Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mila123
    25. Ožujak 2024. 09:08

BIKMIK 
    LOLI2020
    ANGEL EYES 
    Sretno danas cure! 

Netko je pitao kako se ponasati nakon transfera, ja sam nakon 1.najvise lezala i skoro nista nisam radila i nije uspjelo i rekla sam nakon 2.cu vise manje normalno sve i tako sam i radila, ali naravno opet sam izbjegavala cucanje, nisam usisavala, peglala, nisam dizala teske stvaru, izbjegavala kupanje u jakoj vrucoj vodi, i isto sam prije transfera detaljno sredila stan da sam kao malo mirnija poslije 😂

• mila123
    25. Ožujak 2024. 09:11

BikMik

Jutro cure, svi zelim puno srece u ovoj sedmici. ❤️
    Ja sam uktrazvuka, sve izgleda super i kaze doktor da ocekuje odlicne rezultate 🤗. Kako u Njemackoj ne govore bas previse detalja, vidjela sam samo na protokolu da sam u petak imala bar 12 dosta ujednacenih celija, a endometrij 11mm. Danas popodne se moram bosti na poslu jos sa Puregon i Orgalutran, a navece stoperica, srijeda punkcija. Jedva cekam se orestati bosti i imati punkciju iza mene 😅. Kaze u sustini ti samo treba u srijedu bolovanje, ali trazit cu ja i cetvrtak jer ce biti bas stres na poslu, a to mi se ne da sad.

Odlicno, jos malo i punkcija 😊😊
    Da, to svakako, samo uzimaj bez griznje savjesti bolovanje koliko god budes mogla, ipak ovo sto radimo nije mala stvar i meni je samo to bilo u glavi!😉🥰😘

wildflower
    25. Ožujak 2024. 09:14

Dobro jutro drage zene🥰 Hvala na odgovorima,iskustvima...
    Sretno danas svim curama i uspjesan ovaj tjedan svima!!
    Ja cekam sutra opet konzultacije za IVF jer sam prije 7 dana taman bila pred ovulaciju.
    Obavila sam nalaze, TSH, ft4, Vitamin D, AMH i DHEAs.
    Sve je u redu🙏🏻 
    Zanimljivo, uzimam D vital ampule 1x tjedno i vitamin D je 119 (a bio je 112 kad me endo stavila) :D
    A DHEAs mi je bila na donjoj granici, i nakon 2 mj suplementacije 20mg dnevno, sto me isto endo stavila, se podigla blizu gornje granice.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    25. Ožujak 2024. 09:16

I jos jedna zanimljiva stvar. AMH iz 10/2022 je bio 21,1 pmol/L
    A najnoviji je 29,4 pmol/L😳😀
    Oba puta vaden u Vinogradskoj

Al ok, tu sam citala da zapravo on ne znaci puno, da je bitan broj antralnih folikula.
    Svejedno cudno da je visi 1,5 godinu nakon...😆

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Bless💫
    25. Ožujak 2024. 09:24

BikMik

Jutro cure, svi zelim puno srece u ovoj sedmici. ❤️
    Ja sam uktrazvuka, sve izgleda super i kaze doktor da ocekuje odlicne rezultate 🤗. Kako u Njemackoj ne govore bas previse detalja, vidjela sam samo na protokolu da sam u petak imala bar 12 dosta ujednacenih celija, a endometrij 11mm. Danas popodne se moram bosti na poslu jos sa Puregon i Orgalutran, a navece stoperica, srijeda punkcija. Jedva cekam se orestati bosti i imati punkciju iza mene 😅. Kaze u sustini ti samo treba u srijedu bolovanje, ali trazit cu ja i cetvrtak jer ce biti bas stres na poslu, a to mi se ne da sad.

Supeeer vijesti BikMik, joss samo danas i gotova siii 😍 bit ce tu i smrzlica heheh 🤩  ma da spoji si odmah sve, bas te briga. 

Sretno cure danas 😍

• mila123
    25. Ožujak 2024. 09:25

wildflower

Al ok, tu sam citala da zapravo on ne znaci puno, da je bitan broj antralnih folikula.
    Svejedno cudno da je visi 1,5 godinu nakon…😆

Aa znaci ipak stvarno moze i to biti jer sam vec jednom isto negdje procitala kod jedne cure za takav slucaj. Posto su meni rekli s godinama opada amh, znaci opet ima nade da se i poboljsa, bas zanimljivo, ne znam stvarno do cega je to, ali svakako suuuper! Sad sretno dalje, odlicno da su ti svi ovi hormoni super🍀🙏☺️

Lunolina
    25. Ožujak 2024. 09:26

BikMik & Loli sretno danas!☺️
    Angel eyes sretno! Da uzvuku kvalitetne i jake stanice🥰
    Wildflower bravo za AMH! Jesi pila kakve suplemente? Iako visi AMH nije garancija za nista, opet ga je lijepo vidjeti viseg😬
    .
    Moja beta nakon inseminacije je negativna i jutros je doktorica potvrdila da idemo u stimulirani IVF. Sutra UZV, a M se ocekuje sutra ili prekosutra. Ovog puta smo odlucili da znaju samo kumovi i to je to. Cak ni roditeljima necemo reci jer nam nabijaju pritisak sa svojim narodnim savjetima.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• mila123
    25. Ožujak 2024. 09:42

Lunolina

Wildflower bravo za AMH! Jesi pila kakve suplemente? Iako visi AMH nije garancija za nista, opet ga je lijepo vidjeti viseg😬
    .
    Moja beta nakon inseminacije je negativna i jutros je doktorica potvrdila da idemo u stimulirani IVF. Sutra UZV, a M se ocekuje sutra ili prekosutra. Ovog puta smo odlucili da znaju samo kumovi i to je to. Cak ni roditeljima necemo reci jer nam nabijaju pritisak sa svojim narodnim savjetima.

Super ako ocekujes taman menstruaciju, to znaci da ces taman moci u postupak, odlicno i neka je sa srecom, da ovo proljece donese samo lijepe vijesti 🍀🌷🌸🌼🌺
    Svakako da je najbolje raditi po osjecaju i kako mislis da bi ti najmirnija bila jer ti u tome svemu ne trebaju jos dodatna pitanja onda 😊

Marisha
    25. Ožujak 2024. 10:04

wildflower

Svejedno cudno da je visi 1,5 godinu nakon…😆

Superiška za sve nalaze 

Sretno curkama danas 🤞🍀

Marisha
    25. Ožujak 2024. 10:05

mila123

Lunolina

.

Super ako ocekujes taman menstruaciju, to znaci da ces taman moci u postupak, odlicno i neka je sa srecom, da ovo proljece donese samo lijepe vijesti 🍀🌷🌸🌼🌺
    Svakako da je najbolje raditi po osjecaju i kako mislis da bi ti najmirnija bila jer ti u tome svemu ne trebaju jos dodatna pitanja onda 😊

Pridružujem se ovim lijepim željama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani