Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinčica1703
    23. Ožujak 2024. 13:12

I nemam pojma zašto ne mogu potpis promijeniti, uspjela sam izbrisati ali neda mi upisati novi, pa nisam valjda sa najdužim potpisom, ovako trebalo biti: 
    Možda je predugačko, idem skratit koliko mogu pa probam zalijepiti novi potpis 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
     jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak-💊Clomifen ,ovitrelle,  4🥚➡️ 1🐣(blastocista), ET beta ❌
    2. postupak. Uzv- prirodni ciklus, ovitrelle, aspiracija prošla negativno bez 🥚 ❌
    3. postupak- Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle, 2 🥚, 1 🐣, idemo u FET  🤞🍀, stanica se prestala razvijati ❌ 
    polip, histeroskopija
    4. postupak- Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle, 6🥚 1🐣 et beta ❌
    5. postupak- škvorc - Gonal, Orgalutran, ovitrelle- 2 bc beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- Menopur protokol 7 js, ET ❌
     FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

tinčica1703
    23. Ožujak 2024. 13:18

Da da, predugačak potpis bio, bar tu gore imam redoslijed sad 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Rolica
    23. Ožujak 2024. 13:52

Sanjushka nadam se da će sve ipak izaći na dobro 🙏♥️
    Tinčice ma znam. Tražit ću detaljnije objašnjenje kad se vratim po smrzlića. Žena koja je bila samnom na aspiraciji je imala 30 folikula, 20 su bili za obradu, cca 10 se oplodilo i oni joj samo 1 zaledili i sve ostale unistili. Objašnjenje - poslala mi je njihov mail, onako sve šturo napisano, jako općenito kao iz udžbenika, sama teorija. Malo reći da je bila u šoku. Kaže da je imala hiper u 1.postupku kod njih, što su joj rekli tek kad je došla na 2.postupak. Kao da vi ste bili hiper okej... Govori da je ovo zadnje što je bila kod njih.
    Meni je sve bilo okej do iza aspiracije, onda prestaje sva komunikacija, sve ide šturo mailom, a svoju dr sam vidjela nakon zadnjeg pregleda tek na pregledu za fet, gdje je ustanovila da necemo vracati i tjt. 
    Malo mi smeta i što stalno guraju svoje usluge, kao ako ne uspije sada, odradite sve pokušaje odmah dalje kod nas.
    Tebi želim svu sreću, ima svakakvih priča i dobrih i loših kao i svuda. Najbolje da se sad ne opterecujes jos i s time 🙏♥️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

sanjushka
    23. Ožujak 2024. 14:40

tinčica1703

Ženice drage, pratim Vas ja tu kao sjena vaša
    Rolice , baš me ljuti stav iz Bete + što se tiče objašnjenja zašto je propao razvoj, nešto ono kaži jbn išta a ne samo propalo… Embriolozi su dužni dati nam objašnjenje.. Ja sam isto u Beta+ ali kod dr D, ženica je divna i sve objasni i toliko se ženica trudi, ali ovo njihovo (embriolozi??) šturo javljanje tebi me malo obeshrabrilo… Bez obzira dal smo preko hzzo ili privatno oni se naplate i trebaju se itekako truditi i biti suosjećajni, a iskreno se nadam odnosno ne želim da meni tako kažu, zvala bih ih 555 x dok ne objasne kako/zašto, oni su stručnjaci, mi smo laici pa recite nam što se događa… To je naše pravo…
    Fionci draga, tako mi je neopisivo drago zbog tebe ❤️
    A draga moja Sanjushka preplavile su me emocije i evo suza suzu stiže jer me boli tvoja neizvjesnost i iskreno i od srca se nadam da ćeš plakati i ti ali od sreće.. Ajme odmah sam se sjetila svojeg testa pozitivnog sreća do plafona, pa negativno, pa pozitivan pa negativan pa beta mala ali trudnoća potvrđena pa beta pala, potvrđena biokemijska a ovo razdoblje između, tj čekanje…. još dugo ću se od toga oporavljati psihički i eto zato sada plačem jer me emocije od silnih hormona vjv ubile… Drži tu nadu, od sveg srca šaljem ti najtopliji zagrljaj i najpozitivnije vibre da sve bude ok jer dok ima nade čuvaj tu mrvicu u sebi… Cure drage, svima Vam šaljem ogromnu ljubav…. ❤️🤞
    Ja čekam m sad 02.04. i krećem piti kontracepcijske i 2 dc hormone vaditi.. Svaka moja nada je sada usmjerena u novi postupak…
    Držite se sve žene lavice. Ja ne pišem često, ali kad pišem to su litanije… Sorry 🤷‍♀️🫶❤️🤞

Hvala ti Tinčice, i mene si rasplakala.. ❤️❤️❤️🫂
    Nadam se da nas sve čeka sretni završetak prije ili kasnije.. ❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

jabukica
    23. Ožujak 2024. 16:28

Rolica

Sanjushka nadam se da će sve ipak izaći na dobro 🙏♥️
    Tinčice ma znam. Tražit ću detaljnije objašnjenje kad se vratim po smrzlića. Žena koja je bila samnom na aspiraciji je imala 30 folikula, 20 su bili za obradu, cca 10 se oplodilo i oni joj samo 1 zaledili i sve ostale unistili. Objašnjenje - poslala mi je njihov mail, onako sve šturo napisano, jako općenito kao iz udžbenika, sama teorija. Malo reći da je bila u šoku. Kaže da je imala hiper u 1.postupku kod njih, što su joj rekli tek kad je došla na 2.postupak. Kao da vi ste bili hiper okej… Govori da je ovo zadnje što je bila kod njih.
    Meni je sve bilo okej do iza aspiracije, onda prestaje sva komunikacija, sve ide šturo mailom, a svoju dr sam vidjela nakon zadnjeg pregleda tek na pregledu za fet, gdje je ustanovila da necemo vracati i tjt.
    Malo mi smeta i što stalno guraju svoje usluge, kao ako ne uspije sada, odradite sve pokušaje odmah dalje kod nas.
    Tebi želim svu sreću, ima svakakvih priča i dobrih i loših kao i svuda. Najbolje da se sad ne opterecujes jos i s time 🙏♥️

Rolice, pratim tvoju priču od početka i stvarno nemam riječi 😵‍💫 sad čitam ovo što si napisala, i pitam se jesu li oni normalni. Ja sam u poliklinici IVF, imala sam 21 folikul, 12 za obradu i 5 ih je došlo do 5.dana i svih 5 je zaleđeno onako kako smo mi htjeli (po jedan). Zvali su nas odmah 2.dan, zatim 3.dan i na kraju 5.dan, sve je bilo lijepo objašnjeno.
    Prije feta razgovor s embriologom koji nas je izvijestio o blastici koju smo taj dan odmrznuli.
    I da, preko HZZO -a sam kod njih. Nadam se da ste ti i ženica koja je bila s tobom.na aspiraciji samo naletile na nekakav krivi dan i krivi spoj ljudi. Iako, to se ne bi smjelo događati, ja više nemam filtera za stručnjake koji se ni malo ne trude, a da ne pričamo o tome u kojoj grani medicine rade.
    Ispričavam se na dužem tekstu, ali ovo me baš izbacilo iz takta, valjda me malo i hormoni pucaju 🙈

Nadam se da će ti se tijelo odmoriti i da ćeš biti spremna za fet ❤️🤞🏼🍀

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.

Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

dreamer ❤
    23. Ožujak 2024. 19:03

Lunolina

Sanjuska nisam piskila na test opet jer mi je i temperatura pala pa znam da nema nista.
    Sutra cu izvaditi betu jer idem vaditi tsh i ft4, pa ako dodju rezultati relativno rano onda cu probati dobiti kliniku da im javim, a ako ne, onda im javljam u ponedjeljak i cekam daljnje upute jer s iducim ciklusom bi isli u IVF. Skvorc mi je na konzultacijama spominjao da se na UZV dolazi dan prije M da izbroje antralce, a mozda je to komentirao za nesto drugo, tko ce ga znati.
    Dreamer jesi ti krenula s pikanjem ili tek kreces?

Hei, nisam još. Trebamo još u pon vidjeti ako se muž riješii bakterije da može na spermiogram, a ja isto uskoro vadit krv ako se uz terapiju spustio tsh ispod 2 🤞 Tako da, ako bude sve okej idemo s mengom u 4.mjesecu a fala Bogu to je tek podkraj mjeseca 😏

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Medolina
    23. Ožujak 2024. 19:04

tinčica1703

I nemam pojma zašto ne mogu potpis promijeniti, uspjela sam izbrisati ali neda mi upisati novi, pa nisam valjda sa najdužim potpisom, ovako trebalo biti:
    Možda je predugačko, idem skratit koliko mogu pa probam zalijepiti novi potpis

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak-💊Clomifen ,ovitrelle, 4🥚➡️ 1🐣(blastocista), ET beta ❌
    2. postupak. Uzv- prirodni ciklus, ovitrelle, aspiracija prošla negativno bez 🥚 ❌
    3. postupak- Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle, 2 🥚, 1 🐣, idemo u FET 🤞🍀, stanica se prestala razvijati ❌
    polip, histeroskopija
    4. postupak- Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle, 6🥚 1🐣 et beta ❌
    5. postupak- škvorc - Gonal, Orgalutran, ovitrelle- 2 bc beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- Menopur protokol 7 js, ET ❌

Sad sam tek skužila da imamo isto godina, onak konačno da to primjetim da nas ima još u tim godinama koji polušajemo i nadamo se. Držim ti fige da u ovom narednom postupku uspiješ 🩷

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

• marica36
    23. Ožujak 2024. 19:30

Dodo87

loli2020

Žene drage,ako je punkcija u srijedu kada onda po računici bi trebao biti transfer,ako ide 3.dan. Petak ili sub? Ne znam računa li se srijeda kao prvi dan 🤔

Meni su rekli subota kad je bila opcija aspiracije srijeda (IVF klinika je u pitanju).
    Sad bi mi transfer 3.dan bio u petak, a 5.dan u nedjelju, što je Uskrs, tako da mislim da se to neće dogoditi i da ako ću imati što vraćati, bit će 3.dan

Meni su tu cure rekle posto mi je punkcija u utorak da je vraćanje 3 ili 5 dan i nema veze što je Uskrs da privatnici dodu što i ja baš sumnjam ....nezz

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

angel eyes
    23. Ožujak 2024. 19:37

Rolica hvala 🥰 čekam s tobom tvoj fet i nadam se da će biti uspješan 🥰🙏
    Dodo super, sretno u utorak 🙏
    Sanjushka nadam se da ćete iznenaditi lijepe vijesti ❤️
    Loli to sam se i ja pitala. Onda je i meni ako bude sve ok četvrtak ili subota transfer 🤗
    Tincice nadam se da će ti novi postupak napokon donijeti uspjeh 🙏🙏 sretno 🥰
    Lucky, Dreamer i 4 mjesec ce nam biti veseo, molim za samo lijepe vijesti od svih vas ❤️
    Medolina ima nas i starijih, nema odustajanja 😄
    Marica mislim da ti privatnici rade kad god treba, nema tu Uskrs ili Božić, tako su meni barem rekli, a vidim da odrađuju nedjeljom punkcije i transfere, ne mogu baš namještati da ne bude taj dan ako se tako potrefi. Nemoj brinuti oko toga. Sretno 🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

angel eyes
    23. Ožujak 2024. 19:44

Ja sam sve ove dane bila ok, ali danas sam se isplakala, nije ni čudno zbog hormona a i umora, zadnjih tjedan dana sam sama odvozila skoro 2000km. Pomiješani osjećaji  straha, strepnje a onda sreća što ću možda za par dana biti PUPO. Sjetila sam se trenutka prije 3 mjeseca kad su mi priopćili da su mi odstranili i drugi jajovod i kad sam ne razmišljajući uopće o mpo mislila kako je to to, kako se moram pomiriti da neću imati više djece... Uff morala sam se malo izjadati, znam da me razumijete. Sutra ću opet biti pozitiva mode.

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.