla vraćati embrij jer nije endo receptivan i uskoro će nastupiti krvarenje, a najbolje ćeš znati na idućoj kontroli kakva je situacija i dal se fakat stanjuje ili je do samog mjerenja greška, sretno 🤞🙏❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Saniii
    11. Travanj 2024. 15:02

Ivy19

Saniii

Jurky sretan roćkas 🥳🥳
    Annboleynsuper duplanje, sretno dalje 🤞
    Ivy19 a jesi dobila objašnjenje zašto uopće pijes femaru a ideš u prirodni FET, jel inače imaš prirodne O? Femara se koristi za indukciju ovulacije u prirodnom ivf-u ili kod inseminacije i moze potaknuti rast vise folikula. Gdje si u postupku? Znam da dr B zna dati takav protokol za što kvalitetniju O i to je super pristup. Ali endo je baš tanak, kreni sa ciklom, ananasom i brazilskim oraščićima da malo poguraš, mada ja mislim da je sad i kasno, s tim se krene čim stane krvarenje .. Ali držim 🤞 da se trgne .
    Dodosretno i tebi dalje🤞
    Luckyu kojoj si ti fazi 🤗

Jesam da izazovem svoju ovulaciju jer moje ima pa nema..u Vinogradskoj…da dr.B promijenio protokol,jer imam 7 fetova s estrofemom,dva puta beta pozz,pa i srceka,al nije opstalo…posto me napokon zapao dr B,a ne dr.T htijela sam i ja drugaciji protokol…pa mi dao femaru i od 10dc jer sam tad dosla na uzv,rekao da moze i tad…dal mozda znas sta sad dalje s obzirom da imam 2 folikula,dal ce ic stoperica,punkcija,taj dio nist nezz😬

Znala sam da je dr B 😁.
    Neće bit punkcije jer ideš u FET, čekat će da folikuli sami puknu i ako bude sve okej sa endometrijem ide transfer za onoliko dana koliko ti je star embrij..
    Lali čestitke na srčeku ❤️, nek dalje bude sve uredu 🙏
    Rolica slobodno se počasti jer si u prirodnom ciklusu bez lijekova . Teoretski možeš sve do transfera jer onda si PUPO 🫠
    Dr. Karlo Tomičić, imala sam čast upoznat tog divnog doktora, odradio mi je moj prvi transfer i taj tjedan otišao za Irsku, jedan od najdivnijih doktora koje sam dosad upoznala 🫠. 

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Mura
    11. Travanj 2024. 15:07

Drage žene, čitam vas redovno i veselim se svakoj pozitivnoj beti s vama  Nisam bila aktivna jer čekamo da se odjel u Osijeku otvori (nakon obnove laboratorija), što je trebalo biti još u veljači pa nikako...
    Znam da je bilo par žena koje su išle/planirale ići u KBC Osijek na postupak pa da podijelim svježu vijest od danas - radovi u MPO Odjelu su konačno gotovi, čeka se odobrenje ministarstva i uskoro kreću postupci! Objavljeno na IG stranici KBC-a Osijek, a i po raznim portalima. Pa da podijelim vijest ako netko čeka kao i mi 

👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
    🧑 34, hyperspermia
    Planiranje trudnoće od 01/2022
    1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
    FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
    Histeroskopija (03/2024)
    FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg

Čokoladica 🍀
    11. Travanj 2024. 15:15

Stela_M

Jurky srećo sretan ti rođendan želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha neka ti se ispuni najveća želja i najljepši san od ❤️ ti želimo Leon i ja sve naj naj 🥳🎂🍰🍻🤗❤️❤️
    Annboleyn odlično draga baš mi je drago neka te prati uredna i školska trudnoća 🙏🤗❤️
    Oblutak ako se endo krenuo stanjivati onda nema smisla vraćati embrij jer nije endo receptivan i uskoro će nastupiti krvarenje, a najbolje ćeš znati na idućoj kontroli kakva je situacija i dal se fakat stanjuje ili je do samog mjerenja greška, sretno 🤞🙏❤️

Mene su zvali samo dan nakon aspiracije da mi kazu da je transfer u subotu. Ja sam mislila da ce me zvati vise puta i obavjestavati o stanju. Medutim, ocito nije takva procedura 🤪 mene je naravno strah da cu ja doci u subotu, a transfera nece biti. 🙈🤔

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Marisha
    11. Travanj 2024. 15:34

Čokoladica

Stela_M

Jurky srećo sretan ti rođendan želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha neka ti se ispuni najveća želja i najljepši san od ❤️ ti želimo Leon i ja sve naj naj 🥳🎂🍰🍻🤗❤️❤️

Mene su zvali samo dan nakon aspiracije da mi kazu da je transfer u subotu. Ja sam mislila da ce me zvati vise puta i obavjestavati o stanju. Medutim, ocito nije takva procedura 🤪 mene je naravno strah da cu ja doci u subotu, a transfera nece biti. 🙈🤔

Nazovi i pitaj...tvoje je pravo raspitati se kako stvari stoje. Sretno 🙏

Lali28
    11. Travanj 2024. 15:34

Saniii, Stela, Rolica, Jurky hvala vam💕

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani