Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dodo87
    24. Ožujak 2024. 08:49

Bokić, evo mene s folikulometrije..
    Imam 7 folikulića, kaže dr da se boji da je ovaj najveći prazan, a da za 3 ima dobre šanse.
    Danas navečer mi je štoperica, u utorak aspiracija.
    Pitala eksplicitno - ako padne transfer na Uskrs, bit će na Uskrs, nema tu izmotavanja s njihove strane.
    E, sad rekla mi je sestra da se trebam depilirati, što to znači - skroz, ili? (Nisam se sjetila pitati).
    I rekli su mi da je dosta ova lokalna anestezija za aspiraciju, to stoji?
    I sad možda glupo pitanje - cikla i ananas su za endometrij, ali na transferu, ne aspiraciji?

Malo sam se sad skenjala od malog br folikula i svega, pokušavam biti pozitivna, ali evo danas sam baš potonula i plače mi se, a nismo ni krenuli.
    Sretno svima 🤗

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Rolica
    24. Ožujak 2024. 09:26

Angel eyes pa da tako će i biti :) Ako ova mrvica uspije onda je to - to od mene u ovom životu što se tiče rađanja, ne bi ni stigla više, evo punim 38 godina idući tjedan  Sretno sutra, javi nam se dok si gotova 
    Dodo super brojkica, ne brini... lokalna ti je sasvim dovoljna po mom mišljenju. Meni su dali samo neki koktel normabela zbog alergije na ostalo i nisam skoro ništa osjetila (5 folikula). Vjerujem da ti je ovo dovoljno :) Ajde biti će to super, samo pozitivno :)) Ciklu i ananas uzmi ako ti je endo tanak, inače ne moraš... više će ti znati reći druge cure. Ja to nisam uzimala jer mi je endo bio stalno dobre debljine. Sretnooo 
    Loli, BikMik sretno cure sutra!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    24. Ožujak 2024. 09:29

Dodo za depiliranje moguće skroz zbog eventualnih bakterija i slično. Ja sam išla skroz depilirana. Možda ti je najsigurnije, ako nisu točno rekli.

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

angel eyes
    24. Ožujak 2024. 09:51

Dodo neka se te tri lijepo oplode 🥰 probaj biti pozitivna ❤️dobro da si pitala za Uskrs, sad si mirna. Meni nisu nista govorili za depilaciju, mislim da je skroz tako sam ja. Meni su rekli isto koktel lijekova i lokalnu anesteziju ali sad sam se sjetila da sam zaboravila napomenuti da sam alergična na penicilin. 
    Rolica vidjet ćeš kad dođe mala štruca kako ćeš htjeti još, a i imaš vremena, mlada si 😄🤗🥰 
    Loli, Bikmik sretno sutra 🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

sanjushka
    24. Ožujak 2024. 10:06

Dodo cikla i ananas se piju za zadebljavanje endometrija do aspiracije jer se nakon toga više endo baš ne deblja (to je kao do ovulacije). Teoretski možeš do tranfera piti ali neće se baš značajno debljati nakon aspiracije. 
    Ali i cikla i ananas su općenito dobri pa možeš ti nastaviti u svakom slučaju i za svaki slučaj.. 😉😊

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    24. Ožujak 2024. 11:00

Dodo87

Imam 7 folikulića, kaže dr da se boji da je ovaj najveći prazan, a da za 3 ima dobre šanse.
    Pitala eksplicitno - ako padne transfer na Uskrs, bit će na Uskrs, nema tu izmotavanja s njihove strane.
    E, sad rekla mi je sestra da se trebam depilirati, što to znači - skroz, ili? (Nisam se sjetila pitati).
    I sad možda glupo pitanje - cikla i ananas su za endometrij, ali na transferu, ne aspiraciji?

Malo sam se sad skenjala od malog br folikula i svega, pokušavam biti pozitivna, ali evo danas sam baš potonula i plače mi se, a nismo ni krenuli.
    Sretno svima

Pozdrav, Dodo!🤗
    Ne moraš brinuti oko Uskrsa, jer za njih tamo nema blagdana, tj.ako aspiracija ili transfer padnu na blagdan, oni svejedno rade. Znam, jer sam i ja u poliklinici IVF. I onaj njihov koktel što dobiješ u venu će ti biti sasvim dosta. Meni je tako bilo i u prvom i u drugom postupku, a bome će biti i sad u trećem.😉 Nemoj tonuti, bit će sve u redu!🤞🤞🍀🍀❤❤ Samooooo  pozitiva!💪💪 A što se tiče depilacije, skroz zbog bakterija i svega. Sretnoooooo!❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• marica36
    24. Ožujak 2024. 11:44

Dodo87

Sretno svima 🤗

Ej ej tako sam ti i ja sva zbrčkana.uvijek dosta folikulića sada 5,6 i isto se bojim koliko je dobro koliko ne ..ajme meni ubojstvo. ..al tješim se bar su 2,3 dobra i da se bar 1 oplodi onako čvrsto 3,4 dan ja sretna. .nezz što bi rekla ...držmo se i brzo će utorak pa onda srijeda da nam jave i tomu više kraj ..bar što se toga dijela tiče. 😒😛neka nam bude sretno i što mirnije ovo doba 🙏🙏
    Ako mogu pitati ti sve normalno radiš ili odmaraš ili? Hvala .ja sve kao radim al malo kao lakše da nebi što folikulićima bilo .😜🙄🙄😛🤣..moj bože 

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Srculence
    24. Ožujak 2024. 11:45

Marisha oces raditi test ili cekas betu?
    Ja sam se malo maknula od svega na par dana,al mozak idalje radi 1000 na sat. I nista mi nije vise jasno prekrasna maternica,super blastice,endometrioza koja nije operativna jer je mala i ne raste,blaga mutacija trombofilija tu je kao heparin  i za to smo nasli rijesnje i opet se nista ne desava. Mislim desava al ne onako kako bi htjeli jel...
    Mi ovaj ciklus preskacemo pa cemo u iducem na prirodni pokusat. Fionica bas si sve dobro napisala stalno neki strrah, strah da li ce dobro proc,strah da li ce se primit,strah od ponavljanja spontanog,stalno neki emocijonalna pražnjenja...od silne želje vise ne znam sto želim...😟 
    Curke koje ste isle u prirodi koji dan vam je bio transfer? 
    Sretno svima ❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Dodo87
    24. Ožujak 2024. 13:00

Ej ej tako sam ti i ja sva zbrčkana.uvijek dosta folikulića sada 5,6 i isto se bojim koliko je dobro koliko ne ..ajme meni ubojstvo. ..al tješim se bar su 2,3 dobra i da se bar 1 oplodi onako čvrsto 3,4 dan ja sretna. .nezz što bi rekla …držmo se i brzo će utorak pa onda srijeda da nam jave i tomu više kraj ..bar što se toga dijela tiče. 😒😛neka nam bude sretno i što mirnije ovo doba 🙏🙏
    Ako mogu pitati ti sve normalno radiš ili odmaraš ili? Hvala .ja sve kao radim al malo kao lakše da nebi što folikulićima bilo .😜🙄🙄😛🤣..moj bože

Ja normalno radim na poslu (uredski posao), ali sve ostalo radi muž jer on radi od kuće pa nam se u tom pogledu u ovom periodu nije ništa promijenilo (on kuha i čisti i dalje, ja samo odmaram i obavljam kontrole), sutra još idem na posao, a onda više ne, vidjet ću za sljedeći tjedan, pogotovo ako je transfer u nedjelju.
    To u vezi posla me najviše ždere jer je specifično radno mjesto i nema zamjene, a živa duša na poslu ne zna u čemu sam i ako izbivam duže od 1 dan je raspad sistema pa moram poraditi i na tome da se isključim, mislim što bi bilo da sam stvarno bolesna - isto bi se morali snaći i ne bi svijet stao zbog toga.
    Jedino što smo dijete dali baki na čuvanje da se ne umaram (ne dižem ju) i da se naspavam i odmorim jer me ove injekcije pucaju u glavu malo žešće.
    Mi smo znači isti dan 🤗❤️ Sretno nam bilo 🎁
    Još nam je i angeleyes dan razlike, ako sam dobro zapamtila 🤗

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

• marica36
    24. Ožujak 2024. 13:20

Dodo87

Ej ej tako sam ti i ja sva zbrčkana.uvijek dosta folikulića sada 5,6 i isto se bojim koliko je dobro koliko ne ..ajme meni ubojstvo. ..al tješim se bar su 2,3 dobra i da se bar 1 oplodi onako čvrsto 3,4 dan ja sretna. .nezz što bi rekla …držmo se i brzo će utorak pa onda srijeda da nam jave i tomu više kraj ..bar što se toga dijela tiče. 😒😛neka nam bude sretno i što mirnije ovo doba 🙏🙏

Ja normalno radim na poslu (uredski posao), ali sve ostalo radi muž jer on radi od kuće pa nam se u tom pogledu u ovom periodu nije ništa promijenilo (on kuha i čisti i dalje, ja samo odmaram i obavljam kontrole), sutra još idem na posao, a onda više ne, vidjet ću za sljedeći tjedan, pogotovo ako je transfer u nedjelju.
    To u vezi posla me najviše ždere jer je specifično radno mjesto i nema zamjene, a živa duša na poslu ne zna u čemu sam i ako izbivam duže od 1 dan je raspad sistema pa moram poraditi i na tome da se isključim, mislim što bi bilo da sam stvarno bolesna - isto bi se morali snaći i ne bi svijet stao zbog toga.
    Jedino što smo dijete dali baki na čuvanje da se ne umaram (ne dižem ju) i da se naspavam i odmorim jer me ove injekcije pucaju u glavu malo žešće.
    Mi smo znači isti dan 🤗❤️ Sretno nam bilo 🎁
    Još nam je i angeleyes dan razlike, ako sam dobro zapamtila 🤗

Sretno nam bilo draga 🙏🩷neka nam bude divan Uskrs i još divniji Božić...🙏🙏🙏🩷🩷🙏🙏🙏

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.