Jurky srećo sretan ti rođendan želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha neka ti se ispuni najveća želja i najljepši san od ❤️ ti želimo Leon i ja sve naj naj 🥳🎂🍰🍻🤗❤️❤️
Čokoladice jesu li te zvali za embrije🙈
Korni, NPelica lete te vaše trakice🙈 jel sve spremno 🤭❤️
Annboleyn odlično draga baš mi je drago neka te prati uredna i školska trudnoća 🙏🤗❤️
Lunolina navijamo za mrvicu da se primi 🙏🤗❤️
Dodo čestitam, neka se lijepo podupla 🙏🤗❤️
Lali čestitam neka do kraja bude sve uredno 🙏🤗❤️
Oblutak ako se endo krenuo stanjivati onda nema smisla vraćati embrij jer nije endo receptivan i uskoro će nastupiti krvarenje, a najbolje ćeš znati na idućoj kontroli kakva je situacija i dal se fakat stanjuje ili je do samog mjerenja greška, sretno 🤞🙏❤️
Mene su zvali samo dan nakon aspiracije da mi kazu da je transfer u subotu. Ja sam mislila da ce me zvati vise puta i obavjestavati o stanju. Medutim, ocito nije takva procedura 🤪 mene je naravno strah da cu ja doci u subotu, a transfera nece biti. 🙈🤔
O hebemu sve pa onda se to sve nešto promijenilo 🤣🤣 znači treniraš živce hebeš mi sve nema goreg od čekanja🙈🙈 ma da nema ništa javili bi sigurno nisu sve žene iz Zagreba zamisli da putuješ iz Splita, a da ne jave, tako da što se toga tiče mislim da možeš biti mirna... s druge strane imaju moćne inkubatore tako da sigurno te mrvice nestrpljivo čekaju 🤭🤭🙏❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Lali predivno! 🥰🥰 Čestitam! ❤️❤️
Slee i Sanii hvala na info o doktoru. Onda sigurno uzimam u obzir i Miu kad dođe vrijeme za još ovaj jedan preko hzzo-a što mi je ostao..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Sanii oooo hvala na info, onda se još malo častim do velikog dana 😅🥂🤭😘😘
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hvala cure svima, bas ste divne sve ❤️🤗
Dodo cestitaam, super beta 🥳
Lunolina zao mi je zbog mrva koje su odustale u labosu, neka se ta jedna koju ti cuvas lijepo razvija, ipak je kod mame najbolje 🙏
Lali divno 😍
Hypnoticpoison prvi UZ pregled je 23.04. 🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Saniii da znala si odmah da dr.B😊
Hvala ti na info puno...danas je spomenuo stopericu,pa sam zato pomislila da ce bit i punkcija,al hvala,utjesila si me....idemo debljati endo i nadat se fetu....
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
Jurky srećo sretan ti rođendan želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha neka ti se ispuni najveća želja i najljepši san od ❤️ ti želimo Leon i ja sve naj naj 🥳🎂🍰🍻🤗❤️❤️
Čokoladice jesu li te zvali za embrije🙈
Korni, NPelica lete te vaše trakice🙈 jel sve spremno 🤭❤️
Annboleyn odlično draga baš mi je drago neka te prati uredna i školska trudnoća 🙏🤗❤️
Lunolina navijamo za mrvicu da se primi 🙏🤗❤️
Dodo čestitam, neka se lijepo podupla 🙏🤗❤️
Lali čestitam neka do kraja bude sve uredno 🙏🤗❤️
Oblutak ako se endo krenuo stanjivati onda nema smisla vraćati embrij jer nije endo receptivan i uskoro će nastupiti krvarenje, a najbolje ćeš znati na idućoj kontroli kakva je situacija i dal se fakat stanjuje ili je do samog mjerenja greška, sretno 🤞🙏❤️
Mene su zvali samo dan nakon aspiracije da mi kazu da je transfer u subotu. Ja sam mislila da ce me zvati vise puta i obavjestavati o stanju. Medutim, ocito nije takva procedura 🤪 mene je naravno strah da cu ja doci u subotu, a transfera nece biti. 🙈🤔
O hebemu sve pa onda se to sve nešto promijenilo 🤣🤣 znači treniraš živce hebeš mi sve nema goreg od čekanja🙈🙈 ma da nema ništa javili bi sigurno nisu sve žene iz Zagreba zamisli da putuješ iz Splita, a da ne jave, tako da što se toga tiče mislim da možeš biti mirna… s druge strane imaju moćne inkubatore tako da sigurno te mrvice nestrpljivo čekaju 🤭🤭🙏❤️
Stela pa nemam pojma je li se sta promijenilo, meni je prvi put pa samo radim sta mi oni kazu. A zivci uf, mislim da sam muza izludila. Samo o tome pricam 🤪 ja isto mislim da bi javili da se nije nista razvilo. Tjesim se tako.
Marisha hvala ti, rekli su oni mene zvati u petak za dogovor, pa cu se strpit do sutra ujutro 🤞🍀
Mozda sam trebala danas zvati, ali eto nisam znala 🙈

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Annboleyn, dodo bravoo, baš mi je drago ❤️ neka vam vrijeme do prvog uzv-a brzo prodje 🍀
Lunolina navijamo za malu mrvu koja se gnijezdi kod tebe ❤️
Lali bravo, čestitam 🥳 nek te prati uredna i školska trudnoća ❤️ ja sam cmoljila kao kišna godina nakon prvog pregleda 🙈
Stela bome lete da 🤭 puno toga još nije spremno, ali od idućeg tjedna sam na GO, pa se bacam na pripremu 🥰 pusa tebi i L. ❤️
Sretno cure ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Drage moje, žao mi je ali morala sam se malo maknuti s foruma i zaokupirati poslom da izdržim ovo čekanje do bete, nažalost negativna je...
Prošla sam silne zaostatke, žao mi je ako sam koga zaboravila nabrojati. Žao mi je zbog svega lošeg, cure držite se, šaljem zagrljaje Ivaaa, Milaa, Sanjuhska, Sunshine, Bikmik, Ivka 🤗🤗🤗
Lulli rasplakala si me ❤️❤️ želim ti svu sreću. Nekako sam se pronašla u tvoj priči 🥰🥰
Čestitam na lijepim vijestima, tako mi je drago zbog vas ❤️❤️ neka se bebice lijepo razvijaju dalje 🙏🙏 Mala lutkice, Annboleyn, Dodo, Marica, Tratincica, Fionci 🥰🥰
Korni uživaj u porodiljnom 🥰🥰
Luna divno, uživaj 🥰🥰
Jurky sretan rođendan 😘
Lali ❤️❤️❤️ čestitam
Sretno svima!
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Drage žene, čitam vas redovno i veselim se svakoj pozitivnoj beti s vamaNisam bila aktivna jer čekamo da se odjel u Osijeku otvori (nakon obnove laboratorija), što je trebalo biti još u veljači pa nikako…
Znam da je bilo par žena koje su išle/planirale ići u KBC Osijek na postupak pa da podijelim svježu vijest od danas - radovi u MPO Odjelu su konačno gotovi, čeka se odobrenje ministarstva i uskoro kreću postupci! Objavljeno na IG stranici KBC-a Osijek, a i po raznim portalima. Pa da podijelim vijest ako netko čeka kao i mi
Pozdrav Mura, i ja sam u Osijeku, kod kojeg si doktora? Zanima me kada se otvori da li se treba narucivati ili samo javiti prvi dan menge i 3. Se pojaviti s uputnicom, naravno pod uvjetom da imam sve nalaze 🙂
👸34, 2xhisteroskopija, ✂️oba jajovoda
🤴34,normo
05/23 1. IVF prirodni,beta ❌
06/23. 1.AIH - vanmaternična trudnoća lijevi jajovod
08/23. 2.AIH-biokemijska trudnoća
09/23. Spontana trudnoća-vanmaternična trudnoća desni jajovod
2/2024 IVF stimulirani- 11 🥚-8 zrelih, oplodeno 5 i na kraju 1 blastica prezivjela, aspiracija 3.2. transfer 8.2., beta 20.2.❌
Draga Angel eyes žao mi je zbog bete, drži se... imaš li plan za dalje 😊🥰
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji