Evo me frisko sa aspiracije, sve je proteklo odlicno, nisam bila ni malo nervozna 🤘🏻 Prije svega pristup sestre/anesteziologica/doktorica, u sali same zene i odmah ti je lakse. Ja sam odmah dobila koktelcic od kojeg mi se zamantalo i zaspala sam odmah, dakle nisu mi kao u Vinogradskoj prvo stavljali aparaturu dolje pa braunilu vec sam ovdje dosla, legla, zaspala i probudila se u krevetu. Imamo 6 jajnih stanica 🔮 sutra nas zovu da cujemo kako napreduje oplodnja. Dakle preporuka za polikliniku Skvorc, cijelo osoblje i doktoricu Lanu ( trazite nju ukoliko cete ici na aspiraciju) ako ce koga zanimati jos nesto, slobodno neka pita
E sad slijedi moje pitanje. Osim Utrogestana,Folbella,Decortina i Aspirina dobila sam recept i za Prolutex (25mg, 1x na dan od ET-a). Molim pomoc. Ako netko ima viska da prodaje po snizenoj🥹🤞🏻cijeni neka mi se pliz javi. Srculence znam da si ti isla u Madarsku po pikice, da li mozda znas ti ili neka druga curka da li imaju dostavu i koliko to kosta🙊sorry ako je pitanje glupo. Mozda cu imati Et vec u subotu pa necemo stici na izlet....
Hvala ti Nnina. Ja sam to vidila sad na papiru, a medicinska sestra mi je rekla drugacije. Joj. Vidit cu danas. Vidim da je i Marica36 razumila kao i ja.
Curke slobodno napisite u kojim ljekarnama ste vi pronasle Prolutex pa cu cijelo popodne zvati 🤞🏻 Hvala🌷 Ako se u meduvremenu nade curka da ga prodaje za neku razumnu cijenu🙊 neka se javi pa cu joj proslijediti svoj mail 😘
Kod mene opet loše vijesti.. Beta je danas 3428. U pon je bila 2363..
Ne znam ni dal javljam u B+ ovaj rezultat, oni su mi još u prošli petak na onih 730 rekli da se nadaju da će sve bit dobro do pregleda koji bi trebao biti 21.3, nisu ništa rekli da ponavljam..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Hvala ti Nnina. Ja sam to vidila sad na papiru, a medicinska sestra mi je rekla drugacije. Joj. Vidit cu danas. Vidim da je i Marica36 razumila kao i ja.
pa valjda nije toliko krivo, jedna nosnica ujutro špric, popodne u svaku nosnicu jednom i navečer u jednu opet nosnicu.....pa što sad nije tako?????? a bože moj. ja sam isto tako razumila tj tako su mi rekle sestre i u ljekarni........
valjda nije sad to neka greška ?! hope not!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! javi danas kad ih pitaš molim te....sad si me malo uzdrmala bome ;)
al ako dve osobe kažu tako onda možda i nismo krivo radile....znam da ništa više neznam :)
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sad mi mama šalje opet neku nadu. Znam da mi je Stela rekla da ne očekujem da će se duplat ali jel moguće da je i ovih niti 50% ok?
Ovo mi je poslala s neke stranice:
Vrijednost HCG-a (mIU/ml) očekivano vrijeme «dupliranja» u satima
< 1200
48-72
1200-6000
72-96
>6000
>96
Jel ima netko da je provjeravao duplanje tako malo veće bete?
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Teich koliko god ružno zvuči, drago mi je da je beta pala, I da ideš doma ❤️ drzi se 🤗
Marisha lijepa brojkaa 🥰 neka bude dobar party u labu🤞❤️
Spring dobrodošla 🤗
Sanjuska nemam iskustva sa time. A da probaš upisat vrijednosti u kalkulatoru? Znam da ima neki.. nadam se da je sve okej ❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
pa valjda nije toliko krivo, jedna nosnica ujutro špric, popodne u svaku nosnicu jednom i navečer u jednu opet nosnicu…..pa što sad nije tako?????? a bože moj. ja sam isto tako razumila tj tako su mi rekle sestre i u ljekarni……..
valjda nije sad to neka greška ?! hope not!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! javi danas kad ih pitaš molim te….sad si me malo uzdrmala bome ;)
al ako dve osobe kažu tako onda možda i nismo krivo radile….znam da ništa više neznam :)
Nije greskaaa🥰🥰🥰 meni je jedna nosnica bila skroz zacepljena pa sam samo drugu koristila😅 nitko mi ništa nije rekao na to .. 🤷🏽♀️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Cure 🤗 evo upadam opet. Sve sam nalaze izvadila. Papa test uredan, brisevi uredni i nadala sam se da će i hormoni biti ok i da cemo odmah u postupak.
Ali evo još sam zadnje vadila - hormone. Nalazi me malo šokirali. TSH je preko granice. Imam 32 godine.
TSH 5,660 H (0,5 - 5,1)
AMH 8,68 pmol/l
AMH 2 - 1, 22 ng/ml
FSH 8,74
A ostali hormoni su ok.
15.3. imam konzultacije pa ce mi sve objasniti ali evo nestrpljiva sam pa me zanima dali ste imale situaciju s visokim TSH? Jeli ovo hipoterioza?
Necu moći u postupak s tim nalazom, jeli tako? Morat cu neke lijekove piti neko vrijeme i dovesti ga u normalu?
AMH me isto brine, ali znam da mogu u postupak s njim pa šta je tu je, ali ovaj TSH me prepao. Realno, jeli ovo cjelokupno jako loš nalaz za MPO?
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🥚6 jajnih stanica. 5 nezrelih. 1 oplođena. Transfer 2 dan. Beta ➡️ 0
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji