Hvala ti Nnina. Ja sam to vidila sad na papiru, a medicinska sestra mi je rekla drugacije. Joj. Vidit cu danas. Vidim da je i Marica36 razumila kao i ja.
pa valjda nije toliko krivo, jedna nosnica ujutro špric, popodne u svaku nosnicu jednom i navečer u jednu opet nosnicu…..pa što sad nije tako?????? a bože moj. ja sam isto tako razumila tj tako su mi rekle sestre i u ljekarni……..
valjda nije sad to neka greška ?! hope not!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! javi danas kad ih pitaš molim te….sad si me malo uzdrmala bome ;)
al ako dve osobe kažu tako onda možda i nismo krivo radile….znam da ništa više neznam :)
Cure ja mislim da je uredu kako ste vi radile. Mislim da sam ja imala samo drugaciji protokol.
Kod mene tugica, nista nisam reagirala na ljekove. Odustjemo i iduci ciklus idemo s elnovom.
Kod mene tugica, nista nisam reagirala na ljekove. Odustjemo i iduci ciklus idemo s elnovom.
Što kako zašto? 🤔
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Mala 4 folikula, nisu opce nesto narasli. Kaze nema smisla dalje. Cekamo iducu mengu i narucujem se opet 20 dan. Da ce probat s elnovom.
A jebemu miša 😪
Nadam se da ćeš bolje reagirati na elnovu🤞❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sunce sad ti vidim u potpisu..
I moje je mišljenje da je većina spontanih zbog kromosomskih grešaka. Nažalost samo kod nekih se prvo embrij primi pa ga tijelo odbaci dok kod nekih se uopće ne primi. Ni pgd nije garancija zdrave trudnoće, imaš tu na našem forumu topic pgd i na Rodinom forumu-potpomognuta u Češkoj gdje ima dosta infosa i raznih iskustava, ako te zanima..
Po meni on ima smisla samo ako kariogrami nisu uredu ili jedan od partnera ima neku nasljednu bolest pa se ciljano ide na pgd da se to izbjegne, mada ponavljam pgd nije garancija uredne trudnoće.
Zaista se nadam da si ispucala lošu karmu i da će bit treba sreća kao kod PBTAB (🤗).
Ja sam okej, odlučili smo se pokusat još jednom u Repromedu, isključivo zbog embriologa, jednostavno me kopka još on i nakon toga mogu reći da sam dala sve od sebe. Odradili smo konze i ja ponovila neke nalaze, ostalo nam još markere odradit i možemo startati ☺️. Apdejtat ću kad budem znala konkretno .
Marisha nek se sve oplode 🤞, ja sam prolutex kupovala u ljekarni Filipovic za cca 70e, može se kupit i na komad.
Sanjushkažao mi je 😔, ne ide na dobro. Ja ne pamtim ni jedan primjer gdje je beta rasla nepravilno a bio dobar ishod. Beta bi se trebala pravilno duplati do nekih 10000 i onda polako usporava, kod tebe se nije pravilno uduplala ni druga ni sad ova.
Prati stanje i u slučaju jačih bolova javi se u hitnu. Drži se 🙏
Ani32 da, takav tsh je za terapiju i ne mozes u postupak. Najbolje da se odmah naručiš endokrinolgu, ali ne brini tsh se brzo dovede u red, za cca mjesec dva..
Hvala ti Sanii, slazem se u potpunosti s tobom. S druge strane moram sama sebi zabranit google i odredene literature jer to kad pocnes poucavati izgubis pamet.
Sretno u Repromedu, neka ovo bude zadnji dobitni!🥳
🥰
Sanjushka mozes uvijek nazvat u kliniku u kojoj jesi ili svog ginekologa s obzirom na visinu bete da ti provjere da li je zametak u maternici. Moje iskustvo s razlicitim duplanjima bete nije ispalo dobro, ali se nadam da ce kod tebe biti drugacije. Nije ovdje crno na bijelo. Ja sam radila uzv na betu od 2400 i tad se vidjela gestacijska i zumanjcana vrecica u maternici pa me ti umirilo. Iako evo u potpisu vidis da nije najbolje ispalo. Drzi se❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Mala 4 folikula, nisu opce nesto narasli. Kaze nema smisla dalje. Cekamo iducu mengu i narucujem se opet 20 dan. Da ce probat s elnovom.
I ja se nadam da ćeš bolje reagirati .🙏
Brzo će proći tih 2,3 tjedna i krećeš u novu pobjedu 🎉♥️
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Rolica, hvala ti ❤️
Sanii, i ti uskoro krećeš, super 🤞🥰
Medena, žao mi je, više sreće drugi put 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Evo me frisko sa aspiracije, sve je proteklo odlicno, nisam bila ni malo nervozna 🤘🏻 Prije svega pristup sestre/anesteziologica/doktorica, u sali same zene i odmah ti je lakse. Ja sam odmah dobila koktelcic od kojeg mi se zamantalo i zaspala sam odmah, dakle nisu mi kao u Vinogradskoj prvo stavljali aparaturu dolje pa braunilu vec sam ovdje dosla, legla, zaspala i probudila se u krevetu. Imamo 6 jajnih stanica 🔮 sutra nas zovu da cujemo kako napreduje oplodnja. Dakle preporuka za polikliniku Skvorc, cijelo osoblje i doktoricu Lanu ( trazite nju ukoliko cete ici na aspiraciju)ako ce koga zanimati jos nesto, slobodno neka pita
Promaknuo mi je ovaj post. Jako mi je drago da je sve dobro proslo i neka se sve oplode!🥳🥳 dr.Lana je zaista divna, divna zena. Meni je svaki postupak kod njih bio bezbolan uz puno smijeha i neke pozitive.
NPelica lijepo je ovo procitati da osjecas bebu. Nadam se da nas to sve jednom ceka🥰❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Medena žao mi je, ali nema predaje, idući ciklus je tvoj ☺️🙏
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),