Pozdrav, curke!🥰❤Medena ja sam bila u prvom postupku na elonvi i nisam imala nikakvih nuspojava. Sad sam je ponovno dobila i za sada je sve u redu. Da, ona ima djelovanje od sedam dana. Kako se ti osjećaš?
Tratinčice wooooow, predivna crtica!😊 Čestitam od ❤! A baš sam imala neki dobar predosjećaj u vezi sa tvojim testićem.🤗🤗 Sad čekamo betu koja će sigurno razvaliti.🤞🤞🍀🍀❤❤
Lunolina super! Čekamo transfer.💪💪🤞🤞❤❤
Dodo testići su nešto prelijepo za vidjeti.😍😍🤞🤞❤❤
Svim curkama sretnooooo!💪💪🤞🤞❤❤
Hvala ljubica 🙂❤️ evo, ja se ne zelim pre rano veseliti nego cekam betu (prvu pa drugu) ali da cu i sutra pisnuti, budem 🤭🫣 preko tjedna nemam vremena toliko razmisljati zbog posla. Bas imamo lijepe vijesti zadnjih par dana i neka tako i ostane.
BikMik drzim fige da i Tebi sve bude uredu 🍀❤️
Hvala, ma da sam vec oplakala svoje. Ti nisi ranije testirala?
Nisam, osim jucer no glupa koliko sam bila nisam cekala 3 min da se pojavi crta 🤦🏻♀️😂🤷🏻♀️ sutra cu ponovo, a onda ce srijeda brzo. Kada si ti prvi put testirala? Jesmo nas dvije na isti dan imale transfer?
Transfer je bio 01.04. Imala sam juce crticu sa One Step, na drugim sjenama. Jutros nisam imala One Steo vise, samo ostale i uzovo se vide sjene, cak i muz koji nikad nista na veidi, posebno na Duchesse, ali sve je to jako slabo. Vjerovatmo imam fore jos sutra ujutro, ako ne ja vjerujem da sam out.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Pozdrav, curke!🥰❤Medena ja sam bila u prvom postupku na elonvi i nisam imala nikakvih nuspojava. Sad sam je ponovno dobila i za sada je sve u redu. Da, ona ima djelovanje od sedam dana. Kako se ti osjećaš?
Tratinčice wooooow, predivna crtica!😊 Čestitam od ❤! A baš sam imala neki dobar predosjećaj u vezi sa tvojim testićem.🤗🤗 Sad čekamo betu koja će sigurno razvaliti.🤞🤞🍀🍀❤❤
Hvala ljubica 🙂❤️ evo, ja se ne zelim pre rano veseliti nego cekam betu (prvu pa drugu) ali da cu i sutra pisnuti, budem 🤭🫣 preko tjedna nemam vremena toliko razmisljati zbog posla. Bas imamo lijepe vijesti zadnjih par dana i neka tako i ostane.
Nisam, osim jucer no glupa koliko sam bila nisam cekala 3 min da se pojavi crta 🤦🏻♀️😂🤷🏻♀️ sutra cu ponovo, a onda ce srijeda brzo. Kada si ti prvi put testirala? Jesmo nas dvije na isti dan imale transfer?
Transfer je bio 01.04. Imala sam juce crticu sa One Step, na drugim sjenama. Jutros nisam imala One Steo vise, samo ostale i uzovo se vide sjene, cak i muz koji nikad nista na veidi, posebno na Duchesse, ali sve je to jako slabo. Vjerovatmo imam fore jos sutra ujutro, ako ne ja vjerujem da sam out.
Ja sam imala 28.03. transfer. Mozda ti je prerano? Betu vadis onda 12.04. ili 13.04.? Pricekaj jos do 9tog dnt, pa tada ponovi test i trakicu ❤️ drzim fige na najjace da bude uredu i da ti je mizda bilo prerano 🍀🍀🍀
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Ja sam imala 28.03. transfer. Mozda ti je prerano? Betu vadis onda 12.04. ili 13.04.? Pricekaj jos do 9tog dnt, pa tada ponovi test i trakicu ❤️ drzim fige na najjace da bude uredu i da ti je mizda bilo prerano 🍀🍀🍀
Hvala ti, pokusat cu izdrzati sto duze do razocarenja, a tebi sve sve najbolje ❤️🥹🎉🎊
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cure, je li moguce da folikuli popucaju ranije? Meni se smanjila bol u jajnicima prilicno 🙈 ili sad vec umisljam
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Wildflower hvala ti na preporuci za prenatalne, nisam cula jos za njih, bas cu prouciti.
Sani hvala i tebi na preporuci! Ja sam se isto vodila nalazima i bude mi premalo, prosli put sam svaki dan pila i folat i prenatalne, al me zanimalo i vase iskustvo. Sto ti mislis o almagei? Pred tri godine je bila popularna, sad nisam dugo cula da ju netko pije.
BikMik ja viiiidiiim crticuuu! Razlicite su vrste testova pa ni ne mozes usporedjivati.
Tratincica pa kako ne bi vidjeli, to je odlicna crta! Cestitaaaam!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cure, je li moguce da folikuli popucaju ranije? Meni se smanjila bol u jajnicima prilicno 🙈 ili sad vec umisljam
Ajme, i meni.. i baš razmišljam o tome
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
TraTincica cestitkee, neka nastavi tamniti iako je vec sad prava crta 🤗
BikMik rano je jos za otpisivanje, i ja vidim sjenu, moze to jos na dobro izaci 🤞🤞❤️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Lunolina neka se nastave dijeliti i sve cetiri dodju do blastica 🤞
NicaIvo, cokoladica bice to sve dobro sutra cure ❤️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Nicaivo, Čokoladice, nemojte se stresirati, samo si loše radite... Biti će to sve super, sretno sutra 😊
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Nicaivo & Cokoladice sretno sutra! 💪🏻🤞🏻🍀❤️ da berba bude odlicna!
Cokoladice teoretski moze doci do pucanja folikula, ali nece ti doci do toga. I mene ti je dan prije sve prestalo zatezati i bila sam sigurna da su svi popucali, ali nije niti jedan. Nemas straha oko toga, primila si stopericu 🥰
BikMik bit ce to dobro, jos je rano❤️❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore