Lunolina mene je bolilo nakon Orgalutrana, morala sam ležati barem pola sata jer me zatezalo i probadalo ako sam odmah ustala i krenula hodati. Također mi je bilo crveno mjesto uboda. Probaj prije pikice jako ohladiti s ledom, onako do crvenila kože. Meni je pomoglo. Za ostale nuspojave nisam sigurna, možda da javiš doktoru pa nek procijene da li je potrebna promjena terapije.
Nicaivo supeeer, lijepa brojka!
Bebolina privatno nisu toliko strogi s datumima nalaza kao u bolnici. Nama je Lučinger bio rekao da je sve okej iako su istekli, zanimao ga je AMH, spermiogram i još par detalja. Najbolje da vidiš na konzultacijama. Sretnooo, nek sad bude dobitno ❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Medolina sretno, nemaj brige! IUI stvarno nije nista strasno, drzim fige 🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Ivka, ja sam vraćala 3dnevne, cijelo, ali cijelo vrijeme imam kao grčeve pred mengu.
Povremeno pikanje i probadanje.
Za sise ti ne mogu reći, imam poveći broj košarice i uvijek su ko puške napete.
Baš sam pričala mužu jučer, curka je jučer toliko ležala na meni i gnijezdila se prije spavanja - ako su bebe to preživjele, doživjet će i porod 🤣
Držim fige 🤞
Moguće da ti je bilo mrvicu prerano, ali svakako je krasno vidjeti betu veću od 0, nadamo se većem rezultatu za koji dan 🤗
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Medolina, inseminacija zbilja nije ništa strašno, brzo i bezbolno sigurna sam da će postupak proći dobro.
Čokoladica, ja bih isto rekla da stimulacija skroz ok napreduje, ali nisam ekspert, ostale cure - što mislite?
Lunolina evo ja sam baš danas dobila Orgalutran isto, pikam se oko 19:30 pa javim kako je na mene djelovalo.
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Nicaivo bravo za folikulice! Samo neka rastu🥰 . Cokoladice ja sam dobila do cetvrtka, tad imam UZV pa cemo vidjeti, dakle ukupno 3 injekcije sam dobila, mene cak taj ubod nije bolio iako igla ne djeluje nesto bas krasno.😂 ali me kasnije baaas peklo i zarilo.
Sad vec ne znam gdje piknuti jer mi je sve iziritirano od pikalica pa kalkuliram gdje me najmanje boli😅
Rolice hvala ti☺️ bome cu probati sa ledom.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Nicaivo bravo za folikulice! Samo neka rastu🥰 . Cokoladice ja sam dobila do cetvrtka, tad imam UZV pa cemo vidjeti, dakle ukupno 3 injekcije sam dobila, mene cak taj ubod nije bolio iako igla ne djeluje nesto bas krasno.😂 ali me kasnije baaas peklo i zarilo.
Sad vec ne znam gdje piknuti jer mi je sve iziritirano od pikalica pa kalkuliram gdje me najmanje boli😅
Rolice hvala ti☺️ bome cu probati sa ledom.
Da obavezno si ohladi prije i ja sam si kasnije držala vatu onako lagano stisnutu kao poslije vađenja krvi, to mi je mama bila rekla da je dobro Sretnoooo
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Da steta za dr.Tinu 😐 ali evo tebi je uspjelo.
MM udara po suplementima i nadam se da će mu pomoći 🙂 daj mi molim te samo reci ukratko kako je išao tvoj postupak. Koliko vidim iz tvog potpisa išla si odmah na stimulirani IVF . Preskočila si IUI?
Tako je, s obzirom na moje god, mi smo s dr.Tinom odmah bili dogovorili stimulirani, nije htjela da gubimo vrijeme s IUI nego da odmah krenemo konkretno. Uz prof. sam odradila (u 6/23) duo stimulaciju unutar jednog mjeseca (do toga se došlo zahvaljujući forumu i našoj Saniii) i nakon toga smo morali pauzirati da se jajnici smire. Oba feta su odradjena u prirodnom ciklusu, prvi neuspješan, a iz drugog trenutno curka lupa ❤️
Slobodno pitaj šta god te zanima 🙂
Hvala ti 🙂 a i meni se IUI cini gubljenje vremena. Ne znam je li uopce netko s ovog foruma uspio s inseminacijom zatrudniti. Meni je iz AMH zakljucila da da imam dobru zalihu i da treba krenuti s IUI ali naravno samo ako se spermiogram poboljsa.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Pozdrav svima
Nova sam ovdje, a u procesu MPO unazad 3 mjeseca.
Muž i ja pokušavamo već skoro 1,5 god. Imam 35 god, muž 42god, spermiogram dobar. Imamo već jedno dijete (4god) koje je začeto prirodnim putem i bez ikakvih problema od prve.
Moj AMH je vrlo nizak 0,77pmol, FSH 10,5, vitamin D nizak (34,8nmol), ali s terapijom u posljednja 3 mj se popravio na 78nmol.
Uzv potvrđuje malo folikula, te su mi nakon stimulacije punktirana 2 prazna folikula.
Znala sam da mi je slika i prognoza loša, ali ovo me razočaralo i ubilo mi volju odmah u startu.
Ne znam što očekivati dalje i da li da se uopće više trudim.
Je li moguće da se u nekom drugom ciklusu pojavi jajna stanica, ili očekujem nemoguće i kako ja mogu tome pridonjeti?
Ima li tko iskustva s takvom situacijom?
Želim vam svima puno sreće :)
JA 35g , 2019 prirodna tr
drugo pokušavamo 1,5 god
AMH 0,7pmol, FSH 10,5
MM 42g, spermiogram uredan
mpo 1. ciklus klomifen i TO - neuspješno
2. ciklus Letrozol, štoperica i TO - neuspješno
3.ciklus punkcija 2 prazna folikula
JA 35g , 2019 prirodna tr
drugo pokušavamo 1,5 god
AMH 0,7pmol, FSH 10,5
01/24 - klomifen i TO - neuspješno
02/24 - Letrozol, štoperica i TO - neuspješno
03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula
Ja sam isto u Ri, ali kod doktorice Višnjić. Je li netko bio kod nje? Ja se ne mogu požaliti, u smislu uvijek mi je ona na konzultacijama i ona mi je radila histeroskopiju. Nisam još krenula dalje😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Pozdrav svima
Nova sam ovdje, a u procesu MPO unazad 3 mjeseca.
Muž i ja pokušavamo već skoro 1,5 god. Imam 35 god, muž 42god, spermiogram dobar. Imamo već jedno dijete (4god) koje je začeto prirodnim putem i bez ikakvih problema od prve.
Moj AMH je vrlo nizak 0,77pmol, FSH 10,5, vitamin D nizak (34,8nmol), ali s terapijom u posljednja 3 mj se popravio na 78nmol.
Uzv potvrđuje malo folikula, te su mi nakon stimulacije punktirana 2 prazna folikula.
Znala sam da mi je slika i prognoza loša, ali ovo me razočaralo i ubilo mi volju odmah u startu.
Ne znam što očekivati dalje i da li da se uopće više trudim.
Je li moguće da se u nekom drugom ciklusu pojavi jajna stanica, ili očekujem nemoguće i kako ja mogu tome pridonjeti?
Ima li tko iskustva s takvom situacijom?
Želim vam svima puno sreće :)JA 35g , 2019 prirodna tr
drugo pokušavamo 1,5 god
AMH 0,7pmol, FSH 10,5
mpo 1. ciklus klomifen i TO - neuspješno
2. ciklus Letrozol, štoperica i TO - neuspješno
3.ciklus punkcija 2 prazna folikula
Bok i dobrodošla Kao da sam svoj potpis čitala, osim kaj je moj muž stariji godinu dana
Zašto kažeš da ti je prognoza loša? Gdje si u postupku? Nemoj gubiti nadu
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Sortiraj odgovore
Najstariji