Cure, ja sam se malo povukla..procitam sve sto pisete al sam skuzila da sam pocela vise proucavati vase potpise tj spontane, biokemijske i sve teske i grozne stvari kroz koje ste prosle. Citala sam i prije al me od jucer tak prebacilo na neki strah da mi se ne dogodi neki od tih scenarija il da odem na pregled a nema ploda. 😔 mislila sam da ce biti samo jucer ali je i danas. Trudim se biti pozitivna kao i ovih dana ali nekako ne ide. Buduci da sam mislila da nam se ovako nesto ne moze dogoditi, djeluje mi valjda predobro da bi bilo istinito pa strahujem. Sve znam, ne smijem to tako gledati, dogadjaju se i ovakvi scenariji i sve ostalo al eto, jednostavno takvi dani. Nadam se da ce brzo proci i da ce me opet sorati pozitiva 🥰
Rolice ovo je prestrasno za citati. Uzas 😟
Angel eyes u potpunosti te kuzim i nadam se da ces sutra biti ona stara 😊
Tincice hvala ti 🤗 sretno draga dalje, ubrzo ce 2.4. 😊
Sretno snazne zenske i dalje 💪
Jabukice, Lucky hvala vam cure 🥰 Već sam pomislila da sam ja pekmez koji zahtijeva ne znam što, plus dodatno si osjetljiv s obzirom na hormone, a i samu stvar oko koje se radi 😅 Htjela sam samo sve podijeliti s vama jer mi se bas mijenja slika o njima 🫥 inace sam se pomirila da su takvi, vratim se po pingvinčića 😅 i onda ćemo dalje vidjeti, ali mislim da se ne bi vracala opet u daljnje akcije, evo ne znam 🤭🤭
Lucky da Luči je baš poseban, nadam se da će ti sada donijeti sreću 🥰🌺
Angel eyes dobro da izbaciš sve iz sebe, sutra ćeš biti kao nova i daaa, uskoro pupo 😍🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Ja sam sve ove dane bila ok, ali danas sam se isplakala, nije ni čudno zbog hormona a i umora, zadnjih tjedan dana sam sama odvozila skoro 2000km. Pomiješani osjećaji straha, strepnje a onda sreća što ću možda za par dana biti PUPO. Sjetila sam se trenutka prije 3 mjeseca kad su mi priopćili da su mi odstranili i drugi jajovod i kad sam ne razmišljajući uopće o mpo mislila kako je to to, kako se moram pomiriti da neću imati više djece… Uff morala sam se malo izjadati, znam da me razumijete. Sutra ću opet biti pozitiva mode.
Svi mi imamo svoje loše dane, ako su moje jade sve cure istrpile, onda mislim da je ovdje stvarno skup pravih psihoterapeuta bez imalo zajedljivosti.. Uvjerljivo ❤️.. Svi imamo loše dane i emocije nas peru na maksimum... Bez obzira na "samo hormone" ovo što mi prolazimo je zaista jedna veeeelika životna bitka 🫶... Kako sam ja danas krenula uređivati potpis sam shvatila ajmeee, znači ono što mi prolazimo u prijašnja vremena zvalo se inkvizicija doslovce. Premda mi znamo za koji cilj se borimo I vrijedno je. Veliki ožiljak na psihu ovo ostavlja svima.. Kad bi zbrojile svako vađenje krvi i svaki od onih dokumenata koji su potvrde raznoraznih pretraga, dala bi se napisati cijela enciklopedija 🥺
Svim curama hvala za svaku riječ utjehe i za ove dane mojeg cviljenja 🫶🫶
A za ovaj podatak da su od 30 js samo 1 uspjeli razviti ozbiljno sam zabrinjena.... ❤️🩹 Šok i za mene a da ne pričam o toj našoj supatnici.. 😪 Pa šta rade????? Ajme dakle... Nadajmo se da se radi o iznimno situaciji koju nisu mogli reagirati. 🥺
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Fionci kuzim te skroz, i ja sam se jedno vrijeme bavila potpisima pa odgađala ivf jer mi je bilo muka od svega 🤭🤭 Samo se ti malo isključi ako ti je tako lakše, mi navijamo za tebe i javi nam svakako novosti 🥰🥰
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Ja sam sve ove dane bila ok, ali danas sam se isplakala, nije ni čudno zbog hormona a i umora, zadnjih tjedan dana sam sama odvozila skoro 2000km. Pomiješani osjećaji straha, strepnje a onda sreća što ću možda za par dana biti PUPO. Sjetila sam se trenutka prije 3 mjeseca kad su mi priopćili da su mi odstranili i drugi jajovod i kad sam ne razmišljajući uopće o mpo mislila kako je to to, kako se moram pomiriti da neću imati više djece… Uff morala sam se malo izjadati, znam da me razumijete. Sutra ću opet biti pozitiva mode.
Svi mi imamo svoje loše dane, ako su moje jade sve cure istrpile, onda mislim da je ovdje stvarno skup pravih psihoterapeuta bez imalo zajedljivosti.. Uvjerljivo ❤️.. Svi imamo loše dane i emocije nas peru na maksimum… Bez obzira na "samo hormone" ovo što mi prolazimo je zaista jedna veeeelika životna bitka 🫶… Kako sam ja danas krenula uređivati potpis sam shvatila ajmeee, znači ono što mi prolazimo u prijašnja vremena zvalo se inkvizicija doslovce. Premda mi znamo za koji cilj se borimo I vrijedno je. Veliki ožiljak na psihu ovo ostavlja svima.. Kad bi zbrojile svako vađenje krvi i svaki od onih dokumenata koji su potvrde raznoraznih pretraga, dala bi se napisati cijela enciklopedija 🥺
Svim curama hvala za svaku riječ utjehe i za ove dane mojeg cviljenja 🫶🫶
A za ovaj podatak da su od 30 js samo 1 uspjeli razviti ozbiljno sam zabrinjena…. ❤️🩹 Šok i za mene a da ne pričam o toj našoj supatnici.. 😪 Pa šta rade????? Ajme dakle… Nadajmo se da se radi o iznimno situaciji koju nisu mogli reagirati. 🥺
Znam da njen partner ima jako loš spermiogram i isli su odmah na Icsi. Tako da su valjda dali sve od sebe u labu, nadam se... Čudno inace icsi za toliko jajca, a naših 5 su stavili na klasican ivf. Mene je tu zasmetao taj njihov hladan stav, samo poslan mail i bez konkretnih argumenata. A za laboratorij sam cula da im je vrhunski, sigurno će i vama nešto smućkati, ne brini 🥰🥰
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Rolicahvala 🥰 čekam s tobom tvoj fet i nadam se da će biti uspješan 🥰🙏
Dodosuper, sretno u utorak 🙏
Sanjushkanadam se da ćete iznenaditi lijepe vijesti ❤️
Lolito sam se i ja pitala. Onda je i meni ako bude sve ok četvrtak ili subota transfer 🤗
Tincicenadam se da će ti novi postupak napokon donijeti uspjeh 🙏🙏 sretno 🥰
Lucky, Dreameri 4 mjesec ce nam biti veseo, molim za samo lijepe vijesti od svih vas ❤️
Medolina ima nas i starijih, nema odustajanja 😄
Marica mislim da ti privatnici rade kad god treba, nema tu Uskrs ili Božić, tako su meni barem rekli, a vidim da odrađuju nedjeljom punkcije i transfere, ne mogu baš namještati da ne bude taj dan ako se tako potrefi. Nemoj brinuti oko toga. Sretno 🤗
Ajme pa ti si tu negdje 🥰 tek sad vidim u potpisu.
Puno slicnosti, jedno dijete prirodno i jos k tome hashi
Ma možemo mi to, ja nekako vjerujem da ćemo se izboriti za pozitivan ishod 😊
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Fionci 🤗🤗 razumijem te, isključi se malo i probaj uživati u svakom lijepom danu. I javi se tu i tamo da znamo da lijepo bebac napreduje 😘
Rolica vrati se po svoju mrvicu i drugi put negdje drugo. I mene šokiralo da od toliko js nisu ništa uspjeli, vjerojatno i nije do njih, ali bar malo u sebi imati empatije i lijepo objasniti a ne tako.
Tincica ❤️
Medolina tako je, ovo je naša godina 🙏🤗
Želim vam svima miran i lijepi vikend, a idući tjedan nam je baš veliki, svima sretno 🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Cure, ja sam se malo povukla..procitam sve sto pisete al sam skuzila da sam pocela vise proucavati vase potpise tj spontane, biokemijske i sve teske i grozne stvari kroz koje ste prosle. Citala sam i prije al me od jucer tak prebacilo na neki strah da mi se ne dogodi neki od tih scenarija il da odem na pregled a nema ploda. 😔 mislila sam da ce biti samo jucer ali je i danas. Trudim se biti pozitivna kao i ovih dana ali nekako ne ide. Buduci da sam mislila da nam se ovako nesto ne moze dogoditi, djeluje mi valjda predobro da bi bilo istinito pa strahujem. Sve znam, ne smijem to tako gledati, dogadjaju se i ovakvi scenariji i sve ostalo al eto, jednostavno takvi dani. Nadam se da ce brzo proci i da ce me opet sorati pozitiva 🥰
Rolice ovo je prestrasno za citati. Uzas 😟
Angel eyes u potpunosti te kuzim i nadam se da ces sutra biti ona stara 😊
Tincice hvala ti 🤗 sretno draga dalje, ubrzo ce 2.4. 😊
Sretno snazne zenske i dalje 💪
Hej.. Meni je pomoglo prihvatiti sve te emocije koje su nelagodne tako da sam si dozvolila da ih proživim bez onog "joj trebala bi bit pozitivna/sretna".. samo ćeš si još veći pritisak napraviti, a ustvari ništa ne moraš i ne možeš promijeniti, tako kako se osjećaš je sasvim u redu i sve je onako kako si napisala - to je sad samo par takvih dana, u manjini su, ali su dio procesa Strah, nesigurnost i neizvjesnost su normalane pojave u ovim našim situacijama, a još plus mi nestrpljive kakve jesmo.. 🤭
Sve će bit baš onako kako treba! 🍀
♀️PCOS, hipotireoza, AMH 16.99 (121.30)
♂️ Normo
2022., 2023. - temp. odnosi Klomifen, Femara, Ovitrelle ❌
IUI (Femara, Ovitrelle) ❌
🟡 IVF 03/2024 (Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl) = 3 ❄️❄️❄️
⏳FET
Pozdrav cure! Znate li zasto nema u prodaji saugella attiva zelena?
Nema ni na internetu ni ljekarnama.
Sta vi koristite slično tome?
1. IVF, 2019- 🚫
2.IVF-2020.- 💙 🥰🥰🥰,ostala 1 blastocista
3.FET 2022.-🚫
4.IVF 2022- 🚫
5.prirodni ciklus- 2023-🚫
6.IVF - 2/24-🚫,ostale 2 blastociste
7.FET - vraćene 2 blastociste 8.3.2024
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
OŽUJAK 2024.
24.3. ned
DODO87 - ultrazvuk ivf
25.3. pon
BIKMIK - ultrazvuk ivf
LOLI2020 - ultrazvuk ivf
ANGEL EYES - aspiracija
26.3. uto
NPELICA - ultrazvuk
MARICA36 - aspiracija
LUCKY 🍀 - ultrazvuk fet
27.3. sri
SANJUSHKA - ultrazvuk
TRATINČICA - ultrazvuk fet
28.3. čet
KORNI - ultrazvuk
JABUKICA - ultrazvuk
_SPRING_ - test
JURKY - ultrazvuk
TRATINČICA - transfer
29.3. pet
LALI28 - beta
30.3. sub
_SPRING_ - beta
TRAVANJ 2024.
4.4. čet
IVAA1234 - beta
8.4. pon
MILA123 - ultrazvuk
12.4. pet
KOALICA2 - konzultacije ivf
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Fionci mislim da sve nas u nekom trenutku uhvati panika, i onda počneš proučavat tuđe slučajeve i potpise, guglat sve i svašta i tako. A ne možemo protiv toga.. Samo se ti malo makni dok ne dođeš na sebe, bit ćeš mirnija.. ❤️🫂
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji