Tratincicebravo! Jako lijepo tamni😍
BikMikjako mi je zao😔nadam se da ce iduci postupak biti uspjesan❤️znam da je lako reci, ali nemoj klonuti duhom❤️oboje ste mladi, zdravi i brzo ce vama doci vasa bebica.
.
Nas transfer je sutra. Od 20 folikula smo dobili 10 stanica i od toga su jucer bile 4 oplodjene, danas smo pali na 3. 1 je super, 2 su tak tak tako da cemo ipak vratiti 2 da povecamo sanse (oni su predlozili). Uzimam godisnji od sutra pa do kraja tjedna u nadi da cu tako povecati sanse za male mrve ❤️
I moje dvije blasto su odustale, sad imam 4 zamrznute u tom njihovom prvom stadijumu, ko zna hoce li se razvijati. Zelim ti puno srece, meni je transfer bio preljep iako je imao malo poteskoca ❤️🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bas mi je zao, nadala sam se da ces bolje proci od mene sa tabletama, ja dvije sedmice nisam mogla raditi i nazalost nakon 7 dana otkriju da se zaglavio fetus i nazivo kiretazu laganu imala… Drzim fige da prodje i uzmi si sto vise vremena ❤️
BikMik možeš mi malo detaljnije svoje iskustvo napisat..?
Jer meni su bolovi kompletno prestali kad sam došla.iz bolnice i onda nakon 24 sata opet krenuli. Ja krvarenja više nemam od petka, malo još povremeno malo zasmeđarim.
Ja sam ovo sve pripisivala endometriozi i adenomiozi, mama mi govori da idem na hitnu da to još jednom provjere. Javila sam se svojoj ginekologici danas pa čekam da pogleda mail da vidim ako ona ima šta za reći pametno..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
cure cestitam na pozitivnim testicima, stvarno dizete elan na temi pogotovo nama koje nismo jos ni krenule
lunolina drzimo najjace fige za mrvicu
bikmik jesi ponavljala test ?
ivkaa tvoji simptomi zvuce top, jesi ti radila test ? tko te vodi u KBC ako smijem pitat ?
cure imam pitanje vezano uz progesteron.. mogu li ga izvaditi kroz popodne oko 16h, kad nisam nataste, ili je bolje cekati jutro? O mi je bila u subotu kasno navecer, mozda je uslo i u ranu nedjelju, znaci danas sam 8 ili 9dpo. je li to ok za izvaditi progesteron, s obzirom da nije skolskih 7 dana? hvala unaprijed !
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Sunshine žao mi je, sad samo jako u nastavak :) :)
Jabukice kako si draga
Jurky što ima kod tebe
Sanii kako si ti, koji su planovi :)
Sanjushka o baš mi je žao sad takvom nastavku situacije, nadam se da nije neka upala. Bolje da odeš doktoru ili na hitnu pa nek ti provjere situaciju. U najboljem slučaju izgubiš koji sat, ali si mirna i znaš što je. Želim ti da sve brzo prođe
BikMik stay strong
Tratinčice čestitam, prava crta crturina
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Lunolina Mi smo u januaru imali najgori spermiogram od 190mio pao je na 49 ali smo se sa godisnjeg vratili sa virusom i verujem da je ro uticalo na los nalaz. Drzim fige da budu 4 dobre 🤞🏻🍀
TraTincica Cestitam plus kao kuca 🍀❤️
BikMik Ponovi test i sutra mozda je ipak prerano. Drzim fige 🤞🏻🍀
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
cure cestitam na pozitivnim testicima, stvarno dizete elan na temi pogotovo nama koje nismo jos ni krenulelunolina drzimo najjace fige za mrvicu
bikmik jesi ponavljala test ?
ivkaa tvoji simptomi zvuce top, jesi ti radila test ? tko te vodi u KBC ako smijem pitat ?
cure imam pitanje vezano uz progesteron.. mogu li ga izvaditi kroz popodne oko 16h, kad nisam nataste, ili je bolje cekati jutro? O mi je bila u subotu kasno navecer, mozda je uslo i u ranu nedjelju, znaci danas sam 8 ili 9dpo. je li to ok za izvaditi progesteron, s obzirom da nije skolskih 7 dana? hvala unaprijed !
Nisam ponavljam, po prvi put do sada nisam imala jednostavno smage za jos jedno razocarenje :(. Sutra cu i znat cu na cemu sam...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Bas mi je zao, nadala sam se da ces bolje proci od mene sa tabletama, ja dvije sedmice nisam mogla raditi i nazalost nakon 7 dana otkriju da se zaglavio fetus i nazivo kiretazu laganu imala… Drzim fige da prodje i uzmi si sto vise vremena ❤️
BikMik možeš mi malo detaljnije svoje iskustvo napisat..?
Jer meni su bolovi kompletno prestali kad sam došla.iz bolnice i onda nakon 24 sata opet krenuli. Ja krvarenja više nemam od petka, malo još povremeno malo zasmeđarim.
Ja sam ovo sve pripisivala endometriozi i adenomiozi, mama mi govori da idem na hitnu da to još jednom provjere. Javila sam se svojoj ginekologici danas pa čekam da pogleda mail da vidim ako ona ima šta za reći pametno..
Ja sam dobila tbl za vagninalno kuci, i taj dan je islo iz mene ko ludo i kontrakcije i sve i ja sam bila ubjedjena da je sve izaslo. Sledece dane sam navece provela sa termoforom, ali po danu sam ono mogla normalno samo nekad tako zaboli da sam morala stati u po prodavnice i cucnuti dok prodje. Ali ja hrabrica naravno necu kod doktora, sve je to normalno, ipak je to pobacaj. Srecom tad bila u Bosni i odem svojoj gin i kazem joj za spontani i za bolove i ona kaze ajde da te pregledamo. Reko ni slucajno, jos malkice krvarim, neugodno mi je. I zena me toliko nagivara ja sjednem, kaze ona sreco tebi se zaglavio fetus, ja tebe moram ocistiti. Tad tek za mene krecu nocne more na toms tolu i za kapima egotamina naredna tri dana. Ali i to se prezivilo ❤️. Moj savjet, otidji doktoru....
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Molila bi info za Vuk Vrhovec što se tiče konzultacija. Da li imamo samo razgovor ili i pregled?
22.08. +
Slee osobno nemam iskustva sa Almageom ,ali pisale su curke da su okej, sad sam bacila oko na sastav i tu su negdje sa Novalcem, ionako je u prvom tromjesečju najbitniji folat barem 800mcg za bebu, a ovo sve ostalo ionako ide nama :),
Tratinčica odlične crtice 👍
Bikmik držim 🤞 za betu.
Zaista je lijepo vidjeti toliko pozitivnih testića zaredom, dobijem volju da odmah idem u postupak 🤭.
Sunshine žao mi je 😔, ja bih svakako potvrdila još jednom barem testom prije nego prestanem sa terapijom, jer krvarenja su moguća u ranoj trudnoći, da si mirne glave. Obzirom da si iskoristila sve stimulirane postupke proko hzzo-a ostaju ti jedino privatnici, a tu će ti svatko dati preporuku onog gdje je uspio, jer tu je teško biti objektivan. Ja imam iskustva sa Aleom fertility i Repromedom i obje klinike su za svu preporuku, od osoblja do usluge i najbitnije stručnih doktora . Imaš još dva prirodna Ivf-a na teret hzzo-a i njih možeš iskoristit u B+ i kod Skvorca.
Sretno svima danas 🤞🤞
Hvala na odgovoru, vec 4 dana smedarim nikako prokrvariti, a i radila sam clearblue digitalni, mislim da bi nesto pokazao ipak, od simptoma mislim da sam imala sve pa sam imala i velika ocekivanja no nazalost nista, ali idemo dalje 💪
👸 31 🤵41
AMH - 6.4
Astenotheratozoospermia
1. put 8/22 3j.s., 1 oplođena vraćena - BETa 0
2. put 12/22 4j.s. - nijedna oplođena
3.put 6/23 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena ❌
4.put 3/24 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena, M stigla prije bete ❌️
Ej drage žene. .
Jedva čekam srijedu i betu ..ovo mi je bio prvi plusić ikada i sad se nadam beti dobroj i uzv-u kad dode vrijeme za to ..toliko se bojim jer čitam tu lijepe priče i ove manje ..em ti pobačaji em ovo ono. Toliko me strah se veseliti plusiću i beti kad dode vrijeme jer onako samo me prođe neki strah jer mi sve ovo nerealno pa čak i tak plusič koji do sada nikad nisam vidjela. 🫣🥺😇🥰🙏
Sretno danas svima 🥰🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji