Lali wooow kak su prekrasni testovi😍
Wildflower moguce da je kombinacija svega pomogla da AMH naraste, no kako god, neka je takav! 😬
Marisha mislim da je netko rekao da je dr. Lana ovaj tjedan na g.o. vidjet cemo kome cu sutra dopasti u ruke, ali se nadam da cu doci kod Lane🙈
Nadam se da ce te plusic iznenaditi🥰
Btw jel te Lana slala vaditi hormone prije postupka? Ja imam nalaze od prije 7-8mjeseci🙈

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ups, 2x se poslalo, pardon na spamanju🤷🏻♀️

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Angel eyes super, ja bi bila super zadovoljna da i meni tako ispadne, drzim fige na najjace ✌️
Havala na pozitivi zene, rekla sam sebi ovaj pokusaj samo u Bozije ruke i pozitivno ❤️❤️❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Lali wooow kak su prekrasni testovi😍
Wildflower moguce da je kombinacija svega pomogla da AMH naraste, no kako god, neka je takav! 😬
Marisha mislim da je netko rekao da je dr. Lana ovaj tjedan na g.o. vidjet cemo kome cu sutra dopasti u ruke, ali se nadam da cu doci kod Lane🙈
Nadam se da ce te plusic iznenaditi🥰
Btw jel te Lana slala vaditi hormone prije postupka? Ja imam nalaze od prije 7-8mjeseci🙈
Ponesi ti sve moguće nalaze. Meni je dala da napravim: AMH, FSH, LH, progesteron, prolaktin, estradiol i vidim da ti je menga kroz dan-dva (radi se između 2-5 dana ciklusa pa ti to taman ovaj tjedan pada) i muž je morao mikrobiološki ejakulat bez obzira na nalaz spermiograma, jer njihovi embrilozi tako zahtjevaju. To obavite na Rebru ako ste iz Zagreba, samo neka vam doktor pusti uputnicu i gore odnese uzorak, bez naručivanja ide.
Angel eyes neka sve budu kvalitetne i neka se sve oplode 🌸
Ponesi ti sve moguće nalaze. Meni je dala da napravim:AMH, FSH, LH, progesteron, prolaktin, estradiol i vidim da ti je menga kroz dan-dva (radi se između 2-5 dana ciklusa pa ti to taman ovaj tjedan pada) i muž je moraomikrobiološki ejakulat bez obzira na nalaz spermiograma, jer njihovi embrilozi tako zahtjevaju. To obavite na Rebru ako ste iz Zagreba, samo neka vam doktor pusti uputnicu i gore odnese uzorak, bez naručivanja ide.
Angel eyes neka sve budu kvalitetne i neka se sve oplode🌸
Oprosti na gnjavazi, ali hormoni se mogu vaditi i ako se krene s pikanjem? Mi smo napravili sve nalaze koje su oni trazili, ali vidim da vecina ponavlja hormone kada je postupak

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Ponesi ti sve moguće nalaze. Meni je dala da napravim:AMH, FSH, LH, progesteron, prolaktin, estradiol i vidim da ti je menga kroz dan-dva (radi se između 2-5 dana ciklusa pa ti to taman ovaj tjedan pada) i muž je moraomikrobiološki ejakulat bez obzira na nalaz spermiograma, jer njihovi embrilozi tako zahtjevaju. To obavite na Rebru ako ste iz Zagreba, samo neka vam doktor pusti uputnicu i gore odnese uzorak, bez naručivanja ide.
Angel eyes neka sve budu kvalitetne i neka se sve oplode🌸
Oprosti na gnjavazi, ali hormoni se mogu vaditi i ako se krene s pikanjem? Mi smo napravili sve nalaze koje su oni trazili, ali vidim da vecina ponavlja hormone kada je postupak
Ne gnjaviš uopće . E to ne znam, mi smo to obavili u mjesecu prije postupka. Budeš vidjela kaj će ti reći, ako si to sve već vadila možda ne budu tražili. Javi sve nakon UZV-a
Cure, jel se vama oboja i stolica od cvekle?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala vam cure na nevjerojatnoj podršci ❤️završila, 8 dobrih js, samo da ih se što više oplodi 🙏
Annboleynželim ti svu sreću, da uspiješ uzeti slobodno i da bude napokon uspješan fet 🥰🥰
Bikmikodlično, bit će to dobra berba 🙏🙏 ako možeš uzmi slobodno do kraja tjedna, misli na sebe 😘
Wildflowersuper za dobre nalaze, još malo i kreceš ❤️
Lunolinažao mi je što inseminacija nije uspjela ali kreces odmah dalje, želim ti sreću i da odmah uspiješ 🥰🥰 što manje ljudi zna to bolje 😊
Lali ❤️❤️❤️❤️ beta će biti 🔝
Marisha čekamo s tobom 🙏🥰
Draga držim ti fige da završi sve s pozitivnim ishodom. Iskreno se nadam da tu bude nešto 🩷
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Marisha hvala ti puno🥰
Bikmik da, ja sam i piskila crvenkasto u ovo drugo 😬

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
i ovo drugo*

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji