Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    08. Travanj 2024. 08:38

loli2020

BikMik

TraTinčica

Sretno svima danas ❤️
    Ja ponovila danas test da vidim da li tamni crta 🙉🙂
    https://ibb.co/PgV4DnC

Super tamni ❤️
    Ja nisam radila jer sam juce bila i sebe i muza ubila psihicki, da smo se osjecali toliko pregazeno i jadno, ne mogu nam to vise raditi. Treba jos i roditelje razocarati, pa lagano za Fet se spremati….

Ženo draga ne radi si to,kakvo razočaranje roditelja… oprosti,ali ne smiješ tako razmišljati. dok nalaz bete ne pokaže crno na bijelo nije ništa gotovo. Samo hrabro,svaki neuspjeh je stepenica vise do uspjeha. I ja se bojim razočaranja,3 FET-a sam imala bezuspješna. Sada smo od 7 stanica,imali samo 3 oplođena ostali smo na kraju samo na jednom embriju,koliko se veselim FET-u toliko se i bojim. Ali idem po tog malog tvrdoglavca koji se nije dao u nadi da je to to i da će to biti moje drugo djete. Ako ne uspije,barem sam imala šanse za trudnoćom u svakom slučaju vise nego ijedan drugi mjesec. Ne odustaj ženo,žena si i možeš sve. Znam da mi je možda lako sada pričati jer ipak imam jedno djete,ali svaki put sve proživljavam sa istom emocijom kao i prije nje. Mama,negdje te tvoja beba čeka. A možda već i rapidno raste u stomaku. 💚💚💚💚💚💚💚

Em si u pravu, em si me u prepunom tramu rasplakala ❤️, hvala ti puno, pogodila si metu i drzim nam fige da se zajedno radujemo ubrzo 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Hypnoticpoison
    08. Travanj 2024. 08:39

Medena33

Hyponoticpoison kakve si rezultate imala s njom? Ja cekam M da krenem s bockanjem. Uzimat cu supercur sprej i elonvu.
    Ovo mi je tek drugi put da idem u ivf, prosli mjesec nisam reagirala na terapiju pergoverisa.

Medena elonvu sam imala u kombinaciji sa gonalom i imali smo šest velikih folikula (ja i inače nemam puno folikula) dobili četiri jajne stanice, dvije su se oplodile, jedna je odustala i vratlli su mi trodnevnu osmostaničnu mrvicu koja je rezultirala trudnoćom, ali nam se nažalost dogodio missed ab.🥺🥺💔 Sad u drugom postupku sam bila na gonalu, imali smo osam folikula, osam jajnih stanica, tri zrele i nije došlo do oplodnje.😱 A ovaj put sam ponovno na elonvi u kombinaciji sa menopurom sa kojim danas počinjem.🙏🙏 Želim ti svu sreću i samo hrabro i pozitivno!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤ Prvi ivf je najčešće i "probni" jer liječnici ne mogu znati kako ćemo i mi i naše tijelo odreagirati na određenu stimulaciju.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

sanjushka
    08. Travanj 2024. 08:42

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️    
    TRAVANJ 2024.
    8.4. pon
    MILA123 - ultrazvuk 
    MARISHA - ultrazvuk ivf
    NICAIVO - aspiracija
    ČOKOLADICA - aspiracija
    9.4. uto
    ANNBOLEYN - beta
    10.4. sri
    TRATINČICA - beta
    IVKA33 - beta
    WILDFLOWER - ultrazvuk ivf
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk ivf 
    ROLICA - ultrazvuk fet
    11.4. čet
    LALI28 - ultrazvuk
    ANGEL EYES - beta
    DODO87 - beta
    IVY19 - ultrazvuk fet
    12.4. pet
    KOALICA2 - konzultacije ivf
    24.4. sri
    NPELICA - ultrazvuk
    25.4. čet
    JABUKICA - ultrazvuk 
    29.4. pon
    KORNI - ultrazvuk

SVIBANJ 2024.
    6.5. pon
    JURKY - amniocenteza
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Jutro i sretno danas cure. 🤞🏻🍀
    Malo kasnim jer sam jučer uz sve bolove koji ne staju i temperaturu dobila tako da nisam išla radit. Odlučila sam malo produžiti u krevetu.. 

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

loli2020
    08. Travanj 2024. 08:45

BikMik

loli2020

BikMik

TraTinčica

Sretno svima danas ❤️
    Ja ponovila danas test da vidim da li tamni crta 🙉🙂
    https://ibb.co/PgV4DnC

Super tamni ❤️
    Ja nisam radila jer sam juce bila i sebe i muza ubila psihicki, da smo se osjecali toliko pregazeno i jadno, ne mogu nam to vise raditi. Treba jos i roditelje razocarati, pa lagano za Fet se spremati….

Ženo draga ne radi si to,kakvo razočaranje roditelja… oprosti,ali ne smiješ tako razmišljati. dok nalaz bete ne pokaže crno na bijelo nije ništa gotovo. Samo hrabro,svaki neuspjeh je stepenica vise do uspjeha. I ja se bojim razočaranja,3 FET-a sam imala bezuspješna. Sada smo od 7 stanica,imali samo 3 oplođena ostali smo na kraju samo na jednom embriju,koliko se veselim FET-u toliko se i bojim. Ali idem po tog malog tvrdoglavca koji se nije dao u nadi da je to to i da će to biti moje drugo djete. Ako ne uspije,barem sam imala šanse za trudnoćom u svakom slučaju vise nego ijedan drugi mjesec. Ne odustaj ženo,žena si i možeš sve. Znam da mi je možda lako sada pričati jer ipak imam jedno djete,ali svaki put sve proživljavam sa istom emocijom kao i prije nje. Mama,negdje te tvoja beba čeka. A možda već i rapidno raste u stomaku. 💚💚💚💚💚💚💚

Em si u pravu, em si me u prepunom tramu rasplakala ❤️, hvala ti puno, pogodila si metu i drzim nam fige da se zajedno radujemo ubrzo 🤗

Šaljem ti veliki imaginarni zagrljaj sa zelenim srcetima jer najvažnije je naše mentalno zdravlje i da smo tu jake. 💪🏻💪🏻🤞🏻🤞🏻💚💚

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Hypnoticpoison
    08. Travanj 2024. 08:48

Jutro, kraljice!🤗🤗
    Čokoladice i Nicaivo sretno danas na aspiraciji, neka berba bude i više nego dobra!🤞🤞🍀🍀❤❤ Javite nam se kad malo odmorite.🤗🤗
    Tratinčice kraljice, preeeeeedivno ti je testić potamnio od jučer.😊❤ Čekamo betušku koja će biti divna, ne sumnjam ja u to!🤞🤞🙏🙏🍀🍀❤❤
    BikMik da, nemoj si to raditi. Ništa nije gotovo i otjeraj sve te ružne i tužne misli. Ti si žena lavica i vidjet ćeš da će sve biti dobro. Mora.❤ Samo smireno i pozitivno do bete. Mi smo uz tebe i s tobom!🤗🤗❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• BikMik
    08. Travanj 2024. 08:54

sanjushka

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    TRAVANJ 2024.8.4. pon
    MILA123 - ultrazvuk
    MARISHA - ultrazvuk ivf
    NICAIVO - aspiracija
    ČOKOLADICA - aspiracija
    9.4. uto
    ANNBOLEYN - beta
    10.4. sri
    TRATINČICA - beta
    IVKA33 - beta
    WILDFLOWER - ultrazvuk ivf
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk ivf
    ROLICA - ultrazvuk fet
    11.4. čet
    LALI28 - ultrazvuk
    ANGEL EYES - beta
    DODO87 - beta
    IVY19 - ultrazvuk fet
    12.4. pet
    KOALICA2 - konzultacije ivf
    24.4. sri
    NPELICA - ultrazvuk
    25.4. čet
    JABUKICA - ultrazvuk
    29.4. pon
    KORNI - ultrazvuk

SVIBANJ 2024.6.5. pon
    JURKY - amniocenteza
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…

Jutro i sretno danas cure. 🤞🏻🍀
    Malo kasnim jer sam jučer uz sve bolove koji ne staju i temperaturu dobila tako da nisam išla radit. Odlučila sam malo produžiti u krevetu..

Bas mi je zao, nadala sam se da ces bolje proci od mene sa tabletama, ja dvije sedmice nisam mogla raditi i nazalost nakon 7 dana otkriju da se zaglavio fetus i nazivo kiretazu laganu imala... Drzim fige da prodje i uzmi si sto vise vremena ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• BikMik
    08. Travanj 2024. 09:03

Hypnoticpoison

Jutro, kraljice!🤗🤗Čokoladice i Nicaivosretno danas na aspiraciji, neka berba bude i više nego dobra!🤞🤞🍀🍀❤❤ Javite nam se kad malo odmorite.🤗🤗
    Tratinčice kraljice, preeeeeedivno ti je testić potamnio od jučer.😊❤ Čekamo betušku koja će biti divna, ne sumnjam ja u to!🤞🤞🙏🙏🍀🍀❤❤
    BikMik da, nemoj si to raditi. Ništa nije gotovo i otjeraj sve te ružne i tužne misli. Ti si žena lavica i vidjet ćeš da će sve biti dobro. Mora.❤ Samo smireno i pozitivno do bete. Mi smo uz tebe i s tobom!🤗🤗❤❤

Hvala puno, sve je lakse sa vama ovdje🤗❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

Jurky32
    08. Travanj 2024. 09:21

Korni, Jabukica, dobro sam cure, hvala na pitanju ❤️ od danas sam i na bolovanju pa idem lagano dan po dan 🙏
    Sanjushka, brz oporavak želim 🤞🥰
    Sunshine, izvadi ti betu ipak 🤞🥰
    TraTinčica, super je potamnilo 🥳 🤞 da beta bude velika 🥰
     Loli, ajde neka je napokon stigla.. sretno dalje 🤞🥰
    Hypnoticpoison, sretno s novim bockanjem 🤞🥰
    BikMik, nije gotovo dok nije gotovo 🤞🥰
    Sretno cure danas 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Pixi
    08. Travanj 2024. 09:22

Pozdrav cure, malo sam bila odsutna. Trebat će mi par dana da pročitam zaostatke 😃
    Jel normalno da druga menga kasni nakon neuspjelog ET-a? Prva menga nakon postupka mi došla točno u dan, a sad trebam krenuti u novi postupak, vještice nema

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Lunolina
    08. Travanj 2024. 09:52

Tratincice bravo! Jako lijepo tamni😍
    BikMik jako mi je zao 😔 nadam se da ce iduci postupak biti uspjesan❤️ znam da je lako reci, ali nemoj klonuti duhom❤️ oboje ste mladi, zdravi i brzo ce vama doci vasa bebica.
    .
    Nas transfer je sutra. Od 20 folikula smo dobili 10 stanica i od toga su jucer bile 4 oplodjene, danas smo pali na 3. 1 je super, 2 su tak tak tako da cemo ipak vratiti 2 da povecamo sanse (oni su predlozili). Uzimam godisnji od sutra pa do kraja tjedna u nadi da cu tako povecati sanse za male mrve ❤️ 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.